Şimdi Ara

Vac oyun oturumunuzu doğrulayamadi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Valla hocam 1-2 sıkıntı oldu arkadaşlarda bununla hallettik. Bunlar işe yaramıyorsa yarını falan bekleyin düzeltirler. Genel bir sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Valla hocam 1-2 sıkıntı oldu arkadaşlarda bununla hallettik. Bunlar işe yaramıyorsa yarını falan bekleyin düzeltirler. Genel bir sıkıntı var.

Aynen herkesde oluşan bi sıkıntı. Umarım yarın halledilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Genel bir sorun var ama çözümü için sırayla yapın ;
    1- PC'ye res atın.
    2-Steam'i yönetici olarak çalıştın.
    3-Oyun dosyalarını doğrulayın.
    4-Oyuna girin.
    Sorun ortadan kalktı,hayırlı olsun

Nasıl bi özgüven ya o sorun ortadan kalktı hayırlı olsun falan Senin yazdıklarını sen yazmadan önce yirmi yerde daha okuyup denedi zaten burdaki herkes, sorun düzelmedi ki hala buraya yazılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtsydn -- 3 Temmuz 2017; 2:12:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    Ben kendi çözdüğüm şekili yazdım. Sen de olmuyorsa senin sıkıntın o,hadi uza
  • Net kesin bir çözüm bulan olursa lütfen yazsın ciddi anlamda saçmaladı artık bu oyun.
  • bende alıyorum öğlen 3-4 el rekabekçi girdim sıkıntı olmadı ancak akşam giremye çalıştığımda oluştu herşeyi denedim olmadı son çare format atmayı düşünüyorum artık
  • bende dün akşam oynarken sorun yoktu bu sabah bende almaya başladım bu hatayı
  • Kaç gündür oyuna girmek istemiyordum bu sabah canım o kadar çok cs atmak istedi ki bir gireyim dedim ondada hata aldım
  • Dosyaları doğrula yaptım bende ki sorun çözüldü şuanlık.
  • Steam makalesindeki çözümleri hepsini yaptım düzelmedi, anti virüs programını kaldırdıktan sonra oyun eski haline döndü.
  • artık modeme reset atmak da işe yaramamaya başladı bende genel bi sorun falan mı var acaba
  • Arkadaşlar bende sabah girdim oyun açıldı. Tamam düzeltmişler sorunu dedim ama şuan akşam eve geldim oyuna gireyim dedim yine aynı hata nolucak böyle ?
  • Possible solutions:

Check if your Anti-Virus is blocking/locking the csgo.exe
    Add the whole Steam & SteamApps folder as exception in your Anti-Virus
    Close steam
    Go to your steam directory and delete "Steam.dll" & "SteamUI.dll" & "clientregistry.blob"
    Go to Steam\bin and run steamservice.exe as admin
    Start Steam and verify game files
    Try going to steam Settings->Downloads->Clear download cache.

Muhtemel çözümler:

Antivirüsünüz CSGO.exe yi blokluyor mu bi bakın
    tüm steam oyunlarınu anti virüsünüzde istisnalar listesine ekleyin
    steam dosyalarına gidip "Steam.dll" , "SteamUI.dll" veya "clientregistry.blob" dosyalarını silin
    steam servis onarmasını deneyin, (çoğu kişi yapmış zaten)
    oyun dosyalarını doğrulayın
    Steam ayarları-İndirmeler-İndirme önbelleğini temizle yi deneyin (https://prnt.sc/fr65ye)

workshop dosyalarını silmekle de sorunu çözenler olmuş

kaynak reddit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben husrana komsuyum -- 3 Temmuz 2017; 22:58:22 >

• Dün doğrulama yaptım işe yaradı sonra tekrar hata verdi ondan sonra virüs programını kapattım öyle denedim bu seferde çalıştı ama sonra yine gitti. İyice sinir etmeye başladı neden hala açıklama yapılmıyor?
  • ÇÖZDÜM !!!

ARKADAŞLAR CHEAT ENGİNE POWERSHELL DLL İNJECT CCLEANER VB. PROGRAMLAR VARSA KALDIRIN !! SONRA WİN GÜVENLİK DUVARI VE BAŞKA ESET,360 GİBİ PROGRAMLARI DEVRE DIŞI BIRAKIN SONRA STEAM DEN ÇIKIŞ YAPIP TEKRAR GİRİN SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR BENDE ÖYLE OLDU
  • arkadaşlar bende 2 tane csgo hesabı var biriyle oynayabilirken diğeri ile oynanmıyor bence sorun bizim bilgisayarlarda değil . Valve da bir sorun var gibi.
  • irfokingg İ kullanıcısına yanıt
    Şimdi denedim olmadı , dediğim gibi arkadaşlar bu sorun valve dan dolayı oluyor ve o yüzden bazı arkadaşlar sorunsuz girebilirken bazı arkadaşlar bu sorunlar karşılaşıyor veya bazı çözümler işe yarıyor veya yaramıyor . Birkaç güne düzeltirler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniper Shepard

Şimdi denedim olmadı , dediğim gibi arkadaşlar bu sorun valve dan dolayı oluyor ve o yüzden bazı arkadaşlar sorunsuz girebilirken bazı arkadaşlar bu sorunlar karşılaşıyor veya bazı çözümler işe yarıyor veya yaramıyor . Birkaç güne düzeltirler .

Sorun Valve' de. Bir sonra ki güncellemede düzeltilir yüksek ihtimal.
  • 3 gündür giremiyorum yapmadığım şey kalmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.