Şimdi Ara

VA3000BWA Tsunami mi yoksa VC3000BWS Armor Jr. mi? +PSU ***(acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/tsunami/bwa/bwa.asp

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorjr/vc3000bws.asp

Tsunami ve Armor Jr. arasında kaldım. Toplayacağım sistemin bir bölümünü sipariş geçtim. Geriye Kasa ve PSU kaldı. Sipariş geçtiklerim:

Monitör:::::: SAMSUNG 226BW 22"
    Anakart:::::: GIGABYTE GA-P35-DQ6
    İşlemci:::::: INTEL Q6600
    Ram:::::::::: OCZ Special Ops Urban Elite Edition 2 GB 800 MHz CL4
    Ekran Kartı:: POWERCOLOR - HD2900XT 512mb
    Harddisk1:::: WESTERNDIGITAL WD740ADFD 74GB SATA150 Raptor 10000rpm; 16MB; NCQ
    DVDR::::::::: ASUS DRW-1814BLT DVD-RAM LightScribe SATA150
    Klavye/Mouse: A4TECH KX-2810 Q MM Türkçe, X7 Game Master

Bu sistemime uygun Kasa ve güç kaynağına ihtiyacım var. Cevaplarınız doğrultusunda saat 16'ya kadar sipariş vereceğim. Big tower istemiyorum benim için çok büyük ve kaba. Ancak sistemden anlaşılacağı gibi overclock yapacağım. DQ6 ya birçok hava soğutma uymuyor bu yüzden ileride su soğutma düşünebilirim. ArmorJr ile mümkün görünüyor ve ayrıca armorda wd raptor için aparat olduğunu görüyorum. Tsunamide de bu özellikler varmıdır ayrıca bu kasa birçok ödül almışve benim ilk tercihimdi.
    Sistemime ilerleyen günlerde 2 adet 320gb sata disk ve 1 adet daha wd raptor ilave ederek raid yapacağım. Tahminen 8-10 ay kadar sonra ekran kartı yetersiz gelecek ve 1 hd2900xt (bulabilirsem 2. el alırım) daha takıp crossfire yapabilirim. Bunları düşünerek fiyat performans ürünü bir güç kaynağına ihtiyacım var. Ben FSP EPSILON 700W düşündüm fiyatı 129$ Bu güç kaynağı olası 2 adet HD2900xt için uygunmudur? Birçoğunuz bu sisteme yakışmayacağanı söyleyeceksiniz ama bütçeyi epey aştım bu yüzden PSU için max 150$ verebilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• hocam güzel sistem.hayırlı olsun.psu için 700w lık iyidir.ama böyle sisteme enermax 720 lük olur.185 ytl ye silverstone 500w var kalite olarak.ama ileride cf için yetermi bilemicem.
  • armor jr vc3000bws kasayı bulabileceğini sanmıyorum Türkiyede şu an
  • e-kumru ve marti bilgisayarda var görünüyor ama tel açıp emin olmak lağzım. Peki bulursam hangisini önerirsiniz?

https://www.e-kumru.com/urunler.asp?id=772&u=114
  • Armor JR'a bakmadım fakat Tsunamiyi şiddetle öneririm.
  • 750 WATT TOUGHPOWER GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU)

http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0116/w0116.asp

Sanırım güç kaynağı olarak bunu alıcam. Crossfire garanti görünüyor. Kasa TT olacağına göre psu da TT olsun. siz nedersiniz?

Vatanda 181 $ http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24212

Bonanzabilgisayar 147 $http://www.bonanzabilgisayar.com/index.php?p=shop&show=showdetail&fid=58.282.008&categ=47&parent=32&navop=32&area=1

Bonza Bilgisayarı duyan bilen var mı aranızda? Fiyat çok iyi ama site bana pek iç açıcı gelmedi.

• BU ARADA VATAN DA ÖYLE BİR ÜRÜN YOK. ELMADAĞ ŞUBESİNDE VAR AMA ARIZALI ÜRÜN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850W PSU YETERLİ GELİR Mİ
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teacher

BU ARADA VATAN DA ÖYLE BİR ÜRÜN YOK. ELMADAĞ ŞUBESİNDE VAR AMA ARIZALI ÜRÜN

Sayın @Teacher

imzanızı yeni farkettim ve nerdeyse toplayacağım sistemle aynı. Siz kasayı nerden aldınız? Güç kaynağından memnunmusunuz? Soğutma olarak ne kullanıyorsunuz? HD2900xt ye 6pin konnektor takılıyor mu? (crossfire için) Bana yardımcı olabileceğinizi umuyorum. Teşekkürler.
  • Vegadan aldım ama artık orda bu ürünler kalmadı.!

6 pin takılıyor illa 8 pin gerekmiyor.İstersen 2 tane 6 pin takarsın . Crossfire yapmadım yapmamda. Ekran kartı 300 watt çekiyor 2 si beraber artık israf oluyor. Elektrik parasına acırım ! Tamamen gereksiz..

Güç kaynağı ise mükemmel
  • quote:

Vegadan aldım ama artık orda bu ürünler kalmadı.!

