Şimdi Ara

VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.748
Cevap
10
Favori
307.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bnde VGN-FW11M aldm fakat aldıktan 5 gün snra seste sorun oluştu. ses driver ı yüklü olmasına rağmen sesler çalmıyor. yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonx -- 6 Eylül 2008; 19:50:15 >
  • Recovery yap eğer güncelleme ile sorunun düzelmiyorsa...

@ gandalf_3466 arkadaşım ne ayağa yatıcam ister al ister alma,ben şu an case-logic kullanıorum teknosada 15.4 için olanlardan birinden bul git dene istersen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: med472

arkadaşlar benim çok basit bi sorum olacak...FW 139N/W kullanıcısıyım
    arkadaşlar sorum kalvyede bi işaretin ters yönlü olanını yazamıyorum..işaret şu: <
    Klavyem türkçe... bu işaretler ö ve ç harfleri üzerinde war ama ister alt tuşu ister shift ister fn tuşu ile denedimbi türlü yazamıyorum..
    bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim ..

arkadaşlar yok mu bi bilen?
  • bende fw170j me kavuşmuş bulunmaktayım
  • tüm bilgisayar alanlarin bilgisayarlarini güle güle kullanmalarini dilerim..
    sayi cok olunca mecbur yorum böyle oldu kusura bakmayin..
  • sonunda geldi makina...fw 180 e/h...

dun elime ulasti sabahtan...ama tabi makinayla ugrasmaktan anca 1 gun sonra zaman ayiripta yazabiliyorum:D he bide hd film izlemektende vakit olmadi...
    hemen bi kac izlenimimi yaziyim ,alicaklara ve almayi dusunenlere...
    sole solimm bana sanirim butun hd konfegirasyonlu ne akliniza geliyorsa hepsini sorunsuz aciyor hemde super bi netlikte ...ve benim ihtiyacim olan hdmi kablo ile projectore baglandiginda 1080p goruntu alabilmemdi...bu umutlarla almistim...dosya transferlerimi yaptiktan sonra projektore hdmi kablo kullanarak baglantiyi gerceklestirdim ve o da ne...muazzam bir 1080p baglanti(2. ekran olarak projektoru sectim) dun 2 tane arka arkaya hd film izledim hatta daha once izlediklerimdi ama o kadar zevkliydiki...sonucda kisacasi ben bu makinadan bekledigim performansi aldim...
    bana gore artilari

1.hd filmlerde ve grafiklerde sorunsuz acmasi ve oynatmasi...
    2.kasa dizayni,dinamik goruntu....
    3.hic birzaman kasilmayan takilmayan bir makina :) (sanirim en son hatirladigim harici hard diskimden pc ye 51gb buyuklukte hd filmlerin ve muzik arsivimin oldugu dosyayi aktariyordum,ayni anda dvd yazdim,ve ayni anda arka planda 1080p hd film oynattim arti explorer acip msn kullandim ve dahasi vista icindeki programlari update ediyordu bende o anda internetten creative 5+1 sistemimin vista uyumlu driverini indiriyordum...bunlarin hepsi ayni anda oldu!!!ve kucuk bir duraksama dahi olmadi...) bilmiyorum normalmidir yoksa banami anormal geldi ama bunlarin hepsini ayni anda duraksamadan yaptimm...
    4.en buyuk zorlanmada dahi el yakici veya rahatsiz edici bir sicaklik hissetmedim.
    5.bide benim icin yine en buyuk artisi blu-ray okuyup yazmasi...

eksilerine gelince...
    1.tus takimina alismak cok zor oldu...(kucuk,basmasi ilk basta zor)ve cok hassas duruyor,sanki hor kullaninca yerinden cikicak izlenimi veriyor ama ole degil :)

• ben de vgn-fw190nch sahibi oldum, fakat pil ömrünü koruma konusunda kararsız kaldım
    sürekli şarjda bırakmanın iyi bir yol olmadığını biliyorum
    fakat şarjsız çalıştırıp pili bir kenara koymakta pil ömrünü kısalttığını okudum

sizce sürkli olarak şarjda bırakmalı mıyım?
  • arkadaşlar 2 kere recovery yapmama rağmen ses sorunumu düzeltemedim. ses driverları yüklü herhangi bi sorunda gözükmüyor sesler çalıyomuş gibi gözüküyor fakat bir türlü ses alamıyorum. acaba ses kartım yanmış olabilir mi? ses kartının yandığını nasıl anlarız ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: med472

arkadaşlar benim çok basit bi sorum olacak...FW 139N/W kullanıcısıyım
    arkadaşlar sorum kalvyede bi işaretin ters yönlü olanını yazamıyorum..işaret şu: <
    Klavyem türkçe... bu işaretler ö ve ç harfleri üzerinde war ama ister alt tuşu ister shift ister fn tuşu ile denedimbi türlü yazamıyorum..
    bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim ..

