Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.169
Cevap
80
Favori
394.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kablon orjinal mi birde başka bir arabada denedin mi bazı çin kablolarıda benzer hatalar veriyodu da
  • Kablo orjinal değil aldığım kişi kodlama yaptığını söyledi aracında Golf 5'miş aracı daha öncede ayar yapılmış 2 tane Golf 6 da denedik bu hatayı alıyoruz kodlama ve komforda..
  • bence sorun kabloda Oğuzhan ama yinede emin olmak için golf'den başka araçta test etme imkanın var mı ,bide arıza taratmayı denedin mi iletişim kurabiliyomu kablo araçla
  • arıza tarıyor mesela şimdi bu sinyallerin sürekli yanmasını denedim bizde olmuyor çıkmadı orası otomatik kapı klidi falan tamam oralara geliyorum fakat komfor menüsü olmuyor..
  • valla ne desem yalan olcak şimdi başka bir araçta denemek tek çare oğuzhan birde kapı kilitleri komfor menüsündeydi yani bir kısmını açıp bir kısmını açmaması ilginç
  • kapı kilit ayarı falan daha önceden açılmıştı mesela kodlamadan bozdum o ayaları Adres 09 [Santral Elektrik] -> Fonksiyon 07 [uzun Kodlama] kısmından fakat ne yaptıysam Adres 46 [Komforsistemi] giremiyorum..

C/L Home ayarlarınıda yaptım adaptasyon kısmından..

Yol bilgisayarı ayarlarınada girdim aracımın yol bilgisayar ayarları silecek kolundan girilmiyor.
    Bilgisayardan ekranı kontrol ettirirken.. Bu çıktı.
    --- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü ---

Bu kemer göstergesi nasıl açılır bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 20 Temmuz 2010; 0:01:22 >

• göstergeleri test moduna almışsın güzel olmuş görüntüsü birde bu yolladığım versiyonu denersen sevinirim belki bu çalışır denemekten zarar gelmez

http://rapidshare.com/files/407886817/908.rar

emniyet kemeri için şöyle bir şey buldum ama denemedim

Select 17 (Instrument Cluster)
    Coding -> Function 07

00??x0x: Extra-Options

+02 - Seatbelt Warning active

• İndiriyorum sabah 6-7 gibi denerim.. Çok sağol..

Verdiğin kod işe yarar umarım onun içinde sağol.

Şuan ki durum şu:
    908 46 Komfor seçeneği dışında her şey çalışıyor.
    908.1 - Bulamadım denemek istiyorum .1'i de.
    908.2 - Hiç bir seçenek olmuyor hata veriyor.
    Senin attığınıda deneyeceğim fakat 908.1 kaldı denemediğim.. Onu bulmak mümkün mü?
  • 908.1e de bakıyım bulunca eklerim
  • Yasin merhaba
    senin araçta parkları (kısa füzmeli veya sis farı değil) gündüz farı olarak ayarlayabildin mi?
    benim araçta da olabilir mi şiddetini de ayarlayabiliriz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

908.1e de bakıyım bulunca eklerim

Bugün son gün gerçekten oldu oldu sabah uyuya kalmışım araç yok şuan akşam bakacağım 7de bugün oldu oldu olmadı yarın iade ediyorum etmessem para gidecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü ---

Bu hata ile karşılaşıyorum 46 komfor seçeneğinde iken tarama yaparken bu hatayı veriyor.. 908.2 hiç bir şekilde seçim yaptırmıyor xp'de denedim gene komfor menüsüne geçemiyorum..

Oguzhancim,

Hata Mesaji Kontrol Ünite´den Cevap gelmediyini yazyiyor ! Senin aracta Adres 46 Komfor Kontrol Ünitesi varmi ? AUTO SCAN Yapip oradaki sonucu kopyalayip buraya eklersen soruna daha yaklasmis olacagiz. Galiba senin aracta Komfor Kontrol Ünitesi yok (Aracin Trendline bu olayi daha cok onayliyor) yada Komfor Kontrol ünitede sorun var ve giris yapamiyorsun. Diger türlü Cihaz´da birsey yok. Kendin diyorsun saten hepsinde calisiyor sadece Komfor´da degil diye ! Senin yapacagin tek sey simdi AUTO SCAN yaptir ve bak bakalim AUTO SCAN ne Kontrol Üniteler takilmis diye ve 46 Komfor Ünitesinin adi gecmiyor ise o zaman senin aracta Komfor Kontrol Ünitesi yok demektir.

