Şimdi Ara

Vaillant kombi sıkıntısı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 1 aydan bu yana bir sıkıntımız var.
    Evim güney-güneybatı cephe olduğundan sabah saat 10 dan sonra kombiyi kapatıyoruz. Evin içi 24 dereceler civarında.
    Fakat kombi ayarını petek+sıcak su ayarından sadece sıcak suya çevirdiğimde bar ayarında tık tık tık diye bir ses geliyor. Dikkatli baktığımda da bar ayarında (basınç ayarında) bir oynama olduğunu farkettim. Gelen tıkırtı da bu yüzdenmiş.
    Petekler devreye girdiğinde bir sıkıntı yok ama maalesef sadece sıcak su ayarında getirdiğimde tık tık tık deli edecek...
    Sıkıntı ne olabilir ya da çözüm önerisi olan varsa görüşlerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler ..

• quote:

Orijinalden alıntı: fkarasa

Dostlar merhaba
    Yaklaşık 1 aydan bu yana bir sıkıntımız var.
    Evim güney-güneybatı cephe olduğundan sabah saat 10 dan sonra kombiyi kapatıyoruz. Evin içi 24 dereceler civarında.
    Fakat kombi ayarını petek+sıcak su ayarından sadece sıcak suya çevirdiğimde bar ayarında tık tık tık diye bir ses geliyor. Dikkatli baktığımda da bar ayarında (basınç ayarında) bir oynama olduğunu farkettim. Gelen tıkırtı da bu yüzdenmiş.
    Petekler devreye girdiğinde bir sıkıntı yok ama maalesef sadece sıcak su ayarında getirdiğimde tık tık tık deli edecek...
    Sıkıntı ne olabilir ya da çözüm önerisi olan varsa görüşlerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler ..

plaka eşanjör tıkalı temizlenecek yada değişecek. kombiden anlıyosanız yapın anlamıyosanız servis çağırın. değişimi 250 tl civarıdır.

• Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.