Şimdi Ara

VA PANELLİ TV TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar kullanmakta olduğum vestel 48ua9300 tvmizi verdiğim için yeni bir arayış içersindeyim macimum 3500 çıkabileceğimi düşündüğüm için buna yakın bunun düşüğü rakamlarda olan tv önerileriniz bekliyorum.Tvyi film ve ps4 içinde kullanıcam güzel va panelli olanlarından tavsiyelerinizi almak isterim arkadaşlar.Herkese hayırlı ramazanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Dostum max 3500 dedim naptın ya :D
  • Hocam 1 aydır sizin kriterlerinizle arayış içerisindeydim. 3600 bütçem vardı. Amacım konsoldu aslında. Geçen 49ks8500 4200 e düştü vatanda. Ben de dayanamadım biraz eksiye girip aldım. Yarım saat bf1 oynadım ve inanılmaz başarılı geldi bana. Öğlen vakti güneş alan mekanda oynamama rağmen çok çok iyi geldi. Sözün özü o fiyata sanırım istediğiniz özellikte bir tv yok. Çok araştırdım lg sony philips. Aslında philipsin 6581 ine bakabilirsiniz ama onda da android sebebiyle bir yavaşlık oldugunu söylediler. Yine de uhd olması şart değil diyorsanız sonylere bir bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 2 Haziran 2017; 9:55:8 >
  • Açıkçası max3500 de bitirmek istiyorum galiba 55ku7000 alcaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4K OLED Monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    OLED Monitör Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.