Şimdi Ara

**VAİLLANT ECOTEC PURE** Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VAİLLANT ECOTEC PURE Premix yoğuşmalı kombi

Paslanmaz çelik premix eşanjör

Kompozit hidroblok grubu

8 litre genleşme tankı

XL sıcak su performansı

20kW için 23kw , 24kW için 28kW sıcak musluk su gücü

• Aqua Sensör teknolojisi ile düşük su basıncında dahi konforlu sıcak su imkanı

Modülasyonlu & Akıllı oda termostatı desteği

Made in Europe

50c - 30c işletmede minimum ısıl güç 7.5kW...>modülasyon aralığı %32 - %100

https://www.vaillant.com.tr/pdf/2017-ecotec-pure-flyer-984073.pdf

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhabalar bu kombiyi kullanan yok mu, ecotec intro ile pure 286 7/2 arasında kaldım. Toplam sistem fiyatında 1500 TL fark çıkıyor , değer mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • **VAİLLANT ECOTEC PURE** KullanıcılarıKOMBi BiLGiyoutube
    Herkese merhaba kombi bilgi kanalı olarak bu videomuzda Vaillant Ecotec pure kombi nasıl çalışır. Vaillant Ecotec pure kombi sıcak su ayarı nasıl yapılır. Vaillant Ecotec pure kombi bar ayarı ve su basma. Vaillant pure kombi kış ayarı, Vaillant kombi kaloriferleri kapatma, Vaillant kombi reset atma işlemlerine ulaşabilirsiniz umarım faydalı içerik olmuştur
    https://www.youtube.com/watch?v=5DPuGsjzA6w
  • **VAİLLANT ECOTEC PURE** KullanıcılarıKUMRAL TEKNİKyoutube
    Herkese merhabalar bu videomuzda hangi kombi alınır ? hangi kombiyi almalıyım serimizden konuğumuz Vaillant ecotec pure oldu bu cihazın içini dışını,kullanılan malzemeleri,fiyatlarına kadar herşey den bahsedip sizler için yorumladık.Kanalımıza abone olmayı ve beğenmeyi unutmayınız :) herkese iyi seyirler :) 📍İnstagram 👉 sametkumral 📍İnstagram 👉 kumralteknik 📍Facebook 👉 kumralteknik 📍Kumralteknik@gmail.com 📍İletişim 👉 05537476666 Www.Beylikdüzükombitamir.com
    https://www.youtube.com/watch?v=oqm4G4pd7K4
  • **VAİLLANT ECOTEC PURE** Kullanıcıları

• Bu kombiyi kullananlar memnun mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @disintegration Hocam sen de yorum yaparsan sevinirim.

Bende bu kombiden almayı düşünüyorum. Ama hala tam emin olabilmiş değilim.

İlk kombim Vaillanttı ve 15 senede 1 kere arıza ile kullandım. Sonrasında Buderus Logomax U072 24KW aldım. 5 senede çöp oldu. Şimdi tamiri için 15k ücret isteniyor.

İlk kombiden kalan memnuniyetten dolayı yine Vailanta dönmek istiyorum. Ama fiyatlar beni düşündürüyor.

Şuan E.C.A. Proteus Premix 24 kW kombiyi 20-21 bin tl civarına alabilirken Vaillant ecoTEC Pure VUW 286/7-2 32 bin tl civarlarına alınabiliyor. Arada 10-12 bin fark var.

Vailant 2 yıl garanti, ECA sanırım 5 yıl garantiyi direkt veriyor.

Ayrıca garanti uzatma yapmak istiyorum. Vaillant'ta uzatılmak istenen her yıl için ücret hesaplanıyormuş. ECA için bir bilgim yok ama Vaillanttan ucuz olacağı kesin.

Bunların hepsini düşününce ECA Proteus Premix cazip geliyor. 2 kombiyi de kullananlar yorum yapabilir mi? Ne tavsiye edersiniz? Aradaki farka değer mi? Malzeme kalitesi fark eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi litir63538 -- 4 Şubat 2024; 2:14:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • litir63538 L kullanıcısına yanıt

Vaillant alacaksan Vaillant eco tec pro 286-5-3 al

Pure modelinde plastik bloklar var. Senin gönlünden vaillant geçiyor ama eco tec pure ve ecotec intro modellerini önermem

• disintegration kullanıcısına yanıt

Hocam ECA'ya göre fiyat 2 katına çıkıyor o zaman. E.C.A. Proteus Premix'in iç aksamının plastiklik durumu nasıl? Tavsiye eder misiniz?

