Şimdi Ara

VAIO CS 11S/W aldım, fotoğraflarını çektim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
5.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hiç problem çıkarmadı şimdilik, ama bu vista beni öldürecek, herşeyi sormasından bıktım,zırt pırt güncelleme isteklerini de artık reddediyorum , ama rengi mükemmel
  • 23 Ocaktan sonra tüm sorulara ayrıntılı bir şekilde cevap verecegim. Çok yoğunum kusura bakmayın.
  • tamam zaten ben de dönem tatilinde almayı düşünüyorum , özellikle hop 1021 ve sony arasındaki görüşleri bekliyorum
  • Ya arkadaşlar yanlış anlamayın CR sahibiyim diye demiyorum ama kasanın dışında ki rengi içerde de devam ettirmişler CSlerde, siyah ve beyaz renklerinde fazla göze batmıyor ama kırmızı da hoş durmuyor. Yani aletin heryanı metalik kırmızı ne bileyim biraz basit göstermiş CSleri

Bu arada alan arkadaşlara hayırlı olsun derim. 14.1" gayet güzel, ekran boyutu olarak fazla bi şey kaybetmiyorsun ama taşınabilirlik ve zerafet açısından çok şey fark ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote01 -- 18 Ocak 2009; 1:02:48 >
  • kutu içeriğinden bahsedebilir misin ? içinden neler çıkıyor ? recovery cdsi çıkıyor mu ?
  • Merhabalar,
    Bende yaklaşık 1 hafta önce bu modelin siyahından aldım bi tane. Bilgisayar tasarımıyla performansıyla dört dörtlük. Ancak fanı çok sesli çalışıyor. Power Management'ten Thermal Control Strategy'i Silent moduna almama rağmen ve Maximum Battery seçeneğinde kullanmama rağmen sesde bi değişiklik olmadı. Ayrıca çok düzensiz şekilde çalışıyor. Açıldığı andan kapandığı ana kadar sürekli olarak yaklaşık 3-4 saniye çalışıp 1-2 saniye duruyor ve sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. Ayrıca çalışmaya başlarken ve dururken "tıkk" diye bir ses çıkarıyor. Geçtim gece sessizliğinde verdiği rahatsızlığı gürültülü ortamda bile rahatsız eden bir çalışma şekli var. Genel olarak bu modelin fan çalışma şeklimi bu şekilde yoksa benim cihazda mı sorun var anlayabilmem için fan sesi hakkındaki görüşlerinizi bildirebilirseniz sevinirim...
  • CS 21 serisinde CS 11'den farklı olarak ne var bilen var mı? ben işlemcisi hariç bir fark göremedim teknik özelliklerde ki işlemcisi daha yavaş gibi gözüküyor.
  • Merhaba,
    Bugün CS serini baya bir inceledim.
    İstediğim model bu
    http://vaio.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=VGN-CS11S%2FQ&site=voe_tr_TR_cons&category=VN+CS+Series&assetid=1218032875446

ama hiçbir yerde yok. Bu arada linkteki sayfada sol menü CS serisi karşılaştırmak için baya bir faydalı olur.

CS serisini kullananlara sormak istediğim soru şu.

Touch Pad'i nasıl kapatıyoruz gerektiği zaman? (Sürekli yazı yazarken imleç sağa sola gidiyor dokununca)
    HP'lerdeki gibi özel bir düğme ile mi?
    Toshiba'lardaki gibi FN tuş kombinasyonuyla mı?
    Yoksa Denetim masası-fare ayarları'ndan devre dışı bırak seçeneği ile mi?

Diğer bir sorum ise CS serisinde memnun olmadığınız bir konu var mı?

• CS11 için xp driverları lazım acil!!!
  • Merhaba,
    Blueray koyup da HDMI koymadıkları için ve CS21'lerde T6400 CPU koydukları içim özellikle CS11 (CS11S/Q - siyah) aradım.
    Bimeks, Teknosa, Darty hepsine sordum, birkaç yerde teşhir ürünü buldum ama tabii ki almadım. Kutulu da vardı ama istediğim renk değildi.
    Ben de Sony yetkili bayilerini aradım.
    Akmerkez bayisinde buldum, kutulu hiç açılmamış.
    Aslında Kanyon'da buldum ilk önce. Ama sahipleri aynıymış.
    Akmerkez'de promosyon olduğu için ordan almayı tercih ettim.
    Tek çekim 2050 TL'ye aldım. Yanında 370 TL'lik S950 fotoğraf makinesi ve CaseLogic çanta hediye ettiler.
    (Kanyon tek çekim 1965 TL idi ama fotoğraf makinesi yoktu)

Cihaz her yönüyle güzel. Bir tek fan devreye girmeden hemen önceki tıkırtı (dırt diye bir ses) biraz rahatsız ediyor. O ses de çok sessiz ortamlarda duyulabiliyor ancak.

