< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Vaillant eRelax Akıllı Oda Termostatı (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
hocam bende ileri seviyeye geçtim.telefonuma msj ne gelmedi.ayarlara bakarken ögrendim. bu ileri seviye ne oluyor sımdı.ileriyı secersem 2 min yazıyor anlamı nedir
-
-
Hocam allah baska dert vermesin olur boyle hatalar bu tur cihazlarda, bizdede oluyir arada ok bas devam et -
Sunucu hatası olur, düzelir bunlar tuz biber sorun bile değil !!! -
olur bişey demıorum.diğer cihazımda 40 gun kullandım böyle bir hata olmadı.bu cihaz 3 gunluk servis yenısıyle değişti.2 gunde bu hata meydana geldi. termostatdamı sorun var dedim.ne bilim eski yazılım olur eski donanım olur.o yuzden sordum.diğer arkadaslarda bu hata olmamıs dün gece.ama bende oldu sabaha kadar.sizdede oldumu diye tehit edeyim dedim ki yoksa servise sölerim tekrardan yenisiyle değiştirsinler.
-
-
Arasıra olabilir -
peki arasıra oluyor hocam.dun aksam gece gibi sizdede oldmu.yanı tum erelax kullanıcarında olduysa sıkıntı yok.sadece bende olduysa sıkıntı var.oyuzden teyit etmek için soruyorum kusura bakma.yoksa dogrudur ara sıra olur bısey demem ona
-
Bende böyle bir sorun olmadı. Benim cihaz gayet iyi kontrol ediyor.
-
Hocam o yukselmeler petekteki artakalan isidan dolayi. Bu cihazlar bu tür yükselmeleri önlesin diye var fakat basarili olmiyor. Sizi zaten ovrenme evresinde daha fazla olur. Size en bastada soyledim bu cihaz icin beklentilerinizi yuksek tutmayin. Yeri gelir asiri isitir yeri gelir isitmakra zorlanir. Yapacak hicbirsey yok bu modeller boyle -
ben son 2 saatdir sürekli denıyorum programı kapatıp acıyorum önce giriyor.sonra kapatıp actıgımda oturuum aç diyor sizde böyle bişey yok ozman
-
-
cihazda bir sorun olabilir ben böyle birşey yaşamadım.
-
suan programı tamamen kapatıp actıgınızda bu ekran cıkmıyor dogrumu.veya sunucu hatası cıkmıyor hiç bir sekılde
-
Hocam normal bunlar , server kaynakli sorunlar, sende olmaz bende olur. Gecer kisa surede bende de oldu az once sikinti yok gecer. Yazilim bile ayni anda herkese gelmiyor. Sorun edilecek seyler degil bunlar ki cihazin kendi basli basina sorun -
Bugün bende de oldu. Sıkıntı sizde değil.
-
sorun bende de var. hata veriyor girmeye çalıştığımda. modemi kapatıp açtım düzeldi bilginize.
-
bu arada ben de erelax sahibi oldum. yaklaşık üç gün oldu. şu an için herhangi bir sapma yok hedeflenen sıcaklıkta. Umarım böyle devam eder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X