+1
  • Arkadaşlar alan herkese hayırlı olsun lütfen pm atın ilgilenemiyorum,teker teker gelin

@bonx ; arkadşaım büyük ihtimal ses kartında bi sorun var( temassızlık yada yanma gibi) , servise götürmeni tavsiye ederim...
    ama yukarıda sorun olsaydı makinen ses kartı hatası verirdi donanım bulunamadı diye,servise götür derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lp_640

tüm bilgisayar alanlarin bilgisayarlarini güle güle kullanmalarini dilerim..
    sayi cok olunca mecbur yorum böyle oldu kusura bakmayin..

eyvallah sağolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_katliam

Recovery yap eğer güncelleme ile sorunun düzelmiyorsa...

@ gandalf_3466 arkadaşım ne ayağa yatıcam ister al ister alma,ben şu an case-logic kullanıorum teknosada 15.4 için olanlardan birinden bul git dene istersen?

samimiyetine inaniyorum tabiki
    case logic olmazsa diger markalarin 15.4 cantalarida ayni olur mu?
  • abi ben bişey sorcam

şimdi bende orjinal windows vista var daha önce bilgisayar toplarken almıştım

bir sony fw 11m alsam desemki ya windows vista yüklemeyin benim var onun parasını düşün gibi bir pazarlık yapmaya çalışsam bir anlamı olur mu?

bide sony orjinal garantili alcam yani sony yetkili satıcısından
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso11

quote:

Orjinalden alıntı: iTsUp2u

ya bırsey sorucam

Allahını seven soylesın, su her bılgısayarı acıp kapattıgımda Configuring updates yazısı bitmeyecekmi ?
    ya alalı 4 gün oldu yemın ederım gırtlagımıza kadar confıgure oldum artık

bırde vısta oruc bozdurur yemın ederım

Aynı sorun bende de oluyordu.Windows'u update yaptıktan sonra kapatırken yada açarken 3 of 3 diye sanki download edimiş güncellemeleri install ediyordu.
    Daha fazla dayanamayınca güncellemeleri yapmaya başlamadan önceki bir tarihe restore yaptım.Sonra deneme sürümü olan programları (office 2007) sistemden kaldırdım.Ben uninstaller 2008 diye bir program kullanıyorum bu program registry de kalan kısımlarıda temizliyor. Tekrar vistayı güncelledim şu an için bir sorun kalmadı.

office'ın deneme surumunu benden kaldırdım ve updatelerı yaptım
    sonra duzeldı valla
    tesekkurler :)

bu arada bılgısayarı alan arkadaslara hayırlı ugurlu olsun

• ben de dün itibariyle fw11m sahibi oldum. Pc Gold'dan %20 indirimle aldım. Ağırlıklı olarak İşim sebebiyle çizim programları kullanmaktayım. Uzun süredir çalışmama rağmen herhangi bir kasılma veya ısınma problemiyle karşılaşmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superbowl

abi ben bişey sorcam

şimdi bende orjinal windows vista var daha önce bilgisayar toplarken almıştım

bir sony fw 11m alsam desemki ya windows vista yüklemeyin benim var onun parasını düşün gibi bir pazarlık yapmaya çalışsam bir anlamı olur mu?

bide sony orjinal garantili alcam yani sony yetkili satıcısından

var mı fikri olan
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigion

ben de dün itibariyle fw11m sahibi oldum. Pc Gold'dan %20 indirimle aldım. Ağırlıklı olarak İşim sebebiyle çizim programları kullanmaktayım. Uzun süredir çalışmama rağmen herhangi bir kasılma veya ısınma problemiyle karşılaşmadım.

ya acaba o indirimli fiyat üzerinden, peşin fiyatına taksit yapıyor mu gold ?
  • Arkadaşlar bu arada Windows Xp ile FN+F5 ve FN+F6 ile beraber FN+F7 de çalışmıyor. XP ye downgrade edeceklerin dikkatine :)
  • arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var! mesleğim gereği 3boyutlu modelleme yapan ve gezen biriyim:)
    bu hafta içersinde bir laptop siparişi vereceğim!maximum 2200ytl lik bir fon ayırabildim.performansın aynısıra hoş görünmesini de istiyorum!
    fw 11 m ile samsung r560-as02tr arasında kaldım!hangisini tavsiye edersiniz?veya başka bir tavsiyeniz varmı?

samsung r560-as02tr:

Intel Core 2 Montevina P8600 2.4 GHz 1066 Mhz 3MB
    3 GB DDR3 800 Mhz
    320 Gb
    5400 Rpm
    512 Mb NVIDIA Geforce 9600 GT
    15.4 WIDE SCREEN XGA 1280*800
    XGA
    1280*800
    DVD±RW
    Kart Okuyucu
    Kamera
    Wireless
    BlueTooth
    Win Vista Premium Tr

saolun arkadaşlar...
  • @Serkan Koyun : Xp'ye downgrade edersek birtek o tuşlarımı feda ediyoruz ?
    diğer herşey düzgün şekilde çalışıyormu ?

arıca daha sonra tekrar vistaya geçmek için recovery cd yi yüklememiz yeterli olurmu ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.