Bildirim
Vainglory iOS ile MOBA (Ana Konu) 1.1.5 Güncellemesi geldi. (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BitliKene
Android e çıkıcak mı?
Android bu oyunu kaldirirmi ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
quote:
Android e çıkıcak mı?
Asjahagajskahagaj güldürdünüz saolun varolun
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
quote:
Android e çıkıcak mı?
Seni fanboy seni...
Selamlar.. Skorda gözüken el işareti ne oluyor acaba?
Bende oynamaya başladım ama ilk defa dün sawla oynarken istedigim gibi oynayabildim..
Ama daha çok başındayım haliyle
oyun tam olarak nasıl işliyor acaba. oyun içi alımla silah falanmı alıp ilerliyoruz. değecek bir oyunasa oyun içi çar dizer oynarım
Beyler "oyun indirilmedi" hatası alıyorum sürekli yardımcı olacak var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: corp8slave
Selamlar.. Skorda gözüken el işareti ne oluyor acaba?
Bende oynamaya başladım ama ilk defa dün sawla oynarken istedigim gibi oynayabildim..
Ama daha çok başındayım haliyle
O el işareti kaç adet heronun oldurulmesine yardim ettigini gosteriyor. Normal futboldaki asist gibi birsey yani
Oyunda bildigimiz League of legends. Her el yeniden hesap dizip savasiyorsunuz metin2 tarzi degil
Oyundaki nickim: limmilylly
İyi olduklarım : taka, glaive, joule, krul
Oynadığım saatler: sadece haftasonu
Dipnot: arkadaşlar ben daha çok yanımda iyi bir adc yada sup arıyorum. Hele taka-petal ikilisi bence çok iyi oluyor. Her türlü arkadaş kabulümdür de petal oynayabilen arkadaşalar makbul geçer.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu oyunu bir kişi anlatmadı. Ana konusu varken yeni konu açmayayım bari.
Arkadaşlar bu oyunda silah edinme, karakteri donatma olayı nasıl. Yani uygulama içi satın alma ile silah falan alıp öylemi oynuyoruz. Bir karakteri maks. eşya ile doldurmak ne kadara patlar. -
Oyun şöyle ilerliyor arkadaşlar. Takım çalışması diyebiliriz. Mavi ve kırmızı olmak üzere iki tane takım var. 3 vs 3 şeklinde yapılıyor maçlar.
Maçlarda kullandığımız kahramanlar var. Bu kahramanları gerçek parayla (ice) ya da maç sonu verdiği oyun parasıyla (glory) alabiliyoruz. Oyuna yani başlayanlar yani karakteri olmayanlar ise ücretsiz olan karakterlerle maç yapaniliyorlar. Tabi sen bir karakter alıp yine o ücretsiz karakteri oynayabilirsin.
Neyse aldık karakterimizi girdik oyuna. Bu sefer oyunun içinde kullanacağımız geçici bir para birimi ortaya çıkıyor (gold). Bu parayla sadece o maçta kullanacığımız ve sadece o maçta geçerliliği olan itemler alabiliyoruz. Gold elde edebilmek için ise yine o maç içinde koridordan gelen yaratıkları, düşman karakterleri vb. öldürmeniz gerek. Eğer kimseyi öldürmesseniz de bir miktar para geliyor fakat az miktarda.
Aldığımız itemler öyle kılıç kalkan tarzı şeyler değil. Zaten oyuna başladığınızda kılıcınız kalkanınız (yada lazer topunuz) elinizde hazır oluyor. Bizim aldığımız itemler bunları güçlendiren tarzdan. Mesela orda AZDSF BOOTS diye bir item olsun, bizim zaten botumuz var fakat bu itemi aldığımızda daha hızlı koşmamızı sağlıyor.
Aldığımız itemler sadece o maç için geçerli oluyor. Her maç sıfırdan başlıyoruz. Yani diyelim axdf kalkanını aldın, bidahaki maç eliniz boş başlıyorsunuz.
Dediğim gibi maçı kazanmanıza ya da kaybetmenize göre karakter alabileceğiniz glory ler kazanıyorsunuz. Fakat bu paranın miktarı kazanmanıza ya da kaybetmenize göre değişiyor. Kazandığınızda yaklaşık iki kat fazla para alıyorsunuz ki bu miktar gayet önemli. Çünkü karakter almak için baya paraya ihtiyacınız olacak. Gerçi oyunda ucuz karakterler de var ama çoğu kişi onların yüzüne bile bakmaz.
Kısaca para sistemi böyle. Bence gayet adaletli bir sistem. Çoğu oyunda (özellikle multi fps oyunlarında) böyle bir sistem gerekli. Herkes her maç sıfırdan başlamalı ve yeteneğine göre o maçı kazanmalı ya da kaybetmeli. Sen daha 2 seviyeyken karşındaki 546281 seviye adamdan tek yemek hiç hoş olmuyor.
Teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
IGM: porthos
Oynadığım tek karakter var oda Ringodur gerisi hikaye :)
19:00dan sonra oynarım genelde karma levelim 8, değişik değişik oynayanlardan dolayı bazen küsüp girmiyorum 2-3saat, varsa bir parti katılırım, bıktım valla chatte yok adamlara anlatamıyozda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Porthos. -- 1 Aralık 2014; 22:03:29 >
Nick:lapexy
Saw ve adaigo uzmanı ringo ve krulda iyiyim
Petal koshka julian glaive hiç oynamadim bana hitap etmiyor
Takayi beceremedim.
İsteyenler ekleyebilir işyerinden arkadaşla 2 kişiyiz benim karma 8 onunki 9 iyi bir 3. Ye hayir demeyiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: prank31
Takayi beceremedim.
İsteyenler ekleyebilir işyerinden arkadaşla 2 kişiyiz benim karma 8 onunki 9 iyi bir 3. Ye hayir demeyiz
Ekleyemedim hocam bu bölgede lapexy yok diyor. Karmam 12 nick modrizzt bide siz deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: modrizzt
quote:
Takayi beceremedim.
Ekleyemedim hocam bu bölgede lapexy yok diyor. Karmam 12 nick modrizzt bide siz deneyin
Stek gönderildi hocam LapeXy nickim sanırsam buyuk kucuk farkediyor
quote:
quote:
quote:
Takayi beceremedim.
Stek gönderildi hocam LapeXy nickim sanırsam buyuk kucuk farkediyor
Aynen farkediyor sizede uyarsa 1 el atalım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
6000 yaptım parayı. ADAGİO mu yoksa KRUL umu açayım kararsız kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: soryy
2side iyi geliştirilirse kafa kafaya sayılabilecek herolar fakat adaigo support olduğu için takımınızda iyi bir saldırı oyuncusu yoksa pek bir işe yaramaz. Krul ise çoğu 1vs1 i alabilicek güçte agresif bir hero. 2sininde oynama zorluğu aynı bence, eğer bir partiniz varsa adaigo derim ben
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: soryy
2side iyi geliştirilirse kafa kafaya sayılabilecek herolar fakat adaigo support olduğu için takımınızda iyi bir saldırı oyuncusu yoksa pek bir işe yaramaz. Krul ise çoğu 1vs1 i alabilicek güçte agresif bir hero. 2sininde oynama zorluğu aynı bence, eğer bir partiniz varsa adaigo derim ben
Usta nickim. Ozgyur
Biraz önce partideydk
Ayıptır söylemesi oyun başında minionun orda ne yapıyorsınuz düşman ortadan yara yara içeri girmeye çalışıyor bizim parti kafasına göre herkes başka yrde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X