Şimdi Ara

Vainglory iOS ile MOBA (Ana Konu) 1.1.5 Güncellemesi geldi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
2
Favori
10.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone5 im var yuklenmiyor neden? Ios8 yuklu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DijitalArmut kullanıcısına yanıt
    telefonda 5s ve üstü, nitekim ifunbox ile yükleyen olmuş. biraz googlela istersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick: Raydric

Ringo ile iyiyim last hitte sikinti yok sadece yanima sup lazim adagio tercihim, jungelda glavie olursa gg, birde oynicak arkadaslar sup jungle adc diye hero secerse sevinirim

• Arkadaşlar buraya zafer anlarımızıda atalım
    Nick: modrizzt
    İyi oldukları: petal, krull, adaigo, saw
    Kötü oldukları: geriye kalan hepsi

Krul isem junglede başlarım diğer herolarda line a kalırım jungleye uğramam bile iyi supporttumdur, ayrıca iyi olduğum herolar komusunda taktik verebilrim

Vainglory iOS ile MOBA (Ana Konu) 1.1.5 Güncellemesi geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar daha önce hiç moba tipi oyun oynamadım.

Hatta bu tip oyunlara moba dendiğini bile yeni öğrendim.

Oyunda şimdiye kadar 10-11 maç yapmış 6-7sini kazanmışızdır.

Maçlarda Hep Catherine karakterini alıyorum. Eğitim kısmında birkaç farklı hero daha denedim fakat zevk vermediler.

Oyun şeklim ise şu genelde maç başlayınca takım Arkadaşlarım koridordan gidiyor ben ise en yakındaki Yaratıkları öldürüp 5. Seviye olana kadar bekliyorum.Rakip Takımın herolarıyla yüzgöz olmuyorum. Minion mine olayı başlayınca 15 saniye içinde alıyorum kendi Bölgemizi.eğer rakip takım koridorda Bizimkilerle uğraşıyorsa diğerlerininkinide alıyorum. Maç bittiğinde genellikle en çok Altını ben toplamış oluyorum.

Sizce bu oyun Şekli yanlış mı? Bana önerebileceğiniz tüyolar varsa dinlemek isterim. Bu arada Şimdiye kadar 2 tane arkadaşlık isteği aldım. Milletin benden memnun olduğu anlamı çıkarabilir miyiz bundan acaba

Birde oyunun bence en büyük eksikliği maçın başından sonuna kadar afk kalan ... Lara herhangi bir tepki gösterememek.

Maç sonunda bir Seçenek gelse takım arkadaşlarına sesli ya da yazılı bir mesaj gönderebilsek ne güzel olurdu.

• IGN: Barbossa
    Ana Karakter: Ringo
    Çevrimiçi: 19.30-24.00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastboys123 -- 21 Kasım 2014; 23:21:10 >
  • i5 desteği yok 5S ve üstü kaldırıyor şöle aptal bir oyuna ne kadar üzüldüm :D
  • şu an zekent twitch inde bu oyunu oynuyor.

Twitch
    Vainglory - Twitch
    http://www.twitch.tv/vainglory
  • quote:

Orijinalden alıntı: gausro

Merhaba arkadaşlar daha önce hiç moba tipi oyun oynamadım.

Hatta bu tip oyunlara moba dendiğini bile yeni öğrendim.

Oyunda şimdiye kadar 10-11 maç yapmış 6-7sini kazanmışızdır.

Maçlarda Hep Catherine karakterini alıyorum. Eğitim kısmında birkaç farklı hero daha denedim fakat zevk vermediler.

Oyun şeklim ise şu genelde maç başlayınca takım Arkadaşlarım koridordan gidiyor ben ise en yakındaki Yaratıkları öldürüp 5. Seviye olana kadar bekliyorum.Rakip Takımın herolarıyla yüzgöz olmuyorum. Minion mine olayı başlayınca 15 saniye içinde alıyorum kendi Bölgemizi.eğer rakip takım koridorda Bizimkilerle uğraşıyorsa diğerlerininkinide alıyorum. Maç bittiğinde genellikle en çok Altını ben toplamış oluyorum.

Sizce bu oyun Şekli yanlış mı? Bana önerebileceğiniz tüyolar varsa dinlemek isterim. Bu arada Şimdiye kadar 2 tane arkadaşlık isteği aldım. Milletin benden memnun olduğu anlamı çıkarabilir miyiz bundan acaba

Birde oyunun bence en büyük eksikliği maçın başından sonuna kadar afk kalan ... Lara herhangi bir tepki gösterememek.

Maç sonunda bir Seçenek gelse takım arkadaşlarına sesli ya da yazılı bir mesaj gönderebilsek ne güzel olurdu.

Catherine daha önce oynamadım o yüzden pek bilgi veremem fakat tavsiye olarak eğer krul ve o pençeli kız heroları varsa jungleyi omlara bırakman. Çünkü sen yoldada lvl kasabilirsin ama krul un yolda kasma ihtimali çok düşük bu yüzden o tarz herolars jungle zorunlu gibi bir şey bence :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson

i5 desteği yok 5S ve üstü kaldırıyor şöle aptal bir oyuna ne kadar üzüldüm :D

http://forums.vainglorygame.com/index.php?threads/tutorial-how-to-install-vainglory-on-your-iphone-5.1924/
    Burada yüklemişler bi göz at istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson

i5 desteği yok 5S ve üstü kaldırıyor şöle aptal bir oyuna ne kadar üzüldüm :D

http://forums.vainglorygame.com/index.php?threads/tutorial-how-to-install-vainglory-on-your-iphone-5.1924/
    Burada yüklemişler bi göz at istersen

Deneyeceğim hocam teşekkürler :)

• Şuanda oyuna girebilen var mı ya ben sunuculara bağlanamıyorum

Rica ederim lafı bile olmaz

• ugway kullanıcısına yanıt
    IGN: ARQUN
    Ana Kahraman: Taka
    İyi Olduğu: Taka
    Oynadığı Saatler: Hafta içi herhangi bir zaman :)
    Karma seviye: 6

• Bu maçta benden gelsin :)

Yeni bitti, bizim takım yeniliriz diye kaçtı gitti ama 15. Dakkadan sonra ben tek başıma kaldım oyunda 45 dakka boyunca 3 vs 1 oynadım

Nickim SNDNZHN
     Vainglory iOS ile MOBA (Ana Konu) 1.1.5 Güncellemesi geldi. Vainglory iOS ile MOBA (Ana Konu) 1.1.5 Güncellemesi geldi.

• Şuan oyundayım, oynamak isteyenler için nick mıdrizzt

• Bizim adam daha oyunun başında kaçtı 2vs3 yaptık

• Android e çıkıcak mı?

• Ekleyin : KcgTRali

• Glaive ile çok fena tank oluyorum.

Shield ile armoru alıyorum iş bitiyor resmen

Her zaman böyle oynuyorum

Bot alıyotum ilk başta ve alt tarafa geçiyorum 3 4 levele kadar, atack speed ve kritiki de aldıktan sonra stunı açıp ya herro ma herro diyerek giriyorum.

Level 12 olduktan sonra krakeri tek başıma öldürüyorum

• SNDNZHN

Ekleyinde arkadaşlar oynayalım beraber, şuan onlineyim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.