Şimdi Ara

VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.748
Cevap
10
Favori
307.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @superbowl zaten indirimli fiyattan alabilmek için bonusla 10 taksit yapmak gerekiyor. Diğer kartlara 6 taksit yapıp %10 indirim yapıyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigion -- 8 Eylül 2008; 15:48:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigion

@superbowl zaten indirimli fiyattan alabilmek için bonusla 10 taksit yapmak gerekiyor. Diğer kartlara 6 taksit yapıp %10 indirim yapıyorlardı.

peki sony-euroasia garantili deil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: superbowl

quote:

Orjinalden alıntı: stigion

@superbowl zaten indirimli fiyattan alabilmek için bonusla 10 taksit yapmak gerekiyor. Diğer kartlara 6 taksit yapıp %10 indirim yapıyorlardı.

peki sony-euroasia garantili deil mi?

ewt elimde garanti belgesi bulunmakta.
  • @stigion teşekkürler,

bi de yukardada sordum ama cevap alamadım,

şimdi bende orjinal windows vista var daha önce bilgisayar toplarken almıştım

bir sony fw 11m (yada 11s) alsam desemki ya windows vista yüklemeyin benim var onun parasını düşün gibi bir pazarlık yapmaya çalışsam bir anlamı olur mu?

yalnız sony orjinal garantili alcam yani sony yetkili satıcısından
  • quote:

Orjinalden alıntı: iTsUp2u

@Serkan Koyun : Xp'ye downgrade edersek birtek o tuşlarımı feda ediyoruz ?
    diğer herşey düzgün şekilde çalışıyormu ?

arıca daha sonra tekrar vistaya geçmek için recovery cd yi yüklememiz yeterli olurmu ?

Hocam FN+F5 F6 ve F7 şu anda iptal. FN+F9 ve F10 da ne işi yarıyor şu anda hiç bir fikrim yok :) Birde haliyle AV mode ve S1 tuşu iptal. S1 yanılmıyorsam programlanabilir bir tuş. S1 in yanında ses kontrol tuşları sorunsuz. Play tuşlarıda windows media player ile sorunsuz çalışıyor. Ben xp ye geçmeden önce recovery cd lerini oluşturdum. Ancak yanılmıyorsam tüm vaiolarda açılışta f10 tuşu ile fabrika ayarlarına geri döndürebiliyoruz.
  • Edit: Yalnış cevaplama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trineux -- 9 Eylül 2008; 2:26:15 >
  • arkadaslar bı derdım var yardımcı olursanız sevınırım
    vıstyayla ilgili sanırım...
    ekran koruyucum falan kapalı ama yinede mesela 20 dakika pc başında olmadıgımda kendini koruyucuya geçiriyor ekran kapanıyor falan üstelik internetteysen o anda onuda kapatıyor...mouse u oynattıgında tekrar hemen açılıyor ekran ve nete bağlanıyor hersey normal??

nedir bu uyuz oldum kapatamıyorum öekran koruyucum kapalı e daha neyi kapatıcam? yanındaki yesil ısıgı kırmızı oluyor ve kapatıyor kendini uyku moduna alıyor sanırımda...nasıl halledicem ben bu sorunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: doubtful1

arkadaslar bı derdım var yardımcı olursanız sevınırım
    vıstyayla ilgili sanırım...
    ekran koruyucum falan kapalı ama yinede mesela 20 dakika pc başında olmadıgımda kendini koruyucuya geçiriyor ekran kapanıyor falan üstelik internetteysen o anda onuda kapatıyor...mouse u oynattıgında tekrar hemen açılıyor ekran ve nete bağlanıyor hersey normal??

nedir bu uyuz oldum kapatamıyorum öekran koruyucum kapalı e daha neyi kapatıcam? yanındaki yesil ısıgı kırmızı oluyor ve kapatıyor kendini uyku moduna alıyor sanırımda...nasıl halledicem ben bu sorunu?

bu windows ayarlarıyla alakalı birşey. öncelikle alt sağ taraftaki pilin üstüne tıklayın. orada diğer güç seçenekleri çıkacak. çıkan pencerede solda bilgisayarın uykuya geçme zamanını ayarla var. sizin orada 20 dakika yazıyor olması lazım. ordaki seçenekleri hiçbir zaman yaparsanız bilgisayar uyku moduna geçmez. güç seçenekleri kısmına denetim masasından da ulaşabilirsiniz.

