Şimdi Ara

Cs Go 32 Bit Sorunları ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kuzenim cs go satın aldı, oyunu bilgisayarına yükledi. Botlarla oyuna gayet güzel bir şekilde girerken, online giriş sırasında harita açılıyor 5 saniyelik takım seçme ekranı gelir gelmez çalışmayı durdurdu hatası alıyordu. Bunun çözümünü araştırdık ve 32 bit işletim sistemlerinde olan bir sıkıntı olduğunu gördük. Kuzenimde 32 bit işletim sistemi kullanıyor ve bilgisayarı biraz eski. Ancak otomatik seçilen ayarlarda orta yüksek grafikler var. Yani oyunu kaldırmıycak bir sistem değil. Daha sonra grafik ayarlarından çoklu cpu kullanımını kapatarak bu sorunu çözdük. Online da oyuna girmeyi başardık ama oyunda sis geldiğinde yada adam çıktığında bir kasma yaşanıyor. Şimdi benim sorum kuzenim bilgisayarına format atarken farkında olmadan 32 bit kurmuş. Yani aslında bilgisayarı 64 bitti. Biz bu bilgisayara format atıp 64 bit yüklesek bir performans artışı ve kasmalarda azalma görür müyüz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fark etmez 32 ya da 64bit olması csgo zaten varsayılan olarak oyunu 34 bitte çalıştırır. Pc 64 bit olduğund çalıştırma seçeneklerine -64bit yazarsan 64bit çalıştırır ama ben bir fark göremedim.

Görüntü ayarlarını en düşüğe çeksin 4:3 yapsın 1024 olan çözünürlüğü seçsin belki oyunu açar ama akıcı oynatır mı zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 22 Ağustos 2017; 10:33:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs:Go 1280x960 Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.