Şimdi Ara

Vaillant Pro mu Plus mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evime kombi taktıracağım bir kaç firmaya sordum herkes farklı kombi önerip övdü iyice kafamı karıştırdılar. Biraz da kendi araştırmalarım sonucu Vaillant 242 pro ve plus arasında kararsız kaldım arasında ne gibi farklar ve hangisini tercih etmeliyim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

• Başıma gelen bir olayı anlatarak size yardımcı olmaya çalışayım.
    Kombi almaya çalışırken 242 Pro mu 242 Plus mı alayım diye kafam iyice karışmıştı.İnceledim vs. net bir bilgi inan bulamadım ve yetkili Vaillant bayilerine bunu sordum hepsi ikiside aynı makine birinin ekrenı daha gelişmiş ve yeni modellerde 1,5 litrelik ek tank var buda devamlı sıcak su konforu sunuyor dediler.

Yani Pro'nun ekranı daha küçük Plus'ın daha büyük , Pro ve Plusta düğmeler farklı ve son olarak Plus'ta ek depo ile ilk suyu açtığında ilk 10 sn soğuk su akmıyor direkt sıcak su akıyor. Benim bulduğum özellikler bunlar.

Şimdi neticeye geleyim mevcutta oturduğum evde Pro var şuanlık bir sıkıntısını görmedim daha büyük bir kasaya sahip ve 1 aydır kullanıyorum.
    Yeni inşaat yaptırıyorum orada 296 5-5 modeli var daha kullanamadım ama 3-5 yani eski modelini kullanan herkes çok memnundu...

Son olarak arkadaşıma 242 Plus aldık ama o makinenin çok sesli olduğunu ve yan odadan duyduğunu söylüyor...Benim şuan ki tercihimi sorsan nedense Plus alırdım diye düşünüyorum belki hakikaten seslidir ama büyük ekran daha iyi gözüküyor. :)

Not Pronun garantisi 770 TL ye 6 yıl oluyor...
    Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 14 pro vs mi 13t pro
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.