Şimdi Ara

VAIO CS 11S/W aldım, fotoğraflarını çektim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
5.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün arkdaşlara güzel dilekleri için teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olsun.. CS 21 fln =))
    Bu arada bu alete nasıl XP kurcaz? ben catia kullanıyorum o da xp'de çalışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sondurum -- 24 Kasım 2008; 21:52:34 >
  • şundan son derece eminim ki fw21e 16.4" olmasına hiç kimse kanmamalı çünkü pek çok 15.4" laptoptan çok daha zarif, ince ve hafif. ortağımda toshibanın a200 serisi bir 15.4" modeli var ve emin olun çok daha hafif. Sony'nin zerafetini buradan da rahatlıkla anlayabiliyorsunuz. sürekli oradan oraya taşıyo olmama rağmen aşırı sıkıntı yaşamıyorum, 14.1'i ise hiç düşünemiyorum bile, defter gibi taşınıyordur herhalde, kitapların arasına sıkıştırsan belli olmaz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sondurum

@Knightcop
    İnanırmısın bende şöyle aldım; FW21e geldi diye aradılar bayiye gittik, anlaştık, tam ödemeyi yapıyorduk, kasadaki bilgisayarda bu aletin fotoğrafını gördüm ve o anda cayıp bunu aldım. Ama en büyük faktör taşınabilirlik oldu benim için çünkü ben bu aleti sürekli okula kütüphaneye fln götürüyürom. Çoğunlukla sabit olarak kullancak olsam FW'dan şaşmazdım emin ol... Kılıf paketin içinden çıkmıyor, onun şeffaf değişik bir malzemeden büyük bir kutusu var, özellikle şeffaf yapmışlar... targus çanta veriliyor diye biliyordum. fiyatı 140 YTL imiş internetten baktım amerikada 70 küsür $. İyi temennilerin içim ayrıca teşekkür ederim...

@l.a.c.i.w.e.r.t
    Evet bluray dışında pek bir fark yok, ben de beyaz hastalıgı var blurayli olan beyaz olsa onu alırdım...
    Şarj ilk başta bana az gidiyor gibi geldi, bataryanın alışma durumunu hiç düşünmemiştim.. şu an iyi.. ilk gün açılışta %9 bitiryordu, bu aralar %6 civarı.. Ama vaio'nun bir sürü kontrol yazılımı bir ton ayarı var onları optimize etmek lazım. Çantada şarj aleti yeri yok ama ben gerek duymuyorum, sabah fulleyip çıkıyorum evden okulda 4-5 saat kullanıyorum, ama tabi oyun oynamıyorum, ekranı 1dk sonra kapanıyor, beklemeye alıyorum, güç tasarrufu modunu kullanıyorum net bir saat veremem ama sitesinde 3 saat demiş.. ben sana en az 2 saat garanti ediyorum.
    Şunu söylemek istiyorum: bir ay oldu laptopı alalı geçen gün sadece deneme amaçlı 1 tane cd taktım..
    BLURAY ÖZELLİĞİ İLLAKİ OLSUN DİYEN ARKDAŞLAR, bu aletlerde sadece bluray okuyucu var, bu da demek oluyorki kendi dosyalarınız depolamak gibi işlerde blurayi kullanamayacaksınız, sadece piyasada satılan filmleri izlemek için kullanacaksınz. Fakat bu aletin ekranı 14.1 inç ben hem HD hem FULL HD film indirip denedim. aradaki çözünürlük farkını HİSSEDEMİYORSUNUZ. isterse 2000 piksel olsun... ki bir film 50 YTL'den başlıyor... ayrıca yeni gelcek olan macbook'larda ve macbook pro'lar da bluray özelliği yok ve yakın gelecekte de olmayacak gibi görünüyor. (bknz: apple resmi sitesi) kendi şahsi görüşüm bluray'in en az 2 senesi var..

@ kayalık
    O fiyat uygun gibi, ben alırken en uygun internet fiyatı yetkili euroasia bayisi morfare'de idi. yrn carrefoura gidersem bir sorayım, zaten satıcı arkdaşla baya ahbap olduk en son fiyat ne verir bir öğreneyim.

Tavsiyelerin için teşekkürler. Bende Blue Ray den vazgeçtim neredeyse. Birde sadece okuyucu olduğunu öğrenmem tamamen vazgeçmeme neden oldu. Şu an BD filmi nereden bulacağız zaten. Fiyatlar el yakıyor. DVD bile almazken ona o kadar para vermem. Dediğin gibi o kadarcık ekranda gözle 720p ve 1080p görüntü arasındaki fark görülemez ama bir LCD Tv ye bağladığında görülecektir. Ben masaüstü kullanmadığım için evde fi,limlkeride ondan seyredeceğim. Neyse Ben siyah rengine bittim. Gerçi kırmızıda gözüme hoş görünmeye başladı ama siyahı alacağım heralde.

gedik.gross da kartfinansa 12 taksit yapıyorlar 193X12

• peki ekran kartı yönünden nasil buluyorsun, çünkü bildiğim kadarıyla 128 mb, eklemelerde 1400 mbye çıkıyor ama eklemelerin pek faydası olmuyor diye duydum yanılıyormuyum? pek oyun oynamasmda strateji oyunlarını oynuyorum o açıdan soruyorum?
  • cs serisine xp kurulabiliyormu sorunsuz?
  • XP kurulur fakat fonksiyon özelliklerini kaybedersiniz. (kısayol ozellıklerı) CS11S kalmamıştı bana da CS118 modellerini önermişlerdi, kasa tasarımı aynı 3 GB Ram ile geliyor, zaten 32 Bit işletim sistemi olduğu için 1 GB'i görmüyor. X- Brite görüntüsü farkı vardı. Gerçi ben tercihimi FW Serisinden yana kullandım, hatırladığım bu kadar, gayet güzel cihazlar tavsiye ederim..
  • oyun oynamıyorum, ama call of duty world at war (sanırım cod5) kurdum 800*600 çözünürlükte oyunu rahat çalıştırıyor. fakat bazı yerlerde yavaşlama oluyor, çok sisli alevli bölümlerde...
  • Ben kırmızısını alacağım galiba.216 ytl 12 ay buldum.
  • neredewn buldun acaba? İnternet sitesi mi bayi fiyatı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

neredewn buldun acaba? İnternet sitesi mi bayi fiyatı mı?

