Şimdi Ara

Vainglory iOS ile MOBA (Ana Konu) 1.1.5 Güncellemesi geldi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
2
Favori
10.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soryy

quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

6000 yaptım parayı. ADAGİO mu yoksa KRUL umu açayım kararsız kaldım

2side iyi geliştirilirse kafa kafaya sayılabilecek herolar fakat adaigo support olduğu için takımınızda iyi bir saldırı oyuncusu yoksa pek bir işe yaramaz. Krul ise çoğu 1vs1 i alabilicek güçte agresif bir hero. 2sininde oynama zorluğu aynı bence, eğer bir partiniz varsa adaigo derim ben

Usta nickim. Ozgyur

Biraz önce partideydk

Ayıptır söylemesi oyun başında minionun orda ne yapıyorsınuz düşman ortadan yara yara içeri girmeye çalışıyor bizim parti kafasına göre herkes başka yrde

Sormayın ya taka yı çözmeye çalışıyorum 3 4 lvl kasmazsam olmuyor ama anladm bceremiyorum taka. Petal saw devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyuna başlarken ilk başta kağıt alıyorum 4 tanede pot onlar zaten level 6 olana kadar yetiyor.
    kagıt sayesinde 2000 küsürde para bbirikiyo karaktere göre spaciel ini alıyorum artı hız olmassa olmaz
    Sonra duruma göre takım kapışması.

Nacizane tavsiyem minionlar çıkana kadar oralara gitmeyin yoksa düşmen 2 kuleyi yıkıyor geriye oyunun başlarında neredeyse hep ortayı tek savunuyorum. Sma iş işten geçmiş oluyor daha 10, dk da düşman kapıya dayanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 2 Aralık 2014; 22:29:44 >
  • Yenmek için daha ne yapmam gerekiyor 😢
     Vainglory iOS ile MOBA (Ana Konu) 1.1.5 Güncellemesi geldi.

• Güzel bir istatistik

• Buda son olsun
    varsa iyiisi beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 2 Aralık 2014; 23:54:46 >

• quote:

Oyuna başlarken ilk başta kağıt alıyorum 4 tanede pot onlar zaten level 6 olana kadar yetiyor.
    kagıt sayesinde 2000 küsürde para bbirikiyo karaktere göre spaciel ini alıyorum artı hız olmassa olmaz

Nacizane tavsiyem minionlar çıkana kadar oralara gitmeyin yoksa düşmen 2 kuleyi yıkıyor geriye oyunun başlarında neredeyse hep ortayı tek savunuyorum. Sma iş işten geçmiş oluyor daha 10, dk da düşman kapıya dayanıyor

Benim sinir olduğum olay line herolarının (saw, petal, adaigo vs) jungleye girmesi. Bu tip oyuncular yüzünden jungle kasamıyorum bazen karşı takım 11lvl ken ben 8de seyrediyorum

• Zor maçlarin uber oyuncusu LapeXy :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni hero gelecekmiş sanırım. Skaanfungrad gibi de bir ismi olacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gausro

Yeni hero gelecekmiş sanırım. Skaanfungrad gibi de bir ismi olacakmış.

Aynen geliyor yeni versiyon ile, forumunda daha çok bilgi bulabilirsin hatta

Şuan ıyunda olan varsa bi el atabiliriz

• Yeni hero hakkında bilgisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar ingilizcem pek olmadığı için resmi forumlardaki yazıları okuyamıyorum.

Bana Joule ile ilgili tavsiye verebilir misiniz?

Mesela crystal mi dizilmeli yoksa normal mi daha iyi olur?
    Birde Joule ile orman mı başlamalı yoksa koridor mu?

• 11kill 7 asist ve 0 ölüm Ringocuyuz ekleyin nick: porthos

• quote:

Orijinalden alıntı: gausro

Arkadaşlar ingilizcem pek olmadığı için resmi forumlardaki yazıları okuyamıyorum.

Bana Joule ile ilgili tavsiye verebilir misiniz?

Mesela crystal mi dizilmeli yoksa normal mi daha iyi olur?
    Birde Joule ile orman mı başlamalı yoksa koridor mu?

Genelde kristal diziyorlar, ilk ve son skillinde kristal %desi çok fazla olduğu için, nereden başlaman konusunda bir şey diyemem ama genelde jungle başlıyorlar

• Allahım ya akşam akşam ne sinir etti beni şu oyun ya. Oyuna girdik takayı aldım bizim takımda da krulla petal vardı . Krul ilk 5 dk afk kaldı ona eywallah dedim de 5 dakka sonra oyuna dönüp karşı takımı feedlemeye başladı. 23 kil verdi ya allahım amma sinir etti. biz bari krakeni çalalım diye o çalılarda bekliyorduk bu mal geldi bizim yerimizi falan belli etti. Amma sövdürdü ya. Sonuç olarak birlikte oynayacak adam arıyorum!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: limmilylly

Allahım ya akşam akşam ne sinir etti beni şu oyun ya. Oyuna girdik takayı aldım bizim takımda da krulla petal vardı . Krul ilk 5 dk afk kaldı ona eywallah dedim de 5 dakka sonra oyuna dönüp karşı takımı feedlemeye başladı. 23 kil verdi ya allahım amma sinir etti. biz bari krakeni çalalım diye o çalılarda bekliyorduk bu mal geldi bizim yerimizi falan belli etti. Amma sövdürdü ya. Sonuç olarak birlikte oynayacak adam arıyorum!!

Petalciyim beklerim modrizzt

• Arkadaşlar ne ipad ime ne iphone 6 cihazıma oyunu indiremiyorum. indirmeye başlıyor çeyreğe kadar iniyor sonra şuanda indirilemiyor hatası veriyor çıldırıcam.
  • sekohuso33 kullanıcısına yanıt
    kardeş büyük ihtimal internetinde bi sıkıntı vardır. İki cihazda da sorun çıkarması garip çünkü
  • O kadar heves ettim inmiyor meret ya. 3g ye alıyorum bu sefer 100 mb dan buyuk oldugu için indiremiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sekohuso33

O kadar heves ettim inmiyor meret ya. 3g ye alıyorum bu sefer 100 mb dan buyuk oldugu için indiremiyor.

Wifiye bağlıyken bi google dns girin cihaza. Çoğu kişi böyle çözmüş, appstore şu anda indirilemiyor diye aratırsanız birçok çözüm mevcut biri işinize yarar umarım

• quote:

Oyuna başlarken ilk başta kağıt alıyorum 4 tanede pot onlar zaten level 6 olana kadar yetiyor.

Hocam iPhone 6 mi 6 plusta mi oynuyorsunuz? Bir de hangi iphonelari destekliyor bu oyun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.