Şimdi Ara

Ekran kartı dosylarının bir kısmını sildim ısınma yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ssd de çok az yer kaldığı için amd klasöründe eski sürümlerin dosylarını sildim. Şuan ekran kartının 18.5.1 sürümünü kullanıyorum. Girdiğim klasörde 18.5.1 klasörü hariç eski sürümlerin klasörlerini sildim. Bide packages içindeki drivelerlar klasöründeki eski sürümleri sildim gereksiz olduğunu düşünerek. Daha sonra cs go girdim. Oyunda çok nadirde olsa takılmalar olduğunu fark ettim. Ekran kartının ısısına baktığımda 60-65 derecelere çıktığını gördüm. Normalde her zaman 40-45 derecelerdedir cs go da. Nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz ?

• Arkadaşlar yardımcı olucak yok mu ? Ekran eskiye göre daha karanlık gözüküyor. Driveri en baştan kurdum ama yine çözülmedi. Oyuna girer girmez daha 50-60 lara çıkıyor fan çalışıyor. Normalde uzun süreler oynasamda bu dereceleri görmezdi. Sistem geri yükleme denedim. Silinen dosyalar çok büyük olduğu için geri getiremedi. Format attırmak da istemiyorum nasıl çözebiliriz
  • DDU ile temizleyip en son güncel sürücüyü kurunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakari_mayo

DDU ile temizleyip en son güncel sürücüyü kurunuz.
    Bide şunu fark ettim Vram usage değeri yüzde 1 oluyodu hep yüzde 10 larda şuanda. Oyuna girince 40 lara 50 lere çıkıyo. Normalde hep 1 de dururdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda.berke -- 20 Ekim 2018; 0:42:58 >
  • Arkadaşlar driver ı kaldırıp en baştan kurdum. Bide driver ı indirdiğim sayfada bios diye bi dosya vardı onuda indirip kurdum. Rx 470 OC ydi ismi. Yanlışlıkla overlock yaptım sanırım. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda.berke

Arkadaşlar driver ı kaldırıp en baştan kurdum. Bide driver ı indirdiğim sayfada bios diye bi dosya vardı onuda indirip kurdum. Rx 470 OC ydi ismi. Yanlışlıkla overlock yaptım sanırım. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
    kardeşim forumda cevap için bekleyeceğine full format atsaydın daha az zamanın gider ve sorunun çözülmüş olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliEksber06 -- 20 Ekim 2018; 5:7:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.