arkadaşlar windows 8.1 kullanıyorum, forumlarda yazan ne varsa denedim sanırım ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda yine browser kısayollarının sonuna v9-eu adresi eklenmiş oluyor, yani anasayfa yine v9 oluyor, sanırım açılışta kendini çalıştıran bir illet bu ancak nasıl toptan kaldırılır? bunu çözen bir vatan evladı yokmudur acaba
Tarayıcını kaldırdığında sadece "Program Files"tan kalkıyor ama "Application Data" kısmını kaldırmıyor. Oradaki tarayıcı klasörlerini sil. Aşağıdakileri sırayla dene. Shortcut Cleaner HiJackThis AdwCleaner Malwarebytes' Anti-Malware Programları yönetici olarak çalıştırmayı unutma! Sonuçları bildir.
Forum Arabirim
kullanıcısına yanıt
dayanamadım format attım çünkü bulduğum hiçbir forum önerisi çözüm olmadı app data kısmında da v9 ile ilgili birşey yoktu...
şimdide oyunlar çalışmıyor, mesela bioshock infiniti, oyun açılıyor ancak görev çubuğuna atıyor, sebebi ne olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: physiecho
dayanamadım format attım çünkü bulduğum hiçbir forum önerisi çözüm olmadı app data kısmında da v9 ile ilgili birşey yoktu...
şimdide oyunlar çalışmıyor, mesela bioshock infiniti, oyun açılıyor ancak görev çubuğuna atıyor, sebebi ne olabilir
Hangi işletim sistemini kurdun? Sürücülerin hepsi yüklü mü?
windows 8.1 x64 pro tr, sürücüler yüklü
realtek audio, ethernet, amd driver vs, kurulu yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme