Şimdi Ara

VAIO CS 11S/W aldım, fotoğraflarını çektim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
5.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  VAIO CS 11S/W aldım, fotoğraflarını çektim...

Merak ettiğiniz bişeyler varsa sorabilirsiniz. Yoğunluktan dolayı laptopı yeni yeni kullanmaya başladım. Vistaya yabancılık çekiyorum biraz, system geri yukleme devamlı harddiske yazıyordu (1sn bile durmuyordu) uzun araştırmalar sonucu buldum kapadım. XP driverları varsa en kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum.

Bazı gözlemlerim:
    - Garip ama vaiolar açılışta %9 batarya tüketiyor. ilk farkettigimde pilde bi sorun oldugunu düşündüm, 444vaio'yu aradım bu aletlerin özellğiymiş açılışta yüksek voltaja ihtiyac duyuyolarmış...
    - Fotoğrafların bazılarında gözüküyor, touchpad'in altında hiç bir fonksiyonu olmayan led ışık var. Gercekten hiç bi işe yaramıyor=) kapaktaki SONY yazısına dokununca yavaşça parlıyor, elinizi hala dokundurusanız rengi değişiyor.PCyi açınca kapayınca tepki veriyor.. görüntü süper ama amaç yok =)
    - Dokunmatik ses açama kapama media tuşları anlatılmaz yaşanır (gerçekten), gören herkes oha dedi, teşhirde bulup deneyin... (aletin en sevdigim özelligi fotograflara bakınca normal bi tuşdan başka bişey değil kullanınca anlarsınız)
    - Sesi orta seviye, FW11 in yanında çok cılız, HP nc 6120'den de zayıf diyebilirim.
    - Kamerası ışığı çok iyi ayarlıyor.
    - HDMI çıkışı olmaması kötü, bana çok lazımdı...
    - Klavyesi çok rahat, tuşlar az giriyor fakat iyi feedback veriyor. macbook'u aratmaz, fakat touchpaddeki tuşlar AŞIRI sert :S
    - Kasanın kalitesini anlatmaya gerek yok, sert, parlak kir tutmayan bir malzeme..
    - İki fan ayarı var: Sessiz ve performans. performansta kullanıyorum, fan açılıyor 2-3 sn çalışıyor sonra kapanıyor, hemen ardından yine 3-4 saniye çalışıp kapanıyor... bu beni rahatsız etti ama sessiz ayarı yapınca gitcek sanırım henüz denemedim..
    - Çantayı hediye verdiler 140 YTL imiş fiyatı, internetten baktım amerika'da 70 $. çok orjinal bi çanta.
    - HD ve full HD filmleri takılmadan çalıştırdı ama ekran küçük olduğu için fazla belirgin bir fark görülmüyor.
    - Genel olarak insana kalite hissi veren bi laptop, taşınabilirlik iyi ama brz daha hafif olabilirdi. macbook a alternatif olabilir.
    - Vistaya yeni geçtim, gerçekten laptopda kullanılcak bi işletim sistemi değil!

ALIRKEN; Sony'yi gercekten uzun süre araştırdım... Kesinlikle Sony Bayisinden alın derim. Pazarlık yapın, Akmerkeze gidin demiyorm, daha mütavazi bi sony bayisine gidin, Euroasia'lı olmayan sonylerle yakın fiyata alırsınız. İsim verince kötü reklamını yapmış olcam vermiyorum (yasak galiba) internette yetkili bayi olmayıp sony satan yer var, google da ilk sırada çıkar. o adamlardan almayın, sitesinde sonynin bütün modelleri var ama stokta yok, sizi 1-2 modele yönlendirip kandırmaya dayalı pazarlama stratejileri var. ( uzun uzun anlatmaya vaktim yok, fiyat olarak uygun olabilirler ama müşteri temsilcilerine bir lafı anlatmak için 4 mail attım 4 kere cevap aldım, sorumu anlamadı, bi tane kopyala yapıştır mail var, onu degistirip yollayıp durdu.. telefona ztn bakmıyorlar...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sondurum -- 23 Kasım 2008; 1:21:17 >

• Harika notebook dostum hayırlı olsun en kısa zamanda objektif bir inceleme bekliyoruz
  • gercekten çok şık bir notebook ...
    güle güle kullanmanı dilerim...
  • çok teşekkürler arkadaşlar.
    Merak ettiğiniz bişeyler varsa sorabilirsiniz. Yoğunluktan dolayı laptopı yeni yeni kullanmaya başladım. Vistaya yabancılık çekiyorum biraz, system geri yukleme devamlı harddiske yazıyordu (1sn bile durmuyordu) uzun araştırmalar sonucu buldum kapadım. XP driverları varsa en kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sondurum -- 23 Kasım 2008; 1:21:45 >
  • hocam hayırlı olsun beyaz çok güzel duruyor güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: sondurum

çok teşekkürler arkadaşlar.

