Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.180
Cevap
80
Favori
396.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim aracımda yok fakat Passat'a uyguladık araçta yağmur sensörü var ve çalışıyor onu test ettik ama.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

Benim aracımda yok fakat Passat'a uyguladık araçta yağmur sensörü var ve çalışıyor onu test ettik ama.....

Bu özellik yağmur sensöründen çalışıyor. Benim araçtada yok güzel özellik.. sen kabloyu nerden aldın ? Ankarada bulabileceğimiz yer var mı ?
  • Ben sahibinden de birinden aldım kendi aracı için almış sonra işi bitince satmış.. Açıkçası bilmiyorum nereden buluruz başka..
  • quote:

! Evet Rain Closing 3 seçenek çıktı Cam Açma Kapatma ve bir seçenek daha vardı.. !

Her türlü denedik hepsini seçip ama olmadı? 2 seçenek işaretledim camların kapanması ile ilgili + 1 seçenek aktif ettim Rain Closing geldi onu aktif edincede..! Nerede eksik var?

Kapı kilit onay sesi aktifleştirildi ve Teypte km saati açıldı.. ( o kadar )

teypte km saati açıldıdan kasıt nedir açıklarsanız sevinirim....
  • Kendi aracımdan acele ile çekilmiş 2 foto mevcut.. Yol bilgisayarındaki dijital km ve normal km saatinden daha detaylı çalışıyor. Ve hangi yöne sinyal verirsek o yöne ok çıkıyor.

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü ---

• quote:

Kendi aracımdan acele ile çekilmiş 2 foto mevcut.. Yol bilgisayarındaki dijital km ve normal km saatinden daha detaylı çalışıyor. Ve hangi yöne sinyal verirsek o yöne ok çıkıyor.

bunu VAG COM ile mi yaptın yoksa aracın orjinalinde olan bir şey mi ?

• vag-com üzerinden yapılıyor. adres 56 üzerinden. Ve YASİN! sağ olsun teyp üzerinden de nasıl aktif edeceğimizi buldu.. Bunu açtıktan sonra radyoda çalışması için radyo kapalı iken MENU tuşuna basılı tutarak açıyoruz ve ekran geldiğinde tuşları bırakıyoruz bi süre sonra (3-4 saniye) Ekrana geliyor kanal değiştirip cd açabiliyorsunuz yok oluyor ve 3-4 saniye sonra tuşlarla oynanmazsa ekrana geliyor..

Tekrar Yasin!'İn eli var yani bunda da.. Sağ olsun işte.. (( Yasin! ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 24 Ekim 2010; 23:32:39 >
  • quote:

vag-com üzerinden yapılıyor. adres 56 üzerinden. Ve YASİN! sağ olsun teyp üzerinden de nasıl aktif edeceğimizi buldu.. Bunu açtıktan sonra radyoda çalışması için radyo kapalı iken MENU tuşuna basılı tutarak açıyoruz ve ekran geldiğinde tuşları bırakıyoruz bi süre sonra (3-4 saniye) Ekrana geliyor kanal değiştirip cd açabiliyorsunuz yok oluyor ve 3-4 saniye sonra tuşlarla oynanmazsa ekrana geliyor..

sağolasın

hatırladın mı beni bilmiyorum, senin forumdaydım bir ara, msnde konuşamamıştık hani bir türlü

• quote:

vag-com üzerinden yapılıyor. adres 56 üzerinden. Ve YASİN! sağ olsun teyp üzerinden de nasıl aktif edeceğimizi buldu.. Bunu açtıktan sonra radyoda çalışması için radyo kapalı iken MENU tuşuna basılı tutarak açıyoruz ve ekran geldiğinde tuşları bırakıyoruz bi süre sonra (3-4 saniye) Ekrana geliyor kanal değiştirip cd açabiliyorsunuz yok oluyor ve 3-4 saniye sonra tuşlarla oynanmazsa ekrana geliyor..

bizim 102 trenlinelerdede yapılabiliyormu devamlı km yi digital olarak teyptemi gösteriyor?

