Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
2.169
Cevap
80
Favori
394.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orijinalden alıntı: Arguss

Yasin, dün arkadaşa aldığımız 1.4 tsi dsg golf 6 comfortline'da dönüşlerde sisleri aktif edeceğim aynı bizdeki gibimidir ?

evet aynisidir Adres 09 -> Fonksiyon 07 Uzun Kodlama vs..... ayni prosedür . Arkadasinin yeni Golf 6´si hayirli olsun

Sağol Yasin Teşekkürler

Bu arada 2010 (6. ay) - 11 comfortline golflerde highline jantlar, arka karartılmış stoplar, alcantara döşeme standart ama buna karşın klimatronik ve ön arka park sensörleri yok

• Ön Silgec Aglama Videosu buyrun calisir haldeyken !

Kodlama yerinde eklenmistir ....
  • quote:

Yasin, dün arkadaşa aldığımız 1.4 tsi dsg golf 6 comfortline'da dönüşlerde sisleri aktif edeceğim aynı bizdeki gibimidir ?

Emre Abi yeni Golf 'lerde bu özellik Standart olması gerekiyor
  • quote:

Ön Silgec Aglama Videosu buyrun calisir haldeyken !

ELine Sağlık Yasin

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Highline'larda standart Sercan comfortline'larda yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Highline'larda standart Sercan comfortline'larda yok

Çok saçma her iki modelde de Sis farı var ama hıghlıne 'da dönüşlerde yanıyor Comfortline da yanmıyor Doğuşu ömrüm boyunca anlayamıycam...Abi bence arkadaşının golfü ile önce Servise gidin bunun dönüşlerde sislerin yanmasını istiyoruz filan diyin bakalım ne diycekler baktın olumsuz sonra kendin kodlarsın birde aracı öyle gösterin

• srcn09

Ben doğuş la ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum birinde olmayan digerinde olmalı ki h.line ve c.line olsun hatta direksiyonunda kumanda olmayan t.line modelide olsun ulasilabilirlik artsin, ayrıca burda kapatilmiyo bu özellik Almanya'da ki versiyonlardada bu özellik yoktu galiba
  • bu servislerde kafa yok.

gidin ender elektronige aracın beynine baglasınlar.aslında cok kolay kontrol ünitesindeki çıkış ucuna baglayacaklar hepsi bu.

quote:

Orijinalden alıntı: mrcullu

slm

dün servise gittim ve takdığınız sis farlarını araca tanıtırmısınız dedim , sis farını beyinle alakası olmadan sigorta panosundan enerji alarak bağlamışlar o yüzden beyinden aktifleştiremiyoruz fabrikasyon bağlayamıyorlarmış bunu için gerekli tesisat yokmuş.

sonradan sis farı taktıran arkadaşlar sizlerde tanıtılma yapıldımı ve vagcomla sislerle alakalı birşeyler yapabilidinizmi?

yasin bey

mfa da nerde kilitme olayı? mümkünse bilgi verirmisiniz?

iyi günler
  • bu bende fabriasyon var zaten nasıl olmuş bilmiyorum ama ben herkeste var sanıyordum.

quote:

• slm sedat bey
    size katılıyorum. sonuçta kontrol ünitesinde muhakkaki bir çıkış ucu vardır ama bu servisler araca dokunmaktan korkuyorlar ve bizide etkiliyorlar.
    maalesef ben ADANA da ikamet ettiğim için ender elektroniğe gitme olasılığım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat27

bu servislerde kafa yok.

gidin ender elektronige aracın beynine baglasınlar.aslında cok kolay kontrol ünitesindeki çıkış ucuna baglayacaklar hepsi bu.

quote:

Orijinalden alıntı: mrcullu

slm

dün servise gittim ve takdığınız sis farlarını araca tanıtırmısınız dedim , sis farını beyinle alakası olmadan sigorta panosundan enerji alarak bağlamışlar o yüzden beyinden aktifleştiremiyoruz fabrikasyon bağlayamıyorlarmış bunu için gerekli tesisat yokmuş.