Ben bu modelin kırmızısını almayı düşünüyorum. Nerden ve kaça aldığını öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayalık

quote:

Ben bu modelin kırmızısını almayı düşünüyorum. Nerden ve kaça aldığını öğrenebilir miyim?

Arkadaş nerde aldı bilmiyorum ama az önce forumda NOVA bilgisayar ın SONY VAIO VGN-CS11S/W modelini kdv dahil 2240 ytl den sattığı reklamını gördüm..
    Linki de burada :

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3900

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ankara Carrefour Sony bayisinden aldım. 25.Ekimde yaptım ödemeyi ($ 1650, € 2200 e yakındı yanlış hatırlamıyorsam..); 10 taksit 2.350 YTL (peşin 2.180di en son) Stokda beyaz yoktu 1 haftadan fazla bekledim. orjinal çanta ve 39 ytl lik turkcell internet paketi hediye verdiler...

Yalnız bu modelin kırmızısı aynı özelliklere sahip değil:
    CS 11 S/W, S/P, S/Q var ama S/R yok. "Z/R" var, yani kırmızının özellikleri ve fiyatı farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sondurum -- 23 Kasım 2008; 19:45:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serpantin

quote:

quote:

Arkadaş nerde aldı bilmiyorum ama az önce forumda NOVA bilgisayar ın SONY VAIO VGN-CS11S/W modelini kdv dahil 2240 ytl den sattığı reklamını gördüm..
    Linki de burada :

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3900

morfare'de 2.208 YTL

• hayırlı olsun

sony nin sevmediğim yanı bu işte

adı var ama ardı yok

sorun yaşamadıkça sorun olmuyor

şükürki şimdiye aldığım sonylerde bi sorun yaşamadım

yoksa yanmıştım
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
    Ben de bu modelden almayı düşünüyorum ama bazı noktalarda tereddütteyim. Bu CS serisinini iki çeşidi var heralde DVD li olan ve BlueRay li olan olarak. Sizin elinizdeki sanırım DVD li.

Birde size pil durumunu spracaktım. Sanırım birden çok bataryayı doldurup boşaltmışsınızdır. Yani tam performansa gelmiştir heralde. Normal kullanımda ne kadar gidiyor.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

CS 11 S/W, S/P, S/Q var ama S/R yok. "Z/R" var, yani kırmızının özellikleri ve fiyatı farklı

Aslında çok farkları yok. Z/R modelinde fazladan Blu-ray özelliği var. Buda fiyatı biraz arttırmış.Ama ben rengine hastayım. Şöyle uygun fiyata 12 taksitle(aylık 200 YTL civarı) bulsam hemen alacam.Görürseniz haber edin.
  • quote:

quote:

Aslında çok farkları yok. Z/R modelinde fazladan Blu-ray özelliği var. Buda fiyatı biraz arttırmış.Ama ben rengine hastayım. Şöyle uygun fiyata 12 taksitle(aylık 200 YTL civarı) bulsam hemen alacam.Görürseniz haber edin.

aynen dostum bende BlueRay li 10 12 taksit toplam 2400e bulursam hemen alıcam. Bulursak birbirimize haber verelim.

• beyaz renk çok estetik duruyor
  • çok kıskandım şimdi yaa, neden bu fotoğrafları ik hafta önce koymadın ki, ne vardı yani sanki biraz daha erken alsaydın şu bilgisayarı? fw'dan kesin vazgeçmiş olurdum. :(
    kılıfı da mükemmel olmuş doğrusu. ayrıyetten mi aldın yoksa pakete dahilmiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knightcop -- 24 Kasım 2008; 4:53:47 >
  • bu arada aman diyim, nazar falan değirmek istemem, "maşallah" diyim de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

aynen dostum bende BlueRay li 10 12 taksit toplam 2400e bulursam hemen alıcam. Bulursak birbirimize haber verelim.