AUTO SCAN´i burayada ekle bende bakayim.

Saygilar Yasin

• quote:

Orijinalden alıntı: drozia

Yasin merhaba
    senin araçta parkları (kısa füzmeli veya sis farı değil) gündüz farı olarak ayarlayabildin mi?

drozia ustam,

Bi-Xenon Farlar´da Park Fari Gündüz Fari olmuyor malesef, o özelligi bir türlü bulamadim . Sizin araclarda Park olmaz (Parkfarlari Mercekin saginda ve solunda kücük Ampül oluyor ve gündüz Fari islemini görmez !) ama sanirim Uzunlarin oradaki Ampül yanar. Bunuda Bi-Xenon olmayan bir aracta arastirmam lazim . Su an icin yok diyorum ama yeni birsey bulursam mutlaka haberdar edeceyim seni.

Saygilar Yasin

• slm drozia,

park ışıklarını gündüz farı olarak ayarlayabilmenin kodunu araştırıken buldum ama henüz denemedim

BYTE 17 BİT 6 dan aktifleştireceğiz.
    BYTE 11 den de şiddetini ayarlayacağız

denemek lazım deneyince burayada yazarsanız seviniriz.
  • Yasin comfortline da da denedik o zaman Golf 6 larda yok bu ünite.. Birde bu ünitenin erişimi engellenmiş olabilirmi kodlarla falan daha önce ayar yapmıştı başkası çünkü.. Arkadaşınkinede benimkinede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcullu

slm drozia,

park ışıklarını gündüz farı olarak ayarlayabilmenin kodunu araştırıken buldum ama henüz denemedim

BYTE 17 BİT 6 bu fonksiyon normal parkları devre dışı bırakmak için amerikan versiyonlar için byte11de parkların şiddeti dediğiniz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orijinalden alıntı: drozia

Yasin merhaba

drozia ustam,

Bi-Xenon Farlar´da Park Fari Gündüz Fari olmuyor malesef, o özelligi bir türlü bulamadim . Sizin araclarda Park olmaz (Parkfarlari Mercekin saginda ve solunda kücük Ampül oluyor ve gündüz Fari islemini görmez !) ama sanirim Uzunlarin oradaki Ampül yanar. Bunuda Bi-Xenon olmayan bir aracta arastirmam lazim . Su an icin yok diyorum ama yeni birsey bulursam mutlaka haberdar edeceyim seni.

Saygilar Yasin

zaten senin parklar olsaydı benmkisi de olurdu ama bir eklemende senin parkların şiddetini ayarlayabildiğini göstermiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum
    bi de golf 6 larda uzun hüzmeli far mı şiddeti az olarak gündüz farı olarak yanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrcullu

slm drozia,

selam kardeş ozaman süper olur bir araştırırmısın senin araç comfortline mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sedat27

bu bende fabriasyon var zaten nasıl olmuş bilmiyorum ama ben herkeste var sanıyordum.

quote:

Ön Silgec Aglama Videosu buyrun calisir haldeyken !

Kodlama yerinde eklenmistir ....

Sedat abim ve Egn805,

bu özellik 100% eminim benim aracimda yoktu ! Olsaydi Kodlamaya girdigimde orada Kodlandigi belli olurdu ama Üniteye girdigimde kodlu degildi ! Nasil bir is bu yani birinde var digerinde yok anlam veremiyorum

Bizde de varmış Yasin mesela sende yağmur yağınca farların yanması da yok diyordun oysa ki tüm Passatlarsa STANDART bir özellikmiş bence Vag.Com yanlış görüyor

evet doğru farlar autoda iken yağmur yağdı mı farlar otomatik yanıyor
    ayrıca 150 km hız civarı farlar yanıyor

• Auto Scan yaptığımda çıkıyor abi 46 Komfor kısmı kabloda sorun var her halde bilmiyorum çok sinir etti beni..

drozia Golf 6 ların gündüz farları çift flamanlı 1.si Gündüz farı 2.si Uzunlar..

s1Lv3r Ne sinyal lambası nede kemer olayı oldu ben sana ekran görüntülerini yarın atayım.. Acaba 908.1 i mi denesek? Son olarak o kaldı bekliyorum desteğini..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.