Şimdi Ara

Vadaa 50 TL Worldpuan hediye ediyor! 2 - 11 Mart (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
10
Favori
9.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matandberenice

Evet, orayı atlamışım. TLcard kelimesini geçirmemişler ve banka kartları ibaresini kullanmışlar, haklısınız.

Kardesim daha bugun Şok'ta alisveris yaptim.Hem genel kampanyaya hem Şok kampanyasina hem de 3*75/25 market kampanyasina dahil oldu.Tecrubeyle sabit.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar babamın kredi kartıyla cüzdan uygulamasına girdim. N11 ve vada kampanyasına katıldım. 700₺ lik alışveriş yaptım. Sms falan gelmemiş. Uygulamada da kazandınız tarzı bir şey yazmıyor. Yapıkredide nasıl işliyor sistem bir akailik yoktur umarım?

• ysakay kullanıcısına yanıt
    Hocam sanal puan kampanyalarında(n11, gittigidiyor, hepsiburada v.s) kazandınız diye bildirim gelmiyor, cüzdan uygulamasından kampanyaya katıldıysanız puan yüklenme tarihinde puanınız yüklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 7 Mart 2018; 1:43:14 >
  • Arkadaslar , A101 world uye ısyeri degil mi ?

Birde ayni gun farkli A101 subelerinde yapilan islem , 2 ayri islem olarak degerlendirilir mi bu kampanyada ?

• dün son altıncı 100 tl üzeri alışverişimi n11 den yaptım sonra siparişi iptal ettim, bugün tekrardan n11 den alışveriş yapsam puan yüklenir mi arkadaşlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A 101 den alışverişim görünmüyor . 5 gün geçti . Üye işyeri olması lazım puan kullanılıyor. Bilgisi olan var mı

• 2 ykb tl card 1 vakıf world ile aynı postan 3 kez son işlemleri yaptım, ykb sliplerinden birinde "0,05 tl puan kazandınız" yazıyor ama son işlemden ötürü 50 tl kazandınız yazmıyor. diğer 2 kartta ise yazıyor. sıkıntı olur mu?

• hüseyni kullanıcısına yanıt
    Niye yüklenmesin

• cnyt8784 C kullanıcısına yanıt
    Nerde görünmüyor?

• smartms kullanıcısına yanıt
    A101 üye işyeridir ama farklı pos kullanabiliyorlar, aynı gün farklı şubelerde yapılan işlemlerin ikisi de sayılır

• Arkadaşlar n11 den telefon aldım ancak 10 lira kazandınız diye mesaj gelmedi. 75 lira puanda da sıkıntı olmasın diye iptal edip, bkm express ile aldım. Yine mesaj gelmedi. Sorun olur mu acaba. Hani aldığım yerde pos olmama gibi bir durum olabilir mi, farklı postan çekmiş olabilir mi ücreti.

• flintstones F kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp sorun. Elektronik posundan geçmiş olabilir, o da bu kampanyaya dahil değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flintstones F kullanıcısına yanıt
    Eğer ilk alışveriş ise, mesaj gelmiyor.

• İkinci yüz lirada on lira hemen yattı ama diğer 2 alışverişte yatmadı..

Bir de şok kapmaysinda illaki dört kere 50 harcamak şart mı misal 2 kere harcama yapsak 10 tl gelmez mi

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Yapıkredide anında puan yattığını hiç görmedim şimdiye kadar,kazandınız mesajıdır o.

Şok gelmez

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    Ykb Cüzdan'daki atasun optik kampanyasında puan anında yatırılıyor. Daha doğrusu atasun optik 500TL harcamaya 101TL wp kazancı olarak işlemin detayında cüzdanda gözüküyor. Çok nadir de olsa anında puan yüklemesini bunun gibi kampanyalarda yapıyor bazen. Sanırım bundan önce bir kampanyada da anında yükleme yapmıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Müşteri hizmetlerini arayıp sorun. Elektronik posundan geçmiş olabilir, o da bu kampanyaya dahil değil.

Hocam elektronik alışverişleri kampanyaya dahil değildir gibi bir ifade görmedim ama şartlarda. Yani şartlara bakınca pos ifadesi de yok, müşteri hizmetlerini arasam provizyonda deyip geçecekler sanırım.

• osmanyasar kullanıcısına yanıt
    Hocam üçüncü alışveriş olacak bu.

• Vakıfbank dan alan oldumu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: symbol23

Vakıfbank dan alan oldumu acaba ?

Yapikredi yattı vakıf yaptırmamış halen. Müşteri hizmetlerine ulaşmak eziyet gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.