Bana mı sordun arkadaş?

@sondurum

14.1 ekran küçük geliyor mu? Ben 15.4'den geçeceğim de buna. Ayrıca ses performansı çok cılız demişsin.Biraz açabilir misin bunu?

HDMI olmaması gerçekten kötü.Fakat belki Blue Ray okuyabilen modelinde vardır.

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanka26 -- 26 Aralık 2008; 14:23:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanka26

quote:

Orjinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

neredewn buldun acaba? İnternet sitesi mi bayi fiyatı mı?

Bana mı sordun arkadaş?

@sondurum

14.1 ekran küçük geliyor mu? Ben 15.4'den geçeceğim de buna. Ayrıca ses performansı çok cılız demişsin.Biraz açabilir misin bunu?

HDMI olmaması gerçekten kötü.Fakat belki Blue Ray okuyabilen modelinde vardır.

Edit:Ekleme

HP NC serisiyle ve vaio FW serisiyle yanyana denedim onların yanında çok zayıf. yemekhane gibi bi ortamda açtım duymakta güçlük çekiyorusunz. Ama bu boyutlardaki laptopdan daha fazlasını zaten beklememek lazım.
    bnde 15 kullanıyodum, ekran boyutuna alıştım şuan hatta 13.3 bile olabilirdi... ben bu laptopı 3D modelleme yapmak için aldım. Rahat çizim için 16.4 almayı bile düşünmüştüm ama gayet memnunum. film izlerken yakından bakmanız gerek 15.4ile aynı tadı vermez. HDMIdan emin degilim bildigim kadarıyla CS11Z/R de ati hd ekran kartı var.

• @sondurum...

Bende ayni laptop dan aldim.
    bazi sorularim olacak yardimci olurmusun?

1) baslatirken ve kapatirken devamli "configuring updates" diyor ve cok gec acilip kapaniyor. Updateleri otomatik yapma dedim ama ise yaramadi galiba; sendeki durum nedir?

2) hardisc i ayirip diger tarafina XP kurmayi planliyorum. sen XP kurma konusunda birseyler yapabildinmi?

3) vaio media plus programini cok begendim. bunu PS3 kullanmak istiyorum. bazen hata veriyor. Bu programi arastirma firsatin oldu mu?

4) bazen wireless internetten kopuyor? sende de oluyormu? benim modemden mi kaynaklaniyor?

5) Windows sidebar cok yavaslatiyormu?

tesekkurler....

Seckin
  • Bu Cs serisi Fw serisinden üstün mü?
  • geçen hafta vatan bilgisayardan cs11 z/r (baharat kırmızısı) aldım
    fiyat 2348 ytl (kdv si vatandan)
    peşin yada 5 taksit fiyat aynı

vista sadece orjinal program istediğinden ben xp ye downgrade etmek istiyorum nasıl yapacağım?
    garanti devam edermi?

bilgi için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: texapon

geçen hafta vatan bilgisayardan cs11 z/r (baharat kırmızısı) aldım
    fiyat 2348 ytl (kdv si vatandan)
    peşin yada 5 taksit fiyat aynı

vista sadece orjinal program istediğinden ben xp ye downgrade etmek istiyorum nasıl yapacağım?
    garanti devam edermi?

bilgi için şimdiden teşekkürler

Hayırlı olsun.Soru hakkında bilgim yok ama ben olsam orjinalliğini bozmam.

Bende o modelden almayı düşünüyorum.Ekran kartı paylaşımlı mı paylaşımsız mı acaba biliyor musunuz bu modelin?
  • iyi günler, iyi yıllar öncelikle. bilgisayarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben de bu modelden almak istiyorum ama sormak istediğin önemli bir şey var, benim için önemli, bilgisayarın fan durumu nasıl? Norma çalışmada internete girerken ya da ofis programlarını kullanırken fan sesi geliyor mu? Yani bazı modellerde fan düşük devirde de olsa sürekli çalışıyor, ben bundan rahatsız oluyorum, sessiz ortamda evde gece kullandığım için sessiz olmasını istiyorum, fan sürekli çalışmamalı. Bana bu konuda bir test yapıp bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Selamlar
  • ekran karı paylaşımlı diye söylediler,
    diğer soru fan içinde;
    gece sesszi ortamda ilk yarım saat sürekli çalıştı sonrasında durdu,
    ama dur kalkta rahatsız edici bir ses yok fan gayet sessiz.
  • hayırlı olsun dostum
  • Sondurum

ekran kartından memnun musun? Paylaşımlı bir de 128 mb olunca bende soru işaretleri oluştu biraz.
  • alan arkadaşlar için öncelikle hayırlı olsun :) ben de beyaz renkli olan sony'yi görünce bayıldım ama hp dv5 1021 ile bu ürün arasında kararsızım özellikle ekran kartının 128 olması soru işareti yarattı. Aşırı oyun düşkünü olduğumu söyleyemem ama Silent Hill 4 vs. gibi oyunlarda kullanımında bir sorun olur mu? Oyunlar ve film izleme önemli görsellik de tabi ,hangisini önerirsiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.