Şimdi Ara

Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
294
Cevap
11
Favori
29.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. ben Serkan DOĞANAY. evimde erelax cihazı kullanıyorum. cihaz bu yıla kadar sorunsuz çalışıyordu ancak bu yıl telefonumdan erelaxa bağlanmakta sorun yaşıyorum. birçok deneme yaptım fakat olmadı. servis çağırdım fakat onlar da pek bilgi sahibi değil. bana önerisi 5ghz olan internetim bağlanmadığı intenet bağlantısının 2.4ghz olması gerektiği oldu. önceki yıllarda da aynı modem ile bağlanıyordum hiçbir sorun yoktu. neyse ben önerisi üzerine modem arayüzüne girip interneti 2.4 ve 5 olarak ayırdım. erelax sadece 2.4 olanı görüyor. demek ki o konuda haklı. sonuç olarak ine her şeyi tekrar defalarca denememe rağmen yine bağlanamadım. telefonda radyo sinyali olsun wifi olsun her şey doğru görünüyor. ancak telefondan ayarladığım ısı erelax kutusunda karşılık bulmuyor. erelax üzerinden ısıyı manuel artırınca modem çalışıyor bu arada.

tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

şimdiden teşekkürler.

(telefonum samsung note 10+)

• o571 O kullanıcısına yanıt

benim eRelax ekranı da komple karardı , görüntü den bir şey anlamak mümkün değil, telefondan kullanıyorum.

çözüm bulmuş veya fikri olan yardımcı olursa sevinirim.

Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiper2002 -- 8 Ekim 2021; 13:6:2 >
  • wiper2002 W kullanıcısına yanıt

Merhaba

Ekran boyutunuz nedir tam olarak acaba ?

Netatmonun ekranı uyabilir belki

Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatıaliexpress.com
    51.04TRY |Ucuz 2.13 inç siyah ve beyaz EPD ekran GDEM0213D23|Industrial Computer & Accessories| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/32964402184.html?spm=a2g0o.cart.0.0.a27c3c00OQWX7K&mp=1
  • teşekkürler, araştırmaya değer.

• 13 Ekim'de IFTTT-eRelax bağlantısı kesildi gözüküyor. IFTTT'de aratınca da çıkmıyor eRelax, sanırım anlaşma bitti.

• Selam bende de benzer problem var. sanirim modemden turkcell in netmaster infinity 401 kullaniyorum. 2.4ghz olmasina ragmen aplikasyona termostati ekleyemiyorum. Gateway de mavi led yanip sonuyor. Aplikasyon gateway gorup seciyorum. Ancak wifi bulamiyor ve hata veriyor
    Modem de her turlu denemeler yaptim ise yaramadi. Modemi degistirmelerini isticem bakalim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam benim erelaxın kombi alıcısından bağlantı sorunu yaşıyorum. Ekran sağlam. Eğer bir çözüm bulamazsam ekranı size satabilirim düşünürseniz.

• ugurkrgl U kullanıcısına yanıt

pahalı olur o şekilde :(, yine de teşekkür ederim.

Ya da siz satmayı düşünürseniz kombi alıcısını alabilirim.

• ugurkrgl U kullanıcısına yanıt

yok hocam kullanıyorum şu anda, görsel harici sıkıntı yok, her şeyi zaten telefon üzerinden yapıyorum.

• Serkandoganay S kullanıcısına yanıt

modem ve erelax alıcısı arasında veya yakınında , tam tersi modeminizin de yakınında telsiz, telefon v.b. bir cihaz varsa ondan olabilir.

ben de sorun yaşıyordum. ilk olarak telsiz telefonu devreden çıkardım (fişi çektim), ondan sonra erelax alıcısını (kombi ye kablolu bağlı olan cihaz) wifi modemimi doğrudan göreceği şekilde aynı odaya kadar kablosunu uzattım. yan, modemi rahat görüyor ve bu şekilde bağlantı sorununu çözdüm.

• Konuyu okudum, arafta kaldım. Netatmo Termostat ile eRELAX arasında kaldım. Tavsiyeniz nedir?

• egeym kullanıcısına yanıt

Netatmo yada t3r.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar bu hafta başında MiGo'da ekranda hafif noktasal kararmalar oluşmaya başladı şu anda ekranın geldiği durum bu şekilde. Servis kaydı ve DemirDöküm Merkeze bildirimde bulundum. Genel bir sorun gibi benzer pek çok şikayet var. En kötü ihtimal evin sigortası kapsamını devreye sokacağım.

Şu anda iletişim ile çözüme ulaşmayı deniyorum aksi halde hukuki yol ile çözüme ulaşmayı planlıyorum. Sonuçta 2.500TL- bir ürünü kendi marka ve logoları ile basıp piyasaya sürüyorlar sonrada ürünün yedek parçası ve tamir, bakımı yapılamıyor diye geri bildirimde bulunuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 16 Kasım 2021; 22:32:55 >

• BART SIMPSON B kullanıcısına yanıt

Sonuç alabildiniz mi acaba hocam.

• tanjuyildizhan67 T kullanıcısına yanıt

Evet DemirDöküm tarafından değişim talebim onaylandı. Servis'e gönderim yapılınca değişim sağlanacak.

garantisi devam ediyor muydu acaba. etmiyorsa maliyet ne çıktı.

Hayır 4 yıllık cihaz ama Türk Ticaret ve Tüketiciyi koruma kanunu gereği ithal edilen ürünlerden Oda Termosatı için ithal eden frma 5 yıl yedek parça ve tamir bakım ve onarım yapma yükümlülüğünde. Ben bu konu ile yaklaşarak çözüme ulaştım.

Bilgiler için teşekkürler. Erelax ve migoda bir süre sonra bu gibi sorunlarla karşılaşma durumumuz var. Dolayısı ile bizim için de yol gösterici oldu bu bilgiler. Eksik olmayın.

Teşekkürler, vaillant'ın yardımcı olacağını sanmam, ama bi deneyelim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.