Şimdi Ara

Vaio FW serisi şarj girişinin kırılması sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
4.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "vpcf11s1e" modeli var bende, aynı sorun benim de başıma geldi. cihan elektroniği aradım 150-300 arası değişir fiyat dediler.

fanı bozuk çıkar, malzemesı dandık çıkar nasıl sony bu...
  • ben cevahir'deki servise yaptırmıştım zamanında bilgisayarımı garantiden olduğu için sorunsuz yapmışlardı şarj soketimi. ancak servisten geldikten bi süre sonra şarj soketini saran o yuvarlak parça eğildi. bi süre öyle gitti sonra düzeldi zamanla. aradan 1 sene geçti geçen hafta bilgisayarım 15 20 dk oyunda durduktan sonra kapanmaya başladı. ve bilgisayar iki de bir fiş ve batarya arasında geçiş yapmaya başladı. ekran ışığı farklı ayarlı olduğu için ekran bi yanıp bi sönmeye başladı.
    kabloyla biraz oynayınca düzeliyordu. Ancak çok sinir bozucu bir hal aldı.

ben de bi açıp bakim dedim garantisi de bitti. fan vs. baya kirlenmişti temizledim güzelce .o oyunda kapanma sorununu çözdü.

şarj soketine gelince ... o yuvarlak parçasını tutan vidanın eksik olduğunu fark etim. ve onun da çevresini temizledim güzelce. büyük ihtimalle kabloda sıkışma tarzı birşey yaptı o parçanın vidasız olması veya tozlanmadan dolayı veri iletimi sekteye uğradı.

size de aynı şeyi tavsiye ederim tanıdığınız bir bilgisayarcıyla veya kendiniz açıp bi bakın bi de öyle deneyin .olmazsa öyle götürün servise. yetkili servis de olsa o kadar da güvenmeyin.

parçayı arayan varsa bir internet sitesinde bulmuştum özel mesajla atabilirim. veya parçanın id'si var bende teknik servis değiştiği için fişte yazıyor o id ile kendisi arayabilir isterse.10-20 dolar arası birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.

• Aynı sorun laptopumun yere düşmesi sonucunda benimde başıma geldi cihaz yurtdışı ve 2 yıl olduğu için garantisi yoktu..özel servisleri aradım 90 ila 150 arası fiyat verdiler bende bu işin basit olduğuna inandığım için parçayı aradım netten yurtdışında ebayda falan satılıyor sonra birisi ankara konya sokakta bulabileceğimi söyledi gittim uyumlu parçayı buldum eve getirdim söktüm taktım ve mükemmele yakın oldu eskisinden sağlam yani..eğer ki bu tarz işlerden az da olsa anlıyorsanız takabilirsiniz bilginize..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında açtığım konuyu sonuca bağlayım bari dedim

Öncelikle yetkili servise dahi güvenmeyin. Sony'nin ankara yetkili servisi (necatibey caddesinde) bildigin dolandırıcı. Bir gittim 140€+KDV başka bir zaman gittim 110€+KDV istiyorlar. Dedikleri de sadece o parça değişmez anakarta butunlesik o parça.

Araştırıp 15$'ye aldım parçayı. Yaptırdım bir bilgisayarciya ve gayet de oldu bilgisayar

Yani diyeceğim yetkili servisleri sallamayın ebay , sahibinden gibi sitelerden veya bilgisayrcilardan parçaları kendiniz bulun.
  • Ben de garantisi bittiği için 7$ a çinden alıp kendim taktım parçayı. Yalnız parçası bozulan arkadaşlar vakit kaybetmeden hemen yaptırsınlar çünkü jack girişi çıktıkça pili öldürüyor. Bu gerizekalı pillerin içinde kaç sefer şarja taktığını sayan ve ona göre pilin eskidiğini hesaplayan bir sayaç var. o giriş bozulunca bir günde 20-30 sefer çıktığı için piliniz mındar oluyor Tamiri ucuza getirdik ama o paraya yan sanayi pil almak zorunda kaldım.
  • Blu ray olmasi gereken cihazimda blu ray olmadigi icin degisim talep ediyorum adamlar arayarak bu cihazda blu ray yok alinmis isterseniz 1100 tl ye takabiliriz dediler gecenlerde ps 3 un fiyatindan haberleri yok sanirim arkadasin dedigi gibi sonyden artik memory stick dahi almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.