sonradan sis farı taktıran arkadaşlar sizlerde tanıtılma yapıldımı ve vagcomla sislerle alakalı birşeyler yapabilidinizmi?

yasin bey

mfa da nerde kilitme olayı? mümkünse bilgi verirmisiniz?

iyi günler

Oluyormu öyle eğer oluyorsa ben sisleri aldığımda soluğu Ender Elektronikte alırım yeterkü dönüşlerde sisler yansın

• quote:

Yasin Hocam;bu bende var fabrikasyon olarak.
  • Herkeste var bu özellik bir deniyim bende
  • quote:

bu bende fabriasyon var zaten nasıl olmuş bilmiyorum ama ben herkeste var sanıyordum.

quote:

Sedat abim ve Egn805,

bu özellik 100% eminim benim aracimda yoktu ! Olsaydi Kodlamaya girdigimde orada Kodlandigi belli olurdu ama Üniteye girdigimde kodlu degildi ! Nasil bir is bu yani birinde var digerinde yok anlam veremiyorum

• quote:

quote:

bu bende fabriasyon var zaten nasıl olmuş bilmiyorum ama ben herkeste var sanıyordum.

quote:

Sedat abim ve Egn805,

bu özellik 100% eminim benim aracimda yoktu ! Olsaydi Kodlamaya girdigimde orada Kodlandigi belli olurdu ama Üniteye girdigimde kodlu degildi ! Nasil bir is bu yani birinde var digerinde yok anlam veremiyorum

Bizde de varmış Yasin mesela sende yağmur yağınca farların yanması da yok diyordun oysa ki tüm Passatlarsa STANDART bir özellikmiş bence Vag.Com yanlış görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 17 Temmuz 2010; 20:52:08 >

• Selam arkadaşlar.. Bende 908 kullanmaktayım..

Yasin abi bu arada p.m. attım lütfen yardımcı ol o konuda kodlama ve 46 (komfor) kısmına erişemiyorum diğer her şey çalışmakta acaba kablo ile yazılımmı uyumsuz kablo VAG908 ama bu 908.1 908.2 yazılımları var bendeki 908.0 sana zamet bir yol göster. (Bilen arkadaşlar da varsa destek bekliyorum)

Şimdiden sağolun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

Selam arkadaşlar.. Bende 908 kullanmaktayım..

Yasin abi bu arada p.m. attım lütfen yardımcı ol o konuda kodlama ve 46 (komfor) kısmına erişemiyorum diğer her şey çalışmakta acaba kablo ile yazılımmı uyumsuz kablo VAG908 ama bu 908.1 908.2 yazılımları var bendeki 908.0 sana zamet bir yol göster. (Bilen arkadaşlar da varsa destek bekliyorum)

Şimdiden sağolun..

Oguzhan,

sana PM´de attim ama burayada yazayim. 46 Komfor´a nasil erisemiyorsun, bir hata Mesaji cikiyormu ? Baska bir aracta denedinmi aynisi oluyormus diye ? Sana en yeni Yazilimin adresini yolladim, eger olmaz ise tekrar yaz sana baska 908.2 sürümünün Linkini yollayayim .

Saygilar Yasin

• Tüm her şeyi test edip denetleyebiliyorum ama kodlama kısmı ve 46 kısmına giriş yapamıyorum hata veriyor bahsettiğin linktekini kullanamıyorum hiç bir işlem yaptırmıyor onda.. Sen 908.2 yolla direk lütfen abi.. ;)

Sağol..
  • Yasincim çok sağol abi..
    Yarın akşam deneyeceğim inşallah olur olmazsa canım çok sıkılır gerçekten..
  • --- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü ---

Bu hata ile karşılaşıyorum 46 komfor seçeneğinde iken tarama yaparken bu hatayı veriyor.. 908.2 hiç bir şekilde seçim yaptırmıyor xp'de denedim gene komfor menüsüne geçemiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.