Şimdi Ara

Vaillant VUI 282-7 çalışma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim Vaillant kombim bugün düzensiz biçimde çalışmaya başladı. Sorun; kalorifer sıcaklığını 45 dereceye ayarlamıştım, bir süre sonra farkettim ki kombiden devamlı devreye girip çıkma sesi gelmekte. Kapağını açıp ekranı izlemeye başladım ve sirkülasyon pompasının tam çalışmaya başladığı anda evde sıcak su kullanılmadığı halde anlık olarak musluk işareti yanıp sirkulasyon pompasının devreden çıkmasına neden oluyordu ve hemen sönüyordu. bunu hemen hemen 30 sn de bir deniyordu. Dolayısıyla ateşleme yapamadığından kaloriferi de ısıtamıyordu. Aynı şeyi sigortadan kapatıp açmama rağmen tekrar yaptı. Bu sorun sıcak su konumu veya kalorifer konumu açıkken devamlı tekrarlanmakta. Şu anda kombiyi sigortasından kapattım. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Daha önce karşılaşmadığım bir durum.

• akış şalteri takılıyor veya kart arızalı geçici çözüm için ön paneli sök akış şalterinin kablosunu birbirinden ayır bari radyatörler çalışsın
     Vaillant VUI 282-7 çalışma problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kombiustası -- 5 Ocak 2013; 23:36:33 >
  • Sn. kombiustası, verdiğiniz cevap için teşekkürler. Yarın servisi çağırıcam. Benim de aklıma gelen ilk şey kartın arızalandığı idi.

Servis elemanının kontrolünden sonra sonucu buraya yazarım.

İyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch Logixx 8 Güç Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.