< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*VAİLLANT ECO TEC İNTRO*Kullanıcıları (11. sayfa)
-
-
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba,
bu aletten maalesef ben almış bulundum ve pişmanım.
yeni ev için kombide vaillant'ı seçtim, yetkili bayi ile görüşerek bu "ecotec intro 24/28" modelinde karar kıldım. keşke öncesinde araştırsaymışım. aletin kronik problemleri varmış.
şuanda evde patlamalı ateşleme yaparak çalışıyor. 5 farklı yetkili servis teknikeri geldi (uzmanda dahil) maalesef problem bulamayıp dönüyorlar. değerler normal bu olabiliyor bazen diyorlar. oysaki bu kombi evlerinde olsa 5 dakika tutmazlar ama konu müşteri olunca "bu normal". bu arada 2 ay uğraştım ve cihaz değişti maalesef problem devam ediyor. bu kadar teknik bir alette sorun anlaşılamıyorsa bir yerlerde ciddi bir hata vardır. eğer sorun tespiti ve çözümüyle ilgili bilgisi olan varsa lütfen buradan yazsın bana. her patlama sesinde kaldırıp balkondan atasım geliyor.
tüketici hakem heyetine başvuru açıyorum para iadesi için, sonrasında da enflasyon farkı içinde ayrı uğraşacağım.
-
kombi ateşleme yapmadan önce 2-3 tane ocağı yak, patlamalı yanmıyorsa sayaç üzerindeki regülator beklerken gazı sızdırıp 20mbar olması gerekirken fazla basınç veriyor olabilir, hatta kısık ateşte yanan çaydanlık bile patlamalı yanmaya önler. bazen beklerken değilde sürekli yüksek basınç veriyor olabilir onuda anlamanın yolu ocak yanarken sesli harlı yanar
-
patlamalı yanması için başka sebeb görünmüyor.
-
Hocam merhaba patlamalı yanma sorunu çözüldü mü? Tehlikeli bir durum mu? Önceki evde de eco tec intro vardı şimdiki evde de eco tec intro var. İkisi de patlamalı yanıyor. Tehlike arz eder mi? Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Sıcak su problemim var. Duş başlığını açtığımda su çok geç ısınıyor. Isındığı zamansa 1-2dakika sıcak akıyor sonra hemen buz gibi olmaya devam ediyor. Basınç barı sınırdaydı tekrar 1.5 bara yükselttim fakat düzelmedi. Duş başlığından olabilir demişler ama lavaboda denedim orada da su soğudu.
Kiracı olarak oturuyorumi uzun senedir bakım yapılmadı kombiye fakat kombi üzerinde herhangi bir arıza kodu vs yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X