Şimdi Ara

Vainglory iOS ile MOBA (Ana Konu) 1.1.5 Güncellemesi geldi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
2
Favori
10.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Orijinalden alıntı: sekohuso33

O kadar heves ettim inmiyor meret ya. 3g ye alıyorum bu sefer 100 mb dan buyuk oldugu için indiremiyor.

Wifiye bağlıyken bi google dns girin cihaza. Çoğu kişi böyle çözmüş, appstore şu anda indirilemiyor diye aratırsanız birçok çözüm mevcut biri işinize yarar umarım

hocam en son iş yerine gidip ordan indirdim wifi ile. Sorun kesinlikle superonline serverlarında. haberiniz olsun. TTnet olan bir yere gidin ve indirin.

• quote:

quote:

quote:

O kadar heves ettim inmiyor meret ya. 3g ye alıyorum bu sefer 100 mb dan buyuk oldugu için indiremiyor.

Wifiye bağlıyken bi google dns girin cihaza. Çoğu kişi böyle çözmüş, appstore şu anda indirilemiyor diye aratırsanız birçok çözüm mevcut biri işinize yarar umarım

hocam en son iş yerine gidip ordan indirdim wifi ile. Sorun kesinlikle superonline serverlarında. haberiniz olsun. TTnet olan bir yere gidin ve indirin.

oyun bende zaten vardı ben size yardım etmek için demiştim neyse sorunu çözdüğünüze sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Orijinalden alıntı: soryy

Oyuna başlarken ilk başta kağıt alıyorum 4 tanede pot onlar zaten level 6 olana kadar yetiyor.
    kagıt sayesinde 2000 küsürde para bbirikiyo karaktere göre spaciel ini alıyorum artı hız olmassa olmaz
    Sonra duruma göre takım kapışması.

Nacizane tavsiyem minionlar çıkana kadar oralara gitmeyin yoksa düşmen 2 kuleyi yıkıyor geriye oyunun başlarında neredeyse hep ortayı tek savunuyorum. Sma iş işten geçmiş oluyor daha 10, dk da düşman kapıya dayanıyor

Hocam iPhone 6 mi 6 plusta mi oynuyorsunuz? Bir de hangi iphonelari destekliyor bu oyun?

İpad de oynuyordum 5 s ve 6 ları destekliyor ama bence telefonda oynanacak oyun değil en az ipad lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Oyuna başlarken ilk başta kağıt alıyorum 4 tanede pot onlar zaten level 6 olana kadar yetiyor.
    kagıt sayesinde 2000 küsürde para bbirikiyo karaktere göre spaciel ini alıyorum artı hız olmassa olmaz
    Sonra duruma göre takım kapışması.

Nacizane tavsiyem minionlar çıkana kadar oralara gitmeyin yoksa düşmen 2 kuleyi yıkıyor geriye oyunun başlarında neredeyse hep ortayı tek savunuyorum. Sma iş işten geçmiş oluyor daha 10, dk da düşman kapıya dayanıyor

Hocam iPhone 6 mi 6 plusta mi oynuyorsunuz? Bir de hangi iphonelari destekliyor bu oyun?

İpad de oynuyordum 5 s ve 6 ları destekliyor ama bence telefonda oynanacak oyun değil en az ipad lazım

Hocam 5 te oynanmıyor mu? 6 plusta iyi olur herhalde de 6 da oynanır mi ki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyun bende zaten vardı ben size yardım etmek için demiştim neyse sorunu çözdüğünüze sevindim

Evet çok saolun hocam. Aslında bu sorunu yaşayan çok kişi var. Bilgilendirmek lazım insanları. Nasıl duyurabiliriz bu durumu ?

• Yine bir petal klasiği

@sekohuso33

Konuyu açan kişiye pm atıp 1.mesaja eklemesini rica edebilirsin
     Vainglory iOS ile MOBA (Ana Konu) 1.1.5 Güncellemesi geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok sarj yiyor mu ?

• Arkadaşlar vainglory türkiye facebook sayfası açıldı. Oyunun türkiyede daha çok tanınıp sevilmesi için desteklerinizi bekliyoruz.
    https://www.facebook.com/VainGloryTuRkiye

• Çokta bmaşabaş mücadele değildi kabul, zaten 1kill yedim ondanda kaçabilirdim aslında ama ultiyi atmakla meşguldum 3kişi geldiler. Ben sadece 2000glory ücreti olan ve en düşük ücretli heronun neler yapabildiğini göstermek istedim arkadaşlar. Birlikte oynamak isteyenler için nick modrizzt fakat en azından 1-2 başarılı oyunun sssini almak gerek. Yoksa karması 1-2 olan kişilere denk geliyorum oyunda çıldırıyorum. Karmam 12

• Arkadaslar whatsappta vainglory grubu kurdum. Suan icin 3 kisiyiz, eger gelmek isteyen olursa numarasini pm den ulastirsin ekleyeyim. Boylelikle daha kolay oyun partileri kurup taktik paylasabiliriz

• Tam "hiçbir heroyu adam gibi kullanamıyorum ne kadar da beceriksizim :(((" diye triplere girmişken böyle bir maç kazandım Petal ile.

Sanırım karşı takım ilk kez oynayanlardan oluşuyordu veya hep ks ile aldım yok bu istatistiği ben çıkarmış olamam yav.

Bu arada Saw karakterinin ultisi aşırı güçlü değil mi? Bence dengeyi bozuyor. Çok az miktar azaltılmalı o skillin gücü.

• En düşük gloryli karakterle(800glory) adamım Ringo ile yaptıklarım daha iyisi var mıdır bilmem :)

• Bu oyunu iPhone 5'de oynamanın bir yolu var mı? Çok severim mobilden oyun oynamayı bunu kaçırırsam üzülürüm.
  • Oyunu açabilen var mı güncellemeden sonra açamadım sunucularda Bakım varmış

• Yeni hero yu beğendiniz mi?

• Vgear06 ekleyin beyler

• Arkadaşlar vainglory oyununu bilmeyeniniz yoktur herhalde, diğer konularda nick paylaşıp birlikte oyunlar kuruluyor fakat iletişim sorunu olduğu için oyunlar çok geç kuruluyor vs. Bu yüzden whatsapp grubu kurdum, şuan 4 kişiyiz fakat gittikçe büyüyeceğiz. Numaraları pm atarsanız sizi eklerim, şuan gruptaki kişiler

1-modrizzt
    2-Porthos
    3-limmilylly
    4-onrkara
    5-Hauntedd
    6-imjustreal

İos oyunları kısmındada başlık var orayada bakabilirsiniz

• Ben beğendim, dinamik olarak oldukça farklı. Dengeli olması şaşırtıcı. Belki son büyüsü yani ultisi biraz güçlü ama onu da ilk baştaki ezikliğine vermek lazım.

• Bu bir rekor

5kere Öldüm 2si kraken mücadelesinde kraken Sağolsun 1ide kuleler sağolsun :)

Özet: 28Kill 9 asist Takada iyiyimdir ringoda aynı şekilde

Ekleyin arkadaşlar oynayalım beraber nick:porthos

• Bende gruba katılmak istiyorum fakat profesyonel olduğumu düşünmüyorum. Çoğu kez amatörce oynuyormuşum gibi geliyor ama bazende iyi oynadığımı hissediyorum. Ana karakterim Petal.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.