Şimdi Ara

vaio control center yükleyemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni format attım bilgisayara, tek eksik control center kaldı yalnız onu bulamadım hiçbir yerde.cihaz modelim sve1511y1e.aslında bir kaç yerden buldum ama onlar ya eski sürüm oldu ya da sadece sistem bilgilerini gösteriyor.benim istediğim klavye arka ışığını kapama gibi ek özellikleri ayarlıyorduk onlar yok.bir de fn+f4 yapınca mesela sesi açıyordu, şimdi hiçbir şey yapmıyor.hotkey dedikleri sorun sanırım onu nasıl hallederim ?

• + olarak o sadece sistem bilgilerini gösteriyor dediğim sürüm hiçbir yerde gözükmüyor, hani gözükse kaldırıcam ama bu yüzden kendi bilgisayarıma uygun versiyonu da yükleyemiyorum.bunu nasıl çözeceğimi biri anlatsa yaparım ordan.
  • http://www.sony.com.tr/support/tr/product/SVE1511Y1ESI/updates burda var önceden yüklenmiş programlar kısmında sony notebook utilites var oraya girin programlar orada mevcut topluca indiriyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 18 Ocak 2014; 1:11:58 >
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    hocam öyle bir şey indirdim ben, üçlüydü hatta içeriği.sonra işte ya onda ya da başka bir control center yükleme denememde bir sürümü yükler gibi oldum.yalnız bu sürüm ilk mesajda bahsettiğim gibi sadece sistem bilgisini yazıyor.artı olarak bu sürüm muhtemelen tam yüklenmediği için de program ve özellikler de görünmüyor.görünmeyince kaldıramıyorum, kaldıramayınca da yeni sürüm yükleyemiyorum.
  • Selam, sorunu cozdunmu bilmiyorum ama ek olarak sony sffp driveri yuklemelisin. sonuclari yazarsan yardimci olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 30 Ocak 2014; 0:18:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    çözemedim hatta tek sorunum da bu değil artık.iki kere daha format atmam gerekti ondan sonra son durumda öyle bir duruma geldi ki kafasına göre bir işlemde kitleniyor ondan sonra ben kapama düğmesiyle restart yaptırana kadar saatlerce cevap vermiyor.

pili de tanımıyor, driverını bulamadım.

cidden bunaldım artık, formattan falan hiç anlamıyorum diye bir şeyleri atlıyorum heralde, ders seçimim var haftaya onu halledebilsem vericem servisine onlar atsın zaten garantide daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

çözemedim hatta tek sorunum da bu değil artık.iki kere daha format atmam gerekti ondan sonra son durumda öyle bir duruma geldi ki kafasına göre bir işlemde kitleniyor ondan sonra ben kapama düğmesiyle restart yaptırana kadar saatlerce cevap vermiyor.

pili de tanımıyor, driverını bulamadım.

cidden bunaldım artık, formattan falan hiç anlamıyorum diye bir şeyleri atlıyorum heralde, ders seçimim var haftaya onu halledebilsem vericem servisine onlar atsın zaten garantide daha.

Kilitlenme sorunu apayrı bişey o açıdan servise göndermen doğru. Ancak servis format atarmı bilmem.
    Yalnız şu var, pili tanımaması normal, sen vaio control centeri ve diğer bütün dirverları kurduktan sonra düzelecktir o. En önemlisi ise sony özel driver olan "sfep driver" i yüklemendir. Format atmayı bilmiyorsan eğer (ki hiçde zor değil) tam kurulumdan sonra Acronis ile imaj almalısın. 5 dakikada bütün windowsu backuplayıp recover yapabilirsin. Takılırsan gene sorabilrisn.
    Kolay gele..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    teşekkür ederim ilgin için onu da yüklerim birazdan ama bilgisayarın sonu servis olacak gibi gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynı sorun bendede var, format attım dediği gibi klavye ışığı ayarları gelmiyor driverı, güncelleştirmesini filan indirdim sitesinden ama yok yine olmadı.

Bi yardımcı olsanız hocam çok iyi olur 2 gündür kafa patlatıyorum.
  • Scrite S kullanıcısına yanıt
    Sony shared library yi yuklemeyi dener misin?
  • Dediğinizi yaptım yine olmadı ama en sonunda hallettim sıkıntım çok basitmiş, anlatayım burda hem böyle sorunun olan ve çözemeyenlere yardımcı olalım.

Ben driverları indirdikten sonra 2'şer 3'er yüklüyordum yani aynı anda 2-3 driveri yüklüyordum hızlı bitsin diye, ancak 2-3 kere format atmama rağmen hep ufak tefek sinir bozucu hatalar çıkıyordu, burdada paylaştığım gibi şimdi çözümü anlatayım.

Driverları indirdikten sonra, sırası farketmiyor başlayın herhangi bir driverdan ama tek tek yükleyin, yükledikten sonra her driver bitişinde "Yeniden başlatılsınmı ?" diyecek evet diyin yeniden başlasın diğer drivera geçin böyle yaparak hepsini yükleyin hiçbir sorun çıkmıyor.

@hgwxx/7 : Sizede teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığınız için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrite

Dediğinizi yaptım yine olmadı ama en sonunda hallettim sıkıntım çok basitmiş, anlatayım burda hem böyle sorunun olan ve çözemeyenlere yardımcı olalım.

Ben driverları indirdikten sonra 2'şer 3'er yüklüyordum yani aynı anda 2-3 driveri yüklüyordum hızlı bitsin diye, ancak 2-3 kere format atmama rağmen hep ufak tefek sinir bozucu hatalar çıkıyordu, burdada paylaştığım gibi şimdi çözümü anlatayım.

Driverları indirdikten sonra, sırası farketmiyor başlayın herhangi bir driverdan ama tek tek yükleyin, yükledikten sonra her driver bitişinde "Yeniden başlatılsınmı ?" diyecek evet diyin yeniden başlasın diğer drivera geçin böyle yaparak hepsini yükleyin hiçbir sorun çıkmıyor.

@hgwxx/7 : Sizede teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığınız için :)

Buda hepimiz için bi tecrübe oldu:) sağolun.
    Kolay gele

• Aynen, ben çok uğraştım neredeyse windows 7 yükleyip onun daha iyi olduğuna kanaat edecekken çözdüm sorunu, bu arada windows 8 de artık uyumluluk sorunu vs çok nadir, bios sürem 1.6 saniye, kapatmasını söylemiyorum bile 2-3 saniye ben memnunum tavsiyede ederim burdan.

Sizede kolay gelsin :)
  • Belki benim gibi bu sorunu 2016 yılında da yaşayanlar olur ve hiçbir yerde çözümünü bulamazlar diye konuya doğru cevabı vermek istedim. Eğer sony vaio laptop unuzda vaio control center kullanmak isterseniz veya çalıştırmak isterseniz hata aldığınızda öncelikle Hotkey driver ını kurmalısınız. Sonrasında istediğiniz vaio control center ı kurabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.