Bildirim
Vaillant kombi arızaları cevaplanır (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Kombinizin sesli calısması fan motoru veya sirkülasyon pompasından kaynaklanır.Fan motorunun temizlenmesi sonucu düzelme ihtimali yüksek -
merhaba arkadaşlar
bugun kombının 3 yollu vanasında su kaçagı meydana geldı onu sıkıştırarak hallettım
ama
su kombının içine girdi ve şimdi F28 arızası verıyor
bununla ilgili ne yapmalıyım
yardımcı olursanız sevınırım -
Arkadaslar bu kombi hangi aralikta calisiyor? Mesela 45 dereceye ayarladim. Kac dereceye kadar isitip duruyor, tekrar kac dereceye dusunce calisiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vaillant VUW hermetik kombi için gelen servis elemanın işten anlamayıp gereksiz yere aldırdığı üç yollu vana kullanılmadığı için satılıktır. Üç yollu vana orjinal yedek parça olup kombi servisinden 250 tl ödenerek alındı fakat esas sorun genleşme tankındaymış ve vana kullanılmadı. İhtiyacı olan varsa elimde bekleyip duruyor satacağım. Kombimin modeli Vaiilant VUW TR 202/2-5 model hermetik kombi için almıştım.
Bu mesaja eklenen görseller:
-
quote:
Orijinalden alıntı: escape__06
Vaillant VUW hermetik kombi için gelen servis elemanın işten anlamayıp gereksiz yere aldırdığı üç yollu vana kullanılmadığı için satılıktır. Üç yollu vana orjinal yedek parça olup kombi servisinden 250 tl ödenerek alındı fakat esas sorun genleşme tankındaymış ve vana kullanılmadı. İhtiyacı olan varsa elimde bekleyip duruyor satacağım. Kombimin modeli Vaiilant VUW TR 202/2-5 model hermetik kombi için almıştım.
Bu mesaja eklenen görseller:
eyw dostum fakat bu parça yan sanayidir üstünda a yazar orjinalde vaillant tavşanı vardır yan sanayi 60 tldir orjinal 67 euro elinde dursun lazım olur ilerde
-
Saol hocam bilgilendirme icin, iyi kazık yemişim :( servisin elemanı birde tanıdıktı dost kazığı olmuş. Kombiyi en son kızıp yeniledim. Yeni kombi taktirdim.
2007 model bir kombim var 2 aydır kombine ses geliyor pompanın değişmesi gerekiyormuş 550 TL fiyat verdiler normal mi bu fiyat?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yetkili serviste normal burda olsaydın 320 tl -
2007 yılında almış olduğum wuw kodlu bir kombim var 17000 lik
sıcak su açtım banyo yapmak için birden ısınan su soğudu ve paat çat çatır çutur diye sürekli kombi içinden sesler geldi.Hemen kapattım kombiyi,patlayacak diye korktum.
Ardından tekrar kombiyi açıp muslukdan sıcak su açtım tekrar yine aynı sesler ve basınç bi 0a düşüyor bi 3 e çıkıyor aynı andada sıcaklık gönsterge ibresi en sona dayanıyor.Bu şekilde son durumu ve kombiyi tamamen kapattım.
Sorun ne doktor bey ... -
hastalığın sebebi bu
-
vaillant'da su pompası bence kronik bir sorun bende de aynı petekler ısınıyor,sıcak su yok.. -
aynı sorun değil ya diyafram kiti yada türbin seti arızalı -
Vaillant vuw202 model eski kombi sıcak su vermiyor kalorifer normal ne yapabilirim
selam
VUW TR 242/2-5 P:24.0 kW
vailant kombi den sıcak su alırken peteklerde ısınıyor
sorun un çözümü için ne yapabilirim. -
3 yollu vana ve motoru deyşşlecek -
Selam
ustam ekli resimdeki parça 3 yollu vana dır
doğru mu birde ben kendim tedarık edip
yerinde değişmeyi düşünüyorum
önereceğin bişey puf noktası var mı
Ben aşağıdakı vanaları kapatıp
kalorifer suyunun basıncını düşürüp
yerlere bişeyler serip ondan sonra
sökmek istiyorum.
Taktıktan sonra yapılacak bişey varmı
hava almak gibi
yardımların için şimdiden teşekkürler
-
-
Bende yeni bir eve taşındım. Geçen sene turbotech Pro model kombi ve kablosuz oda termostat takmışlar. Ama site olduğundan frekans çalışmasından sanırım oda termostatını iptal etmişler. Ben bunu tekrar bağlayıp denemek istiyorum. Vericidir çıkan uçları nereye takmalıyım. Birde sanırım modülasyonlu değil on off termostat. Modülasyonlu bu kombine olurmu model numarası 250f
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X