Şimdi Ara

Vadaa'dan yeni yılda 108 TL Worldpuan (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
20
Favori
30.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece güzel kombo yaptık. Gittigidiyordan 1047 liralık bir alışverişim oldu. 100 gittigidiyordan, 21 en uzun geceden, 10tl de play internet alışverişi kampanyasından toplam 131 tl puan
  • matarese M kullanıcısına yanıt
    Gg’dan yaptığınız 21 alışverişi için mesaj geldi mi peki puan kazanımınıza dair? Ben de n11den 200 üstü bir alışveriş yaptım ama mesaj gelmedi, fakat bu alışverişten sonra 100 üstü başka alılverişler yaptım lcwden 18er puan mesajı geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. epttavm.com'dan alışveriş yapan var mı? Kampanyaya dahil oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalettinm

Gg’dan yaptığınız 21 alışverişi için mesaj geldi mi peki puan kazanımınıza dair? Ben de n11den 200 üstü bir alışveriş yaptım ama mesaj gelmedi, fakat bu alışverişten sonra 100 üstü başka alılverişler yaptım lcwden 18er puan mesajı geldi

21 için kimseye mesaj gelmedi

• Arkadaşlar 108 puan için alışveris yapınca kampanya sayacı gibi hani kabul edildiğine dair yaptığımız işlemin bir bölüm yok mu ?

• matarese M kullanıcısına yanıt
    GG ve HB diğer kampanyalarla birleşmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 22 Aralık 2017; 23:6:52 >
  • Sanalmarket geçerli mi

• Vakıfbank için nasıl katılabiliriz sms i kabul etmiyor sistem
  • Arkadaşlar kimse bilmiyor mu acaba işlemler başarılı mı değil mi nasıl anlayacağız ? bugün migrostan ve gratisden eşim 100 harcama yaptı hiç birşey gelmedi bilen bir kişi yazabilir misiniz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmtdrsn84 -- 22 Aralık 2017; 21:32:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byrmdrsn

Arkadaşlar kimse bilmiyor mu acaba işlemler başarılı mı değil mi nasıl anlayacağız ? bugün migrostan ve gratisden eşim 100 harcama yaptı hiç birşey gelmedi bilen bir kişi yazabilir misiniz acaba ?

Yapikredi ise SMS gelir gelmediyse fiste yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekci35 -- 22 Aralık 2017; 21:44:10 >
  • quote:

Arkadaşlar kimse bilmiyor mu acaba işlemler başarılı mı değil mi nasıl anlayacağız ? bugün migrostan ve gratisden eşim 100 harcama yaptı hiç birşey gelmedi bilen bir kişi yazabilir misiniz acaba ?

Migrostan yaptığım harcamalardan sonra hem sms geldi, hem de slipin altında yazı olarak çıktı. SMS gelmese bile slipin altında yazı olarak çıkması gerekir.
  • Teşekkür ederim hocam sizlere cevap için ama ne sms geldi ne fişte yazıyor kampanyaya cüzdandan katıldım hatta birde mesaj gönderdim şimdi belki olmaz diye cevap olarakta zaten kampanya ya kaydınız var dedi ama ne msj geliyor ne fişte yazıyor acaba gratis kampanya ya mı dahil değil diyeceğim tamam ama migrostan niye gelmedi bende anlayamadım diğer bankalarda ki gibi kampanya sayacı olsa çok güzel olurmuş takip ederdik oradan

• quote:

Teşekkür ederim hocam sizlere cevap için ama ne sms geldi ne fişte yazıyor kampanyaya cüzdandan katıldım hatta birde mesaj gönderdim şimdi belki olmaz diye cevap olarakta zaten kampanya ya kaydınız var dedi ama ne msj geliyor ne fişte yazıyor acaba gratis kampanya ya mı dahil değil diyeceğim tamam ama migrostan niye gelmedi bende anlayamadım diğer bankalarda ki gibi kampanya sayacı olsa çok güzel olurmuş takip ederdik oradan

Yapikredi posundan çekilmiş mi silipten bakın eğer çekilmiş ise sorun olmaz

• emekci35 E kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 2 işlemde yapıkredi posundan migrosdakinde kampanya yı tanıtmış slipin sonunda buralarda şuralarda 108 tl word puan kazanın ayrıntılar için web sayfasını vermiş ama ben zaten katıldım gratiste ise hiç birşey yok hayırlısı bakalım devam edecem ben inşallah üstüne yatmaya çalışmaz banka

• Migros ta orjinal karta yükleme dahil olur mu ?

• hotiç mağazasından iki tane ayakkabı alıcam. ikiside 100 tl üzeri. şimdi ayrı ayrı yapı kredi posundan çektirirsem 18 tl puan gelicek mi ? aynı gün için arka arkaya aynı mağazandan olursa sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

hotiç mağazasından iki tane ayakkabı alıcam. ikiside 100 tl üzeri. şimdi ayrı ayrı yapı kredi posundan çektirirsem 18 tl puan gelicek mi ? aynı gün için arka arkaya aynı mağazandan olursa sorun olur mu ?

Ayni gün ayni mağazadan yapmayın.

• alenes A kullanıcısına yanıt
    sakin ayni gun yapmayin kazanamazsiniz,bende 300 tl uzeri giyim aldim birincisini bugun aldim kalanlari yarin ve ertesi gun 100 tl uzeri olarak alicam ve urunlerimi ayirttim imkaniniz varsa sizde oyle yapin

• Migros sanalmarket gecerli degil mi? Az once alisveris yaptim, mesaj gelmedi.

• n.11 geçerlimi? Alışveriş yapıpta puan mesaj gelen varmı n.11 den ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barakuda1 -- 23 Aralık 2017; 16:38:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.