Şimdi Ara

Vaio FW serisi şarj girişinin kırılması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
4.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FW21E bilgisayarımın şarj girişinin bulunduğu yuvarlak plastik kırıldı. Sony yetkili servisi 140 EURO + KDV istiyor. Aynı şey başına gelenler kaça yaptırdı orayı?

Çok kişinin kırılmasından sonynin bir hatalı üretimi olduğu belli olan parçaya bu kadar para istemeleri beni sonyden soğuttu. Bundan sonra bedava verseler almam. Elma alırım kurtulurum.

Ne lakayt servisleri var vaionun bir gidiyorum 90 EURO + KDV istiyorlar, bir gidiyorum 140 EURO+ KDV.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 22 Ağustos 2010; 20:14:28 >

• arkadaşlar hiç kırılan olmadı mı?
  • şimdi arkadaşım sen tam anlatamıyorsundur adamlara o yuzden olmuştur söyle söylim şarz girişinin tabiki bilgisayar tarafının 2 tane yuvarlağı var birincisi krılmayı onlemesi için ufacık plastık bisey onu diyorsan 2 haftada kırılır ve değismeye gerek yoktur ama sen şarz kaplosunun ucunun kırıldığını söylüyorsan ? git media marktta 40 tl gibi bir fiyata hama nın her laptop için uyumlu şarzları var al yoluna devam et ama senin bilgisayarının şarz soketi kırıldıysaki onu nasıl becerebilirsin pek mantıklı değil onu serviste yaptırman lazım. ve sony gercekten kalıtelidir her yerde söylüyorum 1 defa kaynar su döküldü bilgisayarıma 4 defa çay 1 kere ekrana bacardi şişesi denk geldi kaç defa yere düstü hala taş gibi

• merhabalar aynı yerden benm fw kırıldı ne yapıcaz bilmiyorumm malzeme kaliteli die sony aldık rezil olduk ele güne karşı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercheen34 -- 31 Ocak 2011; 0:23:37 >
  • ya benim basima da ayni sey geldi, sony fcfx labtopumda sarj girisindeki plastik parca kirilidi, servis bakti DLS mi dedi LBS mi dedi hatirlamiyorum pek ama onlara yakin uc harften olusan kisaltmali bi isim soledi onu degistircez dedi 140 tl tutuomus, bende biraz arastiriorum parcasi nekadar die merak ettim belki kendim alirsam daha ucuza kapanir.
  • ben ikinci el aldım arkadaştan forumdan alırken arkadaş dürütçe söylmişti.şarj oluyor ama oynuyor orası hocam.demekki aldığım arkadaşta deil bu herkesin aşına gelen bi olaymış
  • ayrıca ben sormaya bile tenezzül etmedim sallansada sorunsuz şarj ediyor.benim cihaz fwn5 full hd bluray okuyuculu olan iyiforumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP Usb şarj sorunu!!!
    15 yıl önce açıldı
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgilendirmek amaçlı olarak eğer cihazı sökebiliyorsanız o parçayı değişmek çok kolay ve uygun fiyatlı, diğer laptoplardaki gibi anakarta bütünleşik olmaması lazım eğer vgn-fe serisiyle benzerse
  • benim de adaptör girişindeki plastik çevreleyici kırıldı... o yüzden şarj girişini bilgisayara taktığımda sürekli aşağı yukarı oynuyor ve destek olmadan şarj tutmuyor haliyle...

nerede yaptırabilirim? kendisi yapabilen falan var mı ?
  • Arkadaşlar aynı dertten bende muzdaribim.Sony servisine gittim 150-160 civarında para istiyorlar. Bu duruma daha kolay çözüm üreten bi arkadaş yok mu? Altı üstü ufak bi paça için bu kadar para ödemek saçma geliyor bana. Ayrıca yeni parçanın kesin çözüm olmaz aynı sorunu tekrarlaybilir.
  • e bay sitesinden aşağıdaki resimdeki gibi 10-15 dolar arasında satılan power jack dedikleri aleti buldum. Bizim burada 150-160 tl lik parça diye bize yutturmaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcoskun75 -- 21 Ocak 2012; 23:21:52 >
  • benım pc 2009 model fw 4ztj modelı..aynen benımkıde kırık..destek olmadan şarz olmuyo ayrıca şarz süreside çok kısa suruyo..hemen bitiyor şarzı..sebebı nedır sızce??
  • quote:

Orijinalden alıntı: drselcuk

benım pc 2009 model fw 4ztj modelı..aynen benımkıde kırık..destek olmadan şarz olmuyo ayrıca şarz süreside çok kısa suruyo..hemen bitiyor şarzı..sebebı nedır sızce??

arkadaşım probleme bir çözüm buldunmu ? aynı sorun bendede var çünkü. 2 buçuk saate yakın giden şarj yarım saat bile zor gidiyor şimdi. Şarj bildiğin su gibi akıyor.

ayrıca şarj kısmındada temazsızlık var dediğin gibi. Şarj olsun diye kabloyu şekilden şekilde sokuyorum
  • fw serılerının ust kasa kısmı komple degısır yenı takılan parcada bırdaha kırılma sorunu olmaz ...yanı tek parca yuvarlak kısm degısmez komple kasa degıscek bunun fıatı 200 tl dr. www.sonyservisankara.com
  • bir daha asla sony almam. şimdi şarj etmiyor, kabloyu oynatmam filan gerekiyor. apple alırım daha iyi bu ne be.
  • 120 liraya yaptırmıştım
  • Benim FW serisinin de kırıldı. Yeğenimdeki de kırıldı. Allah belanı versin Sony.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

120 liraya yaptırmıştım

Dostum nerede yaptırdın? Kasayı komple değiştirdiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

120 liraya yaptırmıştım

Dostum nerede yaptırdın? Kasayı komple değiştirdiler mi?

benimki ea serisiydi fakat aynı girişe sahipler ben bilerek antepteki sonye
  • Sony dedik aldık sonuç aynı sorun bunu nereye bildirmek lazım belliki hatalı tasarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.