Benim şu ana kadar bulduğum en iyi fiyat aylık 207 YTL ve 12 taksit. Üstelik kılıf hediyeli. Ama cardfinans kartı lazım. Sırf bu yüzden e-card başvurusu yaptım. Bakalım kısmet.
    http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=2257158&_catId=1509
    Bu fiyat sanırım sanada uygun. Ancak cardfinans varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayalık -- 24 Kasım 2008; 16:53:35 >

• tam benim aradığım ama keşke BlueRay siyah renktede olsaydı. Sadece kırmızı renkte varmış. Cardfinans var ama kırmızıyı görneden alamayacağım. Resimde hoş görünüyor ama gelince çok cırtlak birşey larşılaşmak istemiyorum. Siz gördünüz mü nasıl kırmızı?
  • Ben artvinde yaşıyorum.Burası bildiğin köyün biraz büyüğü. O yüzden bu ürünleri ya internette görürsün yada rüyanda. Renk kırmızı ama bildiğimiz cırtlak kırmızı değil. Baharat kırmızısı.Sony'nin kendi sitesinde gördüğüm kadarı ile çok hoş. Ama sen yinede imkanın varsa cihazı gör.
  • @Knightcop
    İnanırmısın bende şöyle aldım; FW21e geldi diye aradılar bayiye gittik, anlaştık, tam ödemeyi yapıyorduk, kasadaki bilgisayarda bu aletin fotoğrafını gördüm ve o anda cayıp bunu aldım. Ama en büyük faktör taşınabilirlik oldu benim için çünkü ben bu aleti sürekli okula kütüphaneye fln götürüyürom. Çoğunlukla sabit olarak kullancak olsam FW'dan şaşmazdım emin ol... Kılıf paketin içinden çıkmıyor, onun şeffaf değişik bir malzemeden büyük bir kutusu var, özellikle şeffaf yapmışlar... targus çanta veriliyor diye biliyordum. fiyatı 140 YTL imiş internetten baktım amerikada 70 küsür $. İyi temennilerin içim ayrıca teşekkür ederim...

@l.a.c.i.w.e.r.t
    Evet bluray dışında pek bir fark yok, ben de beyaz hastalıgı var blurayli olan beyaz olsa onu alırdım...
    Şarj ilk başta bana az gidiyor gibi geldi, bataryanın alışma durumunu hiç düşünmemiştim.. şu an iyi.. ilk gün açılışta %9 bitiryordu, bu aralar %6 civarı.. Ama vaio'nun bir sürü kontrol yazılımı bir ton ayarı var onları optimize etmek lazım. Çantada şarj aleti yeri yok ama ben gerek duymuyorum, sabah fulleyip çıkıyorum evden okulda 4-5 saat kullanıyorum, ama tabi oyun oynamıyorum, ekranı 1dk sonra kapanıyor, beklemeye alıyorum, güç tasarrufu modunu kullanıyorum net bir saat veremem ama sitesinde 3 saat demiş.. ben sana en az 2 saat garanti ediyorum.
    Şunu söylemek istiyorum: bir ay oldu laptopı alalı geçen gün sadece deneme amaçlı 1 tane cd taktım..
    BLURAY ÖZELLİĞİ İLLAKİ OLSUN DİYEN ARKDAŞLAR, bu aletlerde sadece bluray okuyucu var, bu da demek oluyorki kendi dosyalarınız depolamak gibi işlerde blurayi kullanamayacaksınız, sadece piyasada satılan filmleri izlemek için kullanacaksınz. Fakat bu aletin ekranı 14.1 inç ben hem HD hem FULL HD film indirip denedim. aradaki çözünürlük farkını HİSSEDEMİYORSUNUZ. isterse 2000 piksel olsun... ki bir film 50 YTL'den başlıyor... ayrıca yeni gelcek olan macbook'larda ve macbook pro'lar da bluray özelliği yok ve yakın gelecekte de olmayacak gibi görünüyor. (bknz: apple resmi sitesi) kendi şahsi görüşüm bluray'in en az 2 senesi var..

@ kayalık
    O fiyat uygun gibi, ben alırken en uygun internet fiyatı yetkili euroasia bayisi morfare'de idi. yrn carrefoura gidersem bir sorayım, zaten satıcı arkdaşla baya ahbap olduk en son fiyat ne verir bir öğreneyim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.