• Berkant_R32 / Hatırladım nick ama düşünmedim sen olduğunu.. Evet bi ara ciddi yazmıştın msn'den sonra kalmıştı.. Şuan msn'deyim ama istersen ekle tekrar.. =)

pulpa / Donanım ile alakalı değil teyp ile alakalı yani oluyor evet.. Devamlı olmuyor ekranda vag ile açıldıktan sonra ayar.. Her seferinde teybi açarken ilk MENU tuşuna basılı halde açıyoruz o zaman ekrana geliyor normal açtığımızda gelmiyor yani.. Teybi kullanırsan ( ses ayarı - kanal değişimi - müzik değişimi vs.) ekrandan geçici olarak gidiyor ve tuşlarla bir işlem yapmazsak 3-4 saniye sonra ekrana tekrar geliyor..

• quote:

Tam olarak kodlaması nasıl oluyo + RCD 300 mp3 çalardada oluyormu ? (RCD 310 da olmuş gördüğüm kadarıyla)
    Ana 1.Sayfaya Bu kodlamayıda koyalım bence

• RCD 210'da da olduğu söyleniyor büyük ihtimal 300'de de olması gerekiyor..

56 Radio > 10 adaptasyon > içinde School geçen bir ayar var onu 1 olarak kodluyoruz 0'ı 1 yapıyoruz yani..
  • Teşekkürler Deneyip sonucu yazarım
  • Aracım 2005 model passat 1.6 exclusive aracımı anahtardaki kumandayla kilitlediğimde camların kapanması için ;
    vag com 908 ile denediğimde:

Denedim olmadı,olması gereken menü:
    46. adress,7 codin de bu menü denilmiş:

http://www.hizliupload.com/?v=adszjjj.bmp

benim araçda ise bu menü var:

http://www.hizliupload.com/?v=img000ztz.jpg

yani Long Coding Helper menüsü çıkmıyor?
    yani byte yazılı menüye giremiyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.

• quote:

Berkant_R32 / Hatırladım nick ama düşünmedim sen olduğunu.. Evet bi ara ciddi yazmıştın msn'den sonra kalmıştı.. Şuan msn'deyim ama istersen ekle tekrar.. =)

pulpa / Donanım ile alakalı değil teyp ile alakalı yani oluyor evet.. Devamlı olmuyor ekranda vag ile açıldıktan sonra ayar.. Her seferinde teybi açarken ilk MENU tuşuna basılı halde açıyoruz o zaman ekrana geliyor normal açtığımızda gelmiyor yani.. Teybi kullanırsan ( ses ayarı - kanal değişimi - müzik değişimi vs.) ekrandan geçici olarak gidiyor ve tuşlarla bir işlem yapmazsak 3-4 saniye sonra ekrana tekrar geliyor..

niye sildin mi msn'den ?

hala ciddiyim Oğuzhan! (ünleme dikkat, Yasin'e selam)

• Msn 2011! yükledim her şey her kes karıştı kimisi 2 kişi kimisi hiç yok..

Senin adres neydi gerçi onuda hatırlamıyorum ya yeniden ekle yada P.M. üzerinden yolla ekleyeyim..

kasper_sky / Adres 09 üzerinden dene bazı araçlarda 09 - 46 ortaklaşa oluyor..
  • pm attım Oğuzhan!
  • Sayın By Devil yani camların kumandadan kapatınca kalkması benim aracımda 09 nolu menüden mi gerçekleşiyor.diyorsunuz.uzun kod bu menüde çıkıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasper_sky

Aracım 2005 model passat 1.6 exclusive aracımı anahtardaki kumandayla kilitlediğimde camların kapanması için ;
    vag com 908 ile denediğimde:

Denedim olmadı,olması gereken menü:
    46. adress,7 codin de bu menü denilmiş:

http://www.hizliupload.com/?v=adszjjj.bmp

benim araçda ise bu menü var:

http://www.hizliupload.com/?v=img000ztz.jpg

yani Long Coding Helper menüsü çıkmıyor?
    yani byte yazılı menüye giremiyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.

kasper_sky / Adres 09 üzerinden dene bazı araçlarda 09 - 46 ortaklaşa oluyor..

Bu arada Yasin! ne yorum yapacak onu bekleyelim bence şuan ne desem yalan olur.. Görmem gerek

Berkant_R32 / Şimdi ekledim: 18:10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 26 Ekim 2010; 18:10:51 >

• bekleyeyim
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.