Merhaba arkadaşlar, 1,5 yıldır kullandığım Sony Vaio dizüstü bilgisayarımı satmayı düşünüyorum, Hiçbir sorunu yoktur, Bataryası Garanti ile değiştirilmiştir 2 ay önce. Arkasında çizikler bulunmaktadır, bilgisayarsa hiçbir sorun bulunmamaktadır, Fiyatı konusunda bilgi almak istiyorum, ederi nedir acaba ? Garantisi bildiğim kadarıyla 3 4 ay sonra bitecektir, faturası vs. hala durmaktadır. Model : SONY VPC-EB1M1E/BJ
İşlemci Adı Intel® Core™ i3-330M İşlemci İşlemci Hızı (GHz) 2.13 L2 Önbelleği (MB) 3 Çekirdek Sayısı 2 Bellek
Hafıza Boyutu (GB) 4 Bellek Özellikleri PC3-8500 Hafıza Hızı (MHz) 1066 Hafıza Tipi DDR3 SDRAM Desteklenen Maks. Bellek (GB) 8 Maks. Bellek Açıklaması Sistem belleğinin 3GB’den sonraki kısmı 32 bit işletim sistemi tarafından kullanılamayabilir. Sürücüler
Grafikler
Grafik Kartı Adı ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Grafik Kartı Video RAM belleği (MB) 1 GB Yorumlar * Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği, grafik belleğinin Windows® sınıflandırmasını gösterir. Bu, işletim koşullarına, aygıt sürücüsünün sürümüne ve sistem belleğinin boyutuna bağlı olarak değişir.
ekran kartı güzel,işlemcide yeterli seviyede fiyata olarak 800-900 olabilir.
yorum için teşekkürler 900 lira uygun bir fiyat gibi duruyor sanırım, 900 liradan satılabilir Teşekkürler