• litir63538 L kullanıcısına yanıt

Forumda biraz vakit geçirdiysen Eca proteus premix'in iç aksamının metal olduğunu göreceksin

Eca proteus premix 5 yıl garantili, üstüne 5 yıl daha garanti yaptırabiliyorsun. Parayı ek garantiye yatırmak çok mantıklı. 10 yıl çok uzun bir süre

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

selamlar, eski sistem çok özenli olmayan kombi tesisatım var, evimin ön ve arka balkon harici tüm cepheleri kapalı ara kattayım ve bitişik nizam binalar var diğer yanlarda, peteklerim radyal ince aleminyum petek. evim 3 oda 1 salon.

kombi seçimi yaparken sürekli dayatma olarak nitromix kombi önerisi alıyorum kombicimizden, kocaeli körfez ilçesinde ikamet ediyorum ve bizim buradaki sular olduka kireçli. kombinin uzun ömürlü ve kaliteli olması, kireç tutmaması son olarak evimi yeterince ısıtması için fiyat farketmeksizin güzel ve kaliteli kombi tavsiyelerinize açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLStyLe -- 18 Şubat 2024; 2:50:40 >
  • CooLStyLe kullanıcısına yanıt

Merhaba

Hangi kombiyi alırsanız alın çok kireçli sulardan etkilenir

Kombi altında şebeke suyu girişine MİRAMAK gibi manyetik mıknatıslı kelepçe takmanızı öneririm

Yoksa zamanla bütün kombiler zarar görmeye başlar

Pahalı kombiye gerek yok ama illaki istiyorsanız Vaillant eco tec pro 286-5-3 öneririm sakın eco tec pure ve eco tec intro almayın, fazla plastik aksam var

Nitromix alınır kötü cihaz değil ama abartılacak kadar iyi bir kombi değil hidroblok grubunun yarısı pirinç yarısı plastik bu büyük bir eksi puan diğer özellikleri iyi

Nitromix ile aynı fiyat diliminde Baymak duo tec compact,Baymak luna tec,Eca proteus premix,Eca confeo premix,Warmhaus minerwa,Alarko seradens super srs öneririm

Hidroblok grubu pirinç kombiler

miramak harika tavsiye oldu üstat teşekkür ederim. tip olarak aralarında en güzeli Warmhaus minerwa lakin bu tüm saydıklarınız arasında bana nokta atışı sadece 1 kombi önerme şansınız olsa ( dediğim gibi maddi taraf problem değil ) "o halde hepsini boşver kesinlikle şunu al" dediğiniz kombi hangisi olurdu. Bu arada kombi yatak odamın içinde olacağı için sessiz olması da gerekiyor. Sizin yorumunuza göre sipariş geçeceğim üstat.

Hepsini öneririm hepsi sessiz ama bir tık daha sessiz olan kombiler Baymak duo tec compact ve Warmhaus minerwa

Kombinin altında şebeke suyu giriş borusuna kireç manyetik kelepçeyi mutlaka taktırın faydasını çok göreceksiniz

emin olun her söylediğiniz ayrıntıyı not ettim hepsini yaptıracağım, tek sıkıntım ben çok mükemmeliyetçi ve çok araştıran bir insanım emin olun anlamadığım konuları araştırırken kafama ağrılar giriyor ve şuan sizin uzmanlık alanınızdayız. keşke bana nokta atışı tek bir model gösterseniz de beni diğer söylediğiniz modellerin mekanik tablolarına kadar araştırma derdinden kurtarsanız. o kadar mutlu olurdum ki.

Mükemmel kombi yok ki önerelim. Yazdığım iki model de harika cihazlar

Kalorifer tesisatınız oksijen bariyersiz ise kalorifer dönüş hattına Rivermag gibi pislik tutucu manyetik filtre taktırın

Kombi regülatörü taktırın. Alacağınız kombinin yetkili servisleri ücret karşılığı kombi regülatörü takar veya Baysallar kombi regülatörü öneririm

Kombinin altına plastik vana ve filtre değil metal tam geçişli mavi küresel vana ve demir filtre taktırın

Mavi küresel vana da Eca öneririm

o halde son bi soru sorup sizi daha fazla yormadan alışverişimi önerileriniz doğrultusunda sonlandıracağım.

Bosch Condens 5700i W kombi hakkındaki düşünceniz nedir, sessiz ve ekonomik olması ilgimi çekti, buderus emsali ben iç donanımını bilmiyorum o konuda sizden yorum rica ediyorum. Eğer bunu da önerirseniz bunu alacağım ama alırsam 24/25 olanı mı 30/30 olanı mı almalıyım benim evimin şartlarına göre?

120m2

radyal ince alüminyum petek

3 oda 1 salon

apartman dairesi alt üst sol sağ bitişik nizam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLStyLe -- 20 Şubat 2024; 10:22:57 >

5700 çok yeni bir kombi, alüminyum alaşımlı ana eşanjör ve plastik hidrobloklu

Size önerdiğim kombiler paslanmaz çelik premix eşanjör ve pirinç hidrobloklu

Bosch,buderus gibi markaları gözünüzde fazla büyütmeyin derim.

Warmhaus MinerWa Premix 25/31 Kw

Vaillant ecotec pro 286/5-3

Baymak Duotec Compact 28

aralarında cebelleşiyorum o halde şuan. suyum şarıl şarıl aksın kombi sessiz olsun (yatak odamda olacağı için) bana sorun yaşatmasın, yakıtı verimli olsun dediğimde işin içinden çıkamıyorum. hocam seç aralarından en iyisini YTD de istersen sonrasında **VAİLLANT ECOTEC PURE** Kullanıcıları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLStyLe -- 20 Şubat 2024; 22:16:44 >

Ben söyleyeceklerimi söyledim.

İyi forumlar**VAİLLANT ECOTEC PURE** Kullanıcıları 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.