Arkadaşlar Sakarya'da oturuyorum. TurkNet'in burada santral bazında YAPA altyapısı varmış galiba. Ben max hız 24 Mbps alıyorum şu anda. (Gerçi 1 hafta önce 32 idi, düşürdüler altyapı max. 24 kaldırıyor dediler ama neyse) Akşamları malum ping çıkıyor.
Eğer YAPA'ya geçersem pingde ve hızda aldığım verim artar mı? Yoksa santral uzaklığına göre daha kötü hız ve ping alır mıyım?
YAPA'ya geçtikten sonra eğer memnun kalmazsam tekrar VAE'ye dönme gibi bir imkanımız olur mu?
Cevaplarınızı bekliyorum.
DSLAMD
kullanıcısına yanıt
Peki geçmemi önerir misiniz?
Yapa santraline yakın değilsen aldığın hızı da ararsın.Ama yakınsan daha yüksek hız da alabilirsin.Önemli olan bunu bilmen! Ama yapa da iken geri dönüş zor.Hatta kapattırmadan hat taşıman da mümkün olmayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: abrooke139
Yapa santraline yakın değilsen aldığın hızı da ararsın.Ama yakınsan daha yüksek hız da alabilirsin.Önemli olan bunu bilmen! Ama yapa da iken geri dönüş zor.Hatta kapattırmadan hat taşıman da mümkün olmayabilir.
Yapaya geçerse zaten hiç bir şekilde başka issye taşıma yapamaz.Mevcut hizmetini kapattırmak zorunda kalır, başıma böyle bir bela geldi kurtulma çareleri aramaktayım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme