Şimdi Ara

Vadafone yeni yapılan taahhüdden cayabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanmakta olduğum eski taahhüdüm bitti. Geçen günü Vadafone bayiinde ki görevliden paketler hakkında bilgi aldım, bana en uygun 750 dk. 1000 sms. 4 gb. kamu paketine karşılık ayda 42 tl. ödeyerek yeni bir taahhüt başlata bileceklerini söylediler. Ben de bu şekilde kabul edip yeni taahhüdü başlatmış bulundum.

Bu gün merkezden bir mesaj geldi, yeni paket ve her ay 49 tl. ödeyeceğim bilgisi yazıyordu. Gelen mesajla, bayiide ki kızın 42 tl. fiyat hiç uyuşmuyor, arasında 7 tl. fark oynuyor.

şimdi bu tezat durumda yeni taahhüden cayabilirmiyim? eğer oluyorsa bu işlemi kaş günde halletmem gerekiyor? Bilgi verirseniz çok memnun olurum, vakit geç olmadan bu işi düzeltmek istiyorum.
    Teşekkürler.

• sikayetvar.com dan sikayet taz kafana gore cayma taahhudunden ceza odeme,sonucta bir hata var ortada yanlis bilgilendirme var,ha cekmiyordur sarjin hizli bitiyordur tamam da bu haldeyken yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    İlk olarak faturan ne zaman kesiliyor onun bilgisi verirsen daha çok yardımcı olurum
    Yeni tarife için ne zaman geçerli olur dediler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 23 Temmuz 2015; 16:16:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-1938

İlk olarak faturan ne zaman kesiliyor onun bilgisi verirsen daha çok yardımcı olurum
    Yeni tarife için ne zaman geçerli olur dediler ?

Hocam merhaba
    Arkadaşla aynı durumdayım,15 gün önce hattımı faturalı yaptım,aylık 6 tl indirim var,
    Şimdi de bu faturalı hattımdan kurtulmak istiyorum
    Size sorum;
    Bu ay fatura gelecek ama tam fatıra gelmemesi için ne yapmam lazım?
    ve
    Kontörlüye çevirirsem 20 tl senelik telsiz vergisi alıyorlarmış,taşırsam bu 20 tl den kurtulabilir miyim?

Bu faturayı şimdi kontörlü yapamıyormuşum,1ay kullanmam şartmış,

Faturam 6 ağustos günü kesilecekmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Öyle 1 ay kullanma şartı yok direk ara 542 müşteri hizmetlerini. Faturasuz hatta geçmek istiyorum dediğin 1 fatura çıkar sana sadece
    Bu fatura da hattı alırken para vermedin ise 60 TL hat ücreti
    17 TL civarı Telsiz kullanım ücreti tüm yılın ( Korkma bu vergi yıl sonuna kadar senden daha alınmayacak )
    Tarifenin indirimsiz ücreti hepsi yansımaz yeni yasa çıktı. Kullandığın gün kadarı kadar ödüyorsun
    o ay ki telsiz kullanım ücreti 1,5 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 23 Temmuz 2015; 19:22:13 >
  • Arkadaşlar bu gün sorunumu düzeltmiş bulunmaktayım. Cevap veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi forumlar...

beter.böcek,1881-1938
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    İlginiz için çok teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.