• quote:

Hocam FN+F5 F6 ve F7 şu anda iptal. FN+F9 ve F10 da ne işi yarıyor şu anda hiç bir fikrim yok :) Birde haliyle AV mode ve S1 tuşu iptal. S1 yanılmıyorsam programlanabilir bir tuş. S1 in yanında ses kontrol tuşları sorunsuz. Play tuşlarıda windows media player ile sorunsuz çalışıyor. Ben xp ye geçmeden önce recovery cd lerini oluşturdum. Ancak yanılmıyorsam tüm vaiolarda açılışta f10 tuşu ile fabrika ayarlarına geri döndürebiliyoruz.

pasam bıldıgın makınanın tum kısa yolları ıptal desene :)
    ya ben yarın gecıcem ısallah, bı yunan sıtesınden driverları bulduk ama calıscakmı calısmıyacakmı gorucez
    eger calıstırabılırsem buradan solerım
  • quote:

Orjinalden alıntı: iTsUp2u

quote:

pasam bıldıgın makınanın tum kısa yolları ıptal desene :)
    ya ben yarın gecıcem ısallah, bı yunan sıtesınden driverları bulduk ama calıscakmı calısmıyacakmı gorucez
    eger calıstırabılırsem buradan solerım

Valla makine bana şu anda XP ile cıs cıblak geliyor :) Ben bu başlığın bir yerlerinde (1.veya 2. sayfada) çalışan driver linkerlini verdim zaten :)

• bende geçmeyi düşünüyordum ama sonra vazgeçtim...memnunum vistadan,şuanda bana bi sorun çıkarmadı...kasma takılma denen birşey söz konusu bile degilki okadarda yoruyorum sanırım makinayı ama banamısın demiyor...
    artık yeni çağ vista zamanıdır,herkez alışmalıdır bence:P
  • Mümkün değil,yüklü olarak geliyor,arkasındada key bulunan sticker var altında yani,gereksiz ve yersiz bi tartışma olcağını düşünüyorum,alien-ware yada monster düşünürseniz onlar free-os satılıyor,onlar istek üzerine işletim sistemi yükleinyor
    quote:

@stigion teşekkürler,

bi de yukardada sordum ama cevap alamadım,

şimdi bende orjinal windows vista var daha önce bilgisayar toplarken almıştım

bir sony fw 11m (yada 11s) alsam desemki ya windows vista yüklemeyin benim var onun parasını düşün gibi bir pazarlık yapmaya çalışsam bir anlamı olur mu?

yalnız sony orjinal garantili alcam yani sony yetkili satıcısından
  • teşekkür ederim

alien-ware ve monster nedir acaba?

beni ilglendiren orjinal sony garantisi açıkçası gerisini sallamam
  • merhabalar,

fw145e modelini amerikadan aldım,
    klavyemde türkçe karakter yok, bunu sıkıntıyı kaliteli bir stickerle cözebilirmiyim?
    yada yeni türkçe bir klavye takımının maliyetini bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan7020 -- 12 Eylül 2008; 2:26:10 >
  • Alien-ware yada monster dizüstü markaları tabi fiyatları baya bi uçuk yüksek performans için yapıldıklarından...
    GOLD'da garantilil satıyorlarmış,sony shop'tanda garantili alabilirsin...

