quote:Orijinalden alıntı: i love this game!!!yorumlarinizi bekliyorumgayet güzel..tebirk ederim kardeşş
quote:Orijinalden alıntı: metinkaya24gayet güzel..tebirk ederim kardeşşAlıntıları Göster güzel olmuş...belki beni tanırsın GreenDex.Okçu oldum bu arada =)
quote:Orijinalden alıntı: _RazorBlade_güzel olmuş...belki beni tanırsın GreenDex.Okçu oldum bu arada =)Alıntıları Göster hehe bende asasinimpeck can:)
quote:Orijinalden alıntı: suskonusmaşarkının ismi ne acaba=Alıntıları Göster Abi video 'yu sen mi çektin ? Mükelmelsin yaf Bu arada V2 de healler oldu pot basıyor sürekliHoly water 100-150 m para kasıyoz her gün
quote:Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8Abi video 'yu sen mi çektin ? Mükelmelsin yaf Bu arada V2 de healler oldu pot basıyor sürekliHoly water 100-150 m para kasıyoz her günAlıntıları Göster videodaki şarkıyı rica edebilirmiyim?
quote:Orijinalden alıntı: suskonusmavideodaki şarkıyı rica edebilirmiyim?Alıntıları Göster UPPPPP şarkıyı solicem yok muu
quote:Orijinalden alıntı: suskonusmaUPPPPP şarkıyı solicem yok muuAlıntıları Göster Cok Gzl Bir Video Sarkı Teriyaki boyz - tokyo drift
quote:Orijinalden alıntı: ForeverMetalCok Gzl Bir Video Sarkı Teriyaki boyz - tokyo drift Alıntıları Göster ohh cok cok saol
quote:Orijinalden alıntı: noooooosii combo yapıon beaw quote:Orjinalden alıntı: FukaAsw ii combo yapıon beaw sagol zaten adam gibi itemim yok comboda olmasa bi sey yapamam
quote:Orijinalden alıntı: i love this game!!!quote:Orjinalden alıntı: FukaAsw ii combo yapıon beaw sagol zaten adam gibi itemim yok comboda olmasa bi sey yapamamAlıntıları Göster cok güzel kombo yaw skill atlatmıo anlamıom..... yoksa 0000000a rakipmi cıkıo
quote:Orijinalden alıntı: ReturnOfSeXycok güzel kombo yaw skill atlatmıo anlamıom..... yoksa 0000000a rakipmi cıkıoAlıntıları Göster hmm... manyak olmus yaaaa
quote:Orijinalden alıntı: HellLord_gsGüzel video kardeş TbriklerAlıntıları Göster mükemmelsin devam et patlat skilleri helal olsun