@sondurum siz de bu tip bir sorun var mı? Ya da CS kullanan diğer arkadaşlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 17 Şubat 2009; 3:31:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sondurum
    - Garip ama vaiolar açılışta %9 batarya tüketiyor. ilk farkettigimde pilde bi sorun oldugunu düşündüm, 444vaio'yu aradım bu aletlerin özellğiymiş açılışta yüksek voltaja ihtiyac duyuyolarmış...

Demek pilde calisirken 10 kere yeniden baslatsan pil mil kalmayacak oyle mi???

Kusura bakmayin ama oyle makineye 5 kurus vermem. Imzamdaki makine pill %100 doluyken kapatip fisi cekip tekrar baslatinca pil durumu %99 olarak aciliyor...

Gule gule kullanin, fisini takmayi ihmal etmeyin...

--
  • dostum fandan gır tık gibi sesler gelmiyor mu sende ?

bende bu sorun yüzünden servisle görüşücem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfozy

dostum fandan gır tık gibi sesler gelmiyor mu sende ?

Bahsettiğin sorun "CS11S/Q" başlıklı sayfada konuşuluyor.http://forum.donanimhaber.com/m_27960839/tm.htm linkindende ulaşabilirsin.
    Ben bu sesten dolayı 1 haftalık makinayı servise yolladım. Bu üretim hatası gibi bişey ama Sony bu şekilde telaffuz etmiyor tabiki.
    Değişim raporu veriyorlar servisten. İstersen aldığın yerden birebir değişim yapıyorlar istersen iadesini alıyorlar. Tabi fatura tarihinden itibaren 1 aylık süre kapsamındayken. Ben tamir ettirmeyi seçtim. Farklı bir seri fanla değiştiriyorlarmış. Sorun giderildi. o insanın sinirlerini alt üst eden gırtt sesi kayboldu. Şimdi gayet memnunum cihazdan. Malzeme ellerinde bulunduğundan servistende bikaç gün içinde çıkıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ysfozy

dostum fandan gır tık gibi sesler gelmiyor mu sende ?

Ben de fanı değiştirmiştim. Bir sorun kalmamıştı, sabah verdim akşam aldım. Ama daha küçük, hafif ve güçlü bir cihaz almak için sattım ben. Yerine Z31 aldım.
    Vakit kaybetmeden Cihaz Elektronik'e uğra. Yalnız tamirat yoluna gidersen daha sonra bir sorun olursa geri iade edemezsin. Ama dediğim gibi benim sorunum çözülmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 13 Mart 2009; 4:17:38 >
  • selam arkadaşlar. ben de cs230 serisini almayı düşünüyorum. distribütör firmaya güvenebilir miyim sizce?
    tabi ki eurasia almam daha iyi olur ama orda fiyatlar uçuk ve özellikler tatmin edici değil. Hp den para iadesi almış bir kişi olarak sizce i.bilişimin servisi ile boğuşmaya değer mi?

işte düşündüğüm ama kararımı bi türlü veremediğim modeller:

özellikleri iyi, garantisi eurasia değil:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-CS230J-W-4-GB-NOTEBOOK,7717.html

özellikleri fena değil, diğerine göre düşük ama sony garantisi:

http://www.morfare.com.tr/asp/show_stock.asp?product=VGN-CS21S/W

sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemosutra -- 4 Nisan 2009; 3:47:19 >

• Euroasia garantili bir laptop almanızı öneririm.
  • mrb arkadaşlar...Notebook alacağım toshiba a300-1ND ve Sony vaio VGN-CS230J arasında kaldım...ikisinin özellikleri aynı sayılır ama a300'de ekran kartı 512 MB yerleşik ATI MOBILITY RADEON HD3650 Max. 2302 MB.... Sony'de ise ekran kartı Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1750 MB..bne oyun olarak en fazla football manager ve NFS undercover oynarım...sony'nin ekran kartı yeterlimi sizce ve en nihayetinde hangisini almalıyım??? (bide sony'de 64 bit var)
  • güzel alet dostum. güle güle kullan.

oyun oynamayı denedin mi, performansı nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: theMFD

mrb arkadaşlar...Notebook alacağım toshiba a300-1ND ve Sony vaio VGN-CS230J arasında kaldım...ikisinin özellikleri aynı sayılır ama a300'de ekran kartı 512 MB yerleşik ATI MOBILITY RADEON HD3650 Max. 2302 MB.... Sony'de ise ekran kartı Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1750 MB..bne oyun olarak en fazla football manager ve NFS undercover oynarım...sony'nin ekran kartı yeterlimi sizce ve en nihayetinde hangisini almalıyım??? (bide sony'de 64 bit var)

Oyun için 1ND daha iyi bence. Undercover CS'de zor gibi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.