Şimdi Ara

v3 e clublight veya funlight

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.zippyvideos.com/7719348383377376/moto_clublight_hack/

izleyin çıldırın bunları yapabilen war mı?

funlight telefon çalınca oluyo bluetooth ve tuş ışıkları yanıp sönüyo

clublight; dış sese duyarlı olarak bütün ışılar yanıp sönüyo

Ama bunları yapabilen warmı??

• var ben yaptım
  • bu nası oluyo ya ne iş bu iş
  • bende örenmeye çalışıyom.Daha flex flash falan atmayı örencem ama.
    veriyim linki bak bi sende

http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=55&forumid=12&tpage=2&view=Topic&postid=50638
  • zombeejnr benim yazdığım rehber umarım işine yarar flash , flex atmak için
  • @atakansah anlatsanda bizde yapabilsek zira seem editorden pek bir şey anlamadım offset 63 2 nasıl yapılıcak yaptığımız değişikleri nasıl kaydedicez bizi aydınlatabilrmisin?
  • bu arada benim kullandığım psktools da other features multimedia altında club lights avaible seçeneği var acaba checklesem club lights aktive olurmu seemlerle oynamadan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende seemlerde kaldım..Funlight editor diye bi prog war ordan yaptım bişeler hiç seemlerle uğraşmadan,olduda ama arasıra sorun yapıyo şöyleki;
    biri aradığında gayet güzel ışıl ışıl oluyo ama bazen(3 aramadan 1inde) kitleniyor bir dakka falan sonra geri geliyo!kapattım bende ondan şimdi.Bu seemleri anlayan warmıyaa?ben dıştaki lcd ekrana ismimi yazmıştım şimdi de kendi yaptıım gifi atmak istiyorum cl.gif yerine ama olmuyo!seemlerle uğraşmam gerikiyomuş ama anlamadım naptıklarını!anlayan warsa anlatsın bi şu seemleri
  • @mechanicbug : Psk toolsdan veya dengi bişeden açcan o seçeneği sonra funlight editorden daha önce indirdiin bi funlightı seçip read mi diyon write mı diyon ne oluyo ama pek salıklı deil gibi!bu monster pack lerde bunlarda war sanırımyaa?yokmu acaba??
    Bu arada ben bgn gittim motorola servise; tuş sesleri için,anlattım fazla ses olduunu falan,ama ordaki elemanın söledii zamanla akımın azalacağı ve sesin 2 3 ay sonra baya azalcağını söledi!bakalım görcez artık,yapcak pek bişe yok yanii.

Flash atmakta sorun yaşamam sanırım,ihtiyaç yok gibi şuan,boş alan sorunum falan yok silceklerimi falanda sildim,skinde yükledim..walla sende yenisin sanırım forumda ama en faydalı şeyleri sen yazmışsın,adam gibi yazmışsın walla,ellerine sağlık

Sen clubligth mı istiyon,funlight mı?Bide event light war.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombeejnr -- 8 Mart 2006; 23:01:16 >

• @Zombeejr çok teşekkürler arkadaşım evet bende yeniyim bu forumda benim istediğim clublights p2k tools da multimedia altında böyle bir şecçenek mevcut funlight editor nerde acaba?sakınn seem editor olmasın? bu arada o rehberleri hazırlamaktaki amacım herkesin ingilizce bilmemesi bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmak yada bu işlemlerin yapıldığını bildiği halde nasıl yapılacağından emin olmayan olmayan arkadaşlara önayak olmak ve yardımcı olmaktı.Umaraım başarılı olmuşumdur bilgi paylaşılarak artar.Birde şu club lightsi çözebilsem çok şahane olacak:D
  • @mechanicbug :http://www.motox.info/showthread.php?t=1297 burda zaten hertürlü program war...hakkaten süper.Burdan olması lazım sen dene bi programla bakalım sende bi sorun olcakmı.
  • nasıl programlanacağını anlatsan keşke biraz sadece bu program yeterlimi yoksa başka bir şeye daha ihtiyacımız varmı?
  • ritm ışıkları açıldı ama ben bir şey anlamadım ss kontrollü diil sanırım
  • hatta bende çalışmıyor galiba
    zombeejr bir anlatsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D2C72932 -- 9 Mart 2006; 0:05:16 >
  • ritm ışıklarını becerdim bunundarehberini hazırlayım hemen:D
    dosyalarıyla beraber bu arada zommbeejr sen kendi bulduğun funlight .pat dosyasını bana atabilirmisin acaba?
  • bende yapıcamm
  • @suadiye v3 topici altında nasıl yapıldığını anlattım umarım oradan faydalanmışsındır ve işine yaramıştır ben clublights i 3 gündür kullanıyorum ve çok memnunum hiç bir aksaklık yada takılma olmadı gayet normal kullanıyorum
  • valla arkadaşlar dediğinizden bi gıdım bişey anlamadım okudum baştan aşağı 3 defa..

ya beyler bir düzeyde anlatacağınıza şunu biri baştan başlayıp ayağa kadar anlatsa ya, unuttuğu ya da yanlış bildiği / ekleme yapılacak yeri sonradan isteyen eklese..

yemin ederim hiç birşeye benzemiyor..

hiç birşey bilemeyn birinin şu yazıları baştan aşağı okuduğunu farzedin ne kadar kafası karışırdı..

ne olursa olsun paylaştığınız için tşkkr ederim.. Saygılar..
  • @white00 eğer motorola v3 topici 7.sayfayı okursan funlight ile ilgili sorularının yanıtlarını alırsın ki orada tarafımdan yazılmış flashflex skin oyun yukleme ve clublights rehberleri var
  • bu l6-l7 ye de oluomu acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.