6 pin takılıyor illa 8 pin gerekmiyor.İstersen 2 tane 6 pin takarsın . Crossfire yapmadım yapmamda. Ekran kartı 300 watt çekiyor 2 si beraber artık israf oluyor. Elektrik parasına acırım ! Tamamen gereksiz..

Güç kaynağı ise mükemmel

Çok teşekkürler. Vega'yı aradim ürünlerin gümrükte oldugunu cuma günü ellerine geçmesini beklediklerini ya da en geç önümüzdeki haftaya geleceğini söylediler. Armor jr. dan memnunmusun? Diğer parçalarım yarın gelecek sadece bu kasa ve güç kaynağı için haftayı bekleyeceğim :( Değer mi sizce?

• Armor JR tek kelimeyle mükemmel bir kasa, ben Matrix kullanıyorum ve cidden çok çok iyi, Armor JR ek olarak sıvı soğutmaya da uygun.. Yani her işe uygun ergonomik sade ve şık bir kasa...

Güç kaynağı olarak da TT 750W alabilirsin rahatça, 23-24db sesi var ama zaten 2900XT'den duyulmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmania

quote:

Vegadan aldım ama artık orda bu ürünler kalmadı.!

Güç kaynağı ise mükemmel

Çok teşekkürler. Vega'yı aradim ürünlerin gümrükte oldugunu cuma günü ellerine geçmesini beklediklerini ya da en geç önümüzdeki haftaya geleceğini söylediler. Armor jr. dan memnunmusun? Diğer parçalarım yarın gelecek sadece bu kasa ve güç kaynağı için haftayı bekleyeceğim :( Değer mi sizce?

Bu arada haftaya geleceğine ben inanmıyorum. Çünkü geçen hafta aramıştım bu hafta için gelecek demişlerdi.Ben pek güvenmiyorum şahsen.Yanılmıyorsam gümrükte sorun var

• İnşallah gelir. Bugün nedense tsunami den bir anda vazgeçtim ve illede armor jr diyorum ama yok yok. Belki 10 firmayı aradım cavap hep olumsuz. Ayrıca TT 750W ı da bulamıyorum. Vega da bu da geleceklerin arasında. PSU yu bulabilirsem bir süre geçici bir kasayla idare edebilirim. Sanırım güç kaynagi baska bişey seçmem gerekecek. Pek istemedigim halde FSP 700 olacak gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmania -- 9 Ağustos 2007; 2:50:20 >
  • Sonunda Sistemimi topladim. Güç kaynagi olarak büyük fedakarlik yaparak Enermax Infiniti 720W DXX PSU aldım. Kasa için hala armor jr. bekliyorum. Şİmdilik sistemimi hurda bi teneke kasa içine topladim. Kapaklar açık yandan küçük bir vantilatör desteğiyle püfür püfür :)) Armor JR. gören duyan geldiğini bilen olursa haber verirse sevinirim.

Anakart:::::: GIGABYTE GA-P35-DQ6
    İşlemci:::::: INTEL Q6600
    Ram:::::::::: OCZ Special Ops Urban Elite Edition 2 GB 800 MHz CL4
    Ekran Kartı:: POWERCOLOR - HD2900XT 512mb
    Harddisk1:::: WESTERNDIGITAL WD740ADFD 74GB SATA150 Raptor 10000rpm; 16MB; NCQ
    PSU:::::::::::Enermax Infiniti 720W DXX
  • fiyat azıcık daha fazla (20 ytl kadar) bimekste var gibi stok durumu yazmıyor ama telefon edebilirsiniz
    http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=13167 am ne yazıkki gümüş siyah istiyorsanız yok sanırım ama o sisteme bence jr değilde normal armor iyi gider karizma durur
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugberk23

fiyat azıcık daha fazla (20 ytl kadar) bimekste var gibi stok durumu yazmıyor ama telefon edebilirsiniz
    http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=13167 am ne yazıkki gümüş siyah istiyorsanız yok sanırım ama o sisteme bence jr değilde normal armor iyi gider karizma durur

Evet o gümüs olani görmüstüm ama ben siyahini istiyorum. Full tower kasalar bana çok büyük ve kaba geliyor bu yüzden mid tower istiyorum. Eğer bulamazsam normal armor aklımda zaten. Tabi o zamana kadar onlar da tükenmezse.

• Gümüş alıp siyah metalik sprey de atabilirsin çok kolay ve güzel bir iş, ben CD-RW ve DVD-RW'ı boyadım çok uyumlu oldular kasaya, hem bence siyah da gümüş de harbiden şık duruyor ama yine de sen bilirsin..
  • quote:

Evet o gümüs olani görmüstüm ama ben siyahini istiyorum. Full tower kasalar bana çok büyük ve kaba geliyor bu yüzden mid tower istiyorum. Eğer bulamazsam normal armor aklımda zaten. Tabi o zamana kadar onlar da tükenmezse.

kandalf yada mod yapacasksanız stacker ide düşenebilirsiniz ben kandalf kullanıyorum armorla aynı kasa zaten sadece önünde bütün alanı kaplayan bir kapak var ve armor a göre en iyi özelliği kapağı kapatınca kasanın sesi bayağı azalıyor armorda ön taraf tamamen açık o nedenle armorda bulamazsanız kandalf ıda gözönünde bulundurun derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.