Format attıktan bir süre sonra mavi ekran hatası
Merhaba, yaklaşık 4 yıl önce topladığım bilgisayarımda son birkaç aydır mavi ekran sorunu yaşıyorum. Bu sorun öncelikle oyun oynadığım sıralarda o da 3-4 günde bir olmak üzere çok nadir zamanlarda mavi ekran vermesiyle başladı. Daha sonra günler geçtikçe her oyuna girmeye başladığımda mavi ekran verip bilgisayarım kapanmaya başladı. Her gün bu sorun o kadar arttı ki en sonunda film bile izleyemez oldum, daha bilgisayar açılır açılmaz mavi ekran verip kapanmaya başladı. Bende çareyi format atmakta buldum. Bilgisayarıma format attım, hiçbir sorun kalmamış gibi gözüküyordu. 3-4 gün boyunca cs go tarzı fps oyunlarına girdim oynadım. 4. gün yine aynı sorunla karşılaştım ve her gün bu sorun yine artmaya başladı. Sonrasında birkaç defa daha format atmayı denedim ve aynı şeyin olduğunu fark ettim. Format attıktan sonra bütün sorunlar düzeliyor ancak 3 yada 4 gün sonra aynı sorunlar tekrar başlıyordu. Bunun çözümü ne olabilir ? Aklıma işlemcinin termal macunu yenilenmesi mi gerekiyor sorusu geldi ama emin olmadım. Ayrıca bu hatalardan sonra son dönemde DVD rom kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. Böyle olunca aklıma anakart mı sıkıntılı acaba sorusu da geldi. Siz ne düşünüyorsunuz, yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Xiaomi Mi 8 Şarj Durumu
|
|
|
Directx 12 desteklemeyen ekran kartı ?
|
Yüksek fps de akıcılık sorunu.
|
Tarayıcıda Kimlik Doğrulama Gerekiyor Hatası?
|
Cs Go 32 Bit Sorunları ?
|
Cs Go Bedava Skin Siteleri Güvenilir mi ?
|
Cs Go Vac Oyun Oturumunuzu Doğrulayamadı ?
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 142
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 57.561 (Bu ay: 338)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware