Şimdi Ara

*VAİLLANT ECO TEC İNTRO*Kullanıcıları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
7
Favori
36.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vaillant eco tec intro = demirdöküm ademix ve protherm puma condens aynı cihazdır

konuya gelip araştıran ve bu modeli almak isteyen arkadaşlara duyurulur

• Hocam merhaba

öncelikle buradan verdiğiniz tavsiyeler için çok teşekkürler. Sayenizde 7 yıl önce istanbuldaki evimin tadilatını buradan verdiğiniz bilgileri derleyerek tamamladım ve çok da memnun kaldım. Ancak şartlar gereği o evi satmak durumunda kaldık. Şimdi 3 senedir izmirde yaşıyorum ve nihayet kiradan çıkıp ev sahibi olmak yönünde bir adım atmayı planlıyoruz. Bildiğim kadarıyla siz de izmirde yaşıyorsunuz. Geniş çaplı bir tadilat yaptırmayı düşünüyorum, eğer mümkünse sizden bu sefer dolaylı değil de direkt destek alabilmeyi planlıyorum. Tesisat, taahüt işleri yapıyorsanız direkt çalışabilir miyiz sizinle? Eğer mümkün değil ise de sizin önerileriniz ile çelişmeyen bir firma önerebilir misiniz?

teşekkürler

saygılarımla

• nebiyoruk N kullanıcısına yanıt

Merhaba bu sektörde değilim ve maalesef firma önermiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

45metrekare 2+1 ev için kombi önerebilir misiniz acaba? Uzun yıllar kafamı ağrıtmayacak bir cihaz almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi develop37 -- 1 Nisan 2022; 11:23:45 >
  • develop37 kullanıcısına yanıt

merhaba

montaj+proje hariç kombi için bütçe ne kadar?

• disintegration kullanıcısına yanıt

8-9 bin₺ düşünüyorum.

• VAİLLANT ECO TEC İNTRO = DEMİRDÖKÜM ADEMİX = PROTHERM PUMA CONDENS

gökdeniz TOPRAKyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=Q0xEBd9QNvA

Merhabalar, ecotec intro 24/28 ile ecotec pure 286 7/2 24 kW arasında hangisini tercih edersiniz? Teklif aldığım yer pure için +1500 TL istiyor.

• bonasera kullanıcısına yanıt

Merhaba iki kombide paslanmaz çelik premix eşanjör ve hidroblok 3yollusu komple kompozit plastiktir, sıcak su güçleri XL

Pure un modülasyon oranı daha geniştir bence birbirlerine karşı bariz üstünlükleri yok

Vaillant alacaksanız eco tec pro serisini öneririm plastik aksamı daha azdır

Hocam çok teşekkürler. Pro biraz bütçeyi zorlayacak gibi. Ecotec intro düşünüyordum ama kronik patlama sesi sorunu var gibi. Bundan dolayı ecotec pure modelini sormuştum size. Peki Vaillant ecotec intro 24/28 in Demirdöküm karşılığına ademix p24 mi yoksa nitromix p24 mü diyebiliriz sizce?

• bonasera kullanıcısına yanıt

Vaillant eco tec intro = demirdöküm ademix = protherm puma condens

Üçü de aynı kombi demirdöküm ve protherm'den de fiyat bilgisi alabilirsiniz kombinin ismi vaillant olunca fiyat uçuyor. yalnız bu cihazlar bol miktarda plastik aksam içerir haberiniz olsun

• Sıcak suyu 40 derecenin altına düşürünce bir şıcak bir soğuk dengesiz veriyor 40 derece de bana çok geliyor, servise sordum 40 derecenin altında kullanmayın sağlıksız olur dedi böyle sorun yaşayan var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Evimde 10 yıllık ferroli f24 kombi var geçen kış sonuna doğru sorun çıkarmaya başlamıştı değiştirmek istiyorum o yüzden. Evim arakat çalışan petek toplamı 7metre. Benim kafamda

Eca proteus premix

Vailant ecotec intro (plastik akşam çok demişsiniz yorumlarda)

Vailant ecotec pure (plastik akşam çok demişsiniz yorumlarda)

vailant ecotec pro

Buderus gb122i

Modelleri var buderusta eşanjör celik değilmiş o yüzden kararsız kaldım sizce sorun olur mu? Vailant için yaklaşık 5bin lira fazla ödemeye değer mi?

• chessmania kullanıcısına yanıt

merhaba

petekli kalorifer sistemi kullandığınız için buderus'un alaşımlı silindirik eşanjörü sorun çıkartmaz

vaillant eco tec pro ve eca proteus öncelikle öneririm

vaillant eco tec pro'nun kullanım suyu gücü 28kW eca'nın 24kW. iki kombiyi alırsanız pişman olmazsınız ama bence 5000lira fazla vermeye değmez

Demirdokum nitromix 24 için yorumunuz ne olur hocam peki? Galiba ona karar kılacağım, vailant pro butcemi zorlayacak gibi

• chessmania kullanıcısına yanıt

nitromix'in hidroblok grubu plastik kompozit. eca proteus premix'in ise pirinç

ayrıca eca'da kalorifer devresinde eco-comfort modu tuşu var. daha küçük ergonomik kasa

eca proteus premix daha iyi cihaz

Tamam hocam teşekkür ederim. Demirdokumde karar kıldım gibi mecbur kaldım daha doğrusu eca yaklaşık 1500lira daha pahalı fiyatlar çıkıyor

• ecotech intro 24/28 de 2. senemiz
    merak eden arkadaşlar için yazıyorum herhangi bir sorun yok performansında da çok memnunum, ufak bi ilk ateşlemede soğuklarda bi tık patlamalı yanma oluyor ama bu kombinin çalışma sistemi bu, kapak açılınca alev aldığı anlaşılmıyor bile.

• H.C.G kullanıcısına yanıt
    Evet aynı kombi bende de var ilk ateşleme de güp güp yapıyor ama beyaz kapağı çıkardığı mı ses yok, performansı çok iyi çok kısa sürede ateş gibi yapıyor petekleri 6.5 metre petek ve 2 havlupan var performansı çok yeterli geliyor.

• sıcak su performansıda müthiş, bizim ev konumu itibariyle musluktan akan suyun basıncı 1.3 bar gibi birşey. Musluğu açınca suyu elimle durdurabiliyorum. Uzun süreli su kullanımında basınç düşük olduğundan dolayı kombi sürekli dur kalk yapıyor ama asla su da dalgalanma soğuma ısınma gibi bir durum yok. Yazın 40 derece de kışın max 43 derece kullanıyorum, banyo kombiye uzak olmasına rağmen 43 derece sınır hiç soğuk suyu açmıyorum ama 44 derece yapsam mecbur soğukla suyla ılımam gerekiyor. Dur kalk yapmasına rağmen sabit sıcaklık

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.