Bildirim
Vadeli Piyasa İşlemleri Final Soruları ACİLLL YARDIM...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Parmak senin mi :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet :)quote:
Orijinalden alıntı: AnılReyiz
Parmak senin mi :D -
DH de bunu sırf o parmak için yapacak insanlar var -
yapsınlar o zaman...quote:
Orijinalden alıntı: KöfteSuyu
DH de bunu sırf o parmak için yapacak insanlar var -
offf parmaağaa bak be 3 posta ölüsü -
2 b
8 e sanırım zıt pozisyonlar alarak riski azaltmak amaçlanıyor.
teşekkürler başka yardımcı olabileceğin varsa çok sevinirim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-ED7AF69A7
2 b
8 e sanırım zıt pozisyonlar alarak riski azaltmak amaçlanıyor. -
yardımcı olamam çünkü kandırıkçılık yapıyorsun!! 4 sene önce açtığın konu:
quote:
Malumunuz üzere üniversiteler açıldı. Ben trakya üniversitesi bankacılık okuyorum. Malum sınıfın yarısından çoğu kız. Bizde bir arkadaşla ev tuttuk 2+1 fakülteme 10 dakika yürüme mesafesi. Sınıfta kimse kimseyle kolay kolay muhattap olmadı. Nasıl kaynaşabilirim tabi kızlarla :)) ne gibi aktivitelerle bu mümkün olabilir tavsiyeleriniz nelerdir. Dinliyoruz abiler.
https://forum.donanimhaber.com/universitede-ilk-hafta-oneriler--97388116#97388116
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olm çaktırma lan :D kızdan bulduk soruları işte çöz çözebildiğinide geçelim :Dquote:
yardımcı olamam çünkü kandırıkçılık yapıyorsun!! 4 sene önce açtığın konu:
quote:
Malumunuz üzere üniversiteler açıldı. Ben trakya üniversitesi bankacılık okuyorum. Malum sınıfın yarısından çoğu kız. Bizde bir arkadaşla ev tuttuk 2+1 fakülteme 10 dakika yürüme mesafesi. Sınıfta kimse kimseyle kolay kolay muhattap olmadı. Nasıl kaynaşabilirim tabi kızlarla :)) ne gibi aktivitelerle bu mümkün olabilir tavsiyeleriniz nelerdir. Dinliyoruz abiler.
https://forum.donanimhaber.com/universitede-ilk-hafta-oneriler--97388116#97388116
-
bunları çözebildim diğerleri zor geldi. ilk soruyu 5.25 * 1.065 'den(16-3'ün yarısı) 5.591 buldum ama yanlış olabilir
9. sorunun formülü ; sözleşme sayısı = portföy değeri / sözleşme büyüklüğü x RKO x ßp . . .. yazıyor bro bu formülden nasıl hesaplayabilirizquote:
bunları çözebildim diğerleri zor geldi. ilk soruyu 5.25 * 1.065 'den(16-3'ün yarısı) 5.591 buldum ama yanlış olabilir -
yapamadım hayrına up
Sağolasın bro uzadı galiba okul ...quote:
yapamadım hayrına up -
Up UP -
-
yarın sınav var hadi be yapmadınız mı hala
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X