@okan7020 ; arkadaşım www.cihanelektronik.com adresinden sorabilirsin,benim bildiğim klavye için 200ytl bi maliyet gerekiyor ve Türkçe harfleri tanıyan bi işletim sistemi de tabi...
    quote:

teşekkür ederim

alien-ware ve monster nedir acaba?

beni ilglendiren orjinal sony garantisi açıkçası gerisini sallamam

• arkadaşlar hd film indirebileceğimiz site var mı güzel?
  • 20-50 gb arasındaki kapasiteyi nekadarda indiricen ve 5-6 filmden sonra nereye kaydetmeyi düşünüyosun,en iyisi 50 liraya hepsburada'dan alman...
    quote:

Orjinalden alıntı: bonx

arkadaşlar hd film indirebileceğimiz site var mı güzel?
  • merhaba,

fw11m modelini gold an aldım, 1600x900 çözünürlükte wide ekran film seyretmek çok güzel, kasası biraz narin duruyor ama bunu zaman gösterecek, internetde gezerken çoğu sitenin çözünürlüğü düşük olduğundan explorer de ayar yapmak gerekiyor, bunun dışında denemek için crysis, ve assasins creed oyunlarını kurdum , 1600x900 olarak oynayabiliyorum, vista puanında en düşük puanı ( 4,6 ) ekran kartına ait ama bu da bir notebook için yeterli bence, ram ve işlemci çok rahat çalışmakta, klavye etrafında hafif ısınmalar oluyor, ama bu söylediğim birkaç işlemi birlikte yaparken oldu sadece ( dvd yazmak, usb harddiske program kopyalamak, internet vs... )bu arada recovery için tam 5 dvd harcadım ! belkide en iyisi usb hdd üzerine rocovery oluşturmak.

ama sonuçta bu vaioyu kullanınca diğer notebooklar oldukça sıradan geliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: asavasgultekin

merhaba,

fw11m modelini gold an aldım, 1600x900 çözünürlükte wide ekran film seyretmek çok güzel, kasası biraz narin duruyor ama bunu zaman gösterecek, internetde gezerken çoğu sitenin çözünürlüğü düşük olduğundan explorer de ayar yapmak gerekiyor, bunun dışında denemek için crysis, ve assasins creed oyunlarını kurdum , 1600x900 olarak oynayabiliyorum, vista puanında en düşük puanı ( 4,6 ) ekran kartına ait ama bu da bir notebook için yeterli bence, ram ve işlemci çok rahat çalışmakta, klavye etrafında hafif ısınmalar oluyor, ama bu söylediğim birkaç işlemi birlikte yaparken oldu sadece ( dvd yazmak, usb harddiske program kopyalamak, internet vs... )bu arada recovery için tam 5 dvd harcadım ! belkide en iyisi usb hdd üzerine rocovery oluşturmak.

ama sonuçta bu vaioyu kullanınca diğer notebooklar oldukça sıradan geliyor.

Merhaba everest programı aracılığı ile sıcaklık değerlerinizi paylaşırsanız çok sevinicem.
    Klevye etrafındaki ısınmalar bendede mevcut.
    Birde crysisten bahsetmişsiniz açıkçası ben oyunu oynatmayacağını düşündüğümden kurmamıştım şimdi ise bi kurup deneyecem ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: serhat_katliam

20-50 gb arasındaki kapasiteyi nekadarda indiricen ve 5-6 filmden sonra nereye kaydetmeyi düşünüyosun,en iyisi 50 liraya hepsburada'dan alman...
    quote:

Orjinalden alıntı: bonx

arkadaşlar hd film indirebileceğimiz site var mı güzel?

herkes 50 lira verip film alamaz

hocam hd film arıyorsan torrent sitlerine bakacaksın, mutlak aradığını bulursun, ama film boyutları cok yuksek olduğu için indirmek cok zaman alabilir ( filmi paylaşan yoksa eğer indirme 1 aydan fazla bile surebilir yada hiç bitmeyebilir...)
    ama ucretli torrent sitlerine uye olursan cok hızlı indirebilirsin

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.