Merhaba arkadaşlar. Amd Radeon rx470 ekran kartı kullanıyorum. Performansından gayet memnunum. Hemen hemen bütün oyunları ultrada oynatıyor. Fifada ayarları kurcalarken directx 11 seçili olduğunu gördüm. Yanında da directx 12 var. Aama directx 12 seçtiğimde menülerde maç girişlerinde falan çok nadir fps düşüşleri oluyor ve kasma yapıyor. Ama maç içinde 60 fps alıyorum. Bu şekilde oynasam bir zararı olurmu ?
Zararı olmaz hangisinde sorunsuz oynuyosan onunla devam et,sürücülerden kaynaklı olabilir,yeni sürücüleri kullanmaya çalış.
DX 12 bazı oyunlarda ve bazı kartlarda hala tam oturmadı. Karta bir zararı olmamakla birlikte hangi DX sürümünde daha iyi performans alıyorsanız mantıklı olan o sürümü kullanmak.
quote:
Orijinalden alıntı: nacker
DX 12 bazı oyunlarda ve bazı kartlarda hala tam oturmadı. Karta bir zararı olmamakla birlikte hangi DX sürümünde daha iyi performans alıyorsanız mantıklı olan o sürümü kullanmak.
Dx 12 ayarında maç içinde çok daha gerçekçi bi görüntü alıyorum ancak bazı noktalarda takılmalar oluyor. O da dx12 desteklemediğinden büyük ihtimal.