Şimdi Ara

///\\\ VAIO S SERİSİ FAN CLUB ///\\\ Yeni Resim Eklendi !!! İlk Sayfada !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
6
Favori
13.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim, siz de güle güle kullanın.

bu arada birşey sormak istiyorum. bazen laptopun fanı kısa süreli olarak çalışıyor ve sonra yine duruyor. günde bir kaç kez tekrarlayan bir durum. bu normal midir, sizde de aynısı oluyor mu ?
  • normal normal merak etme.

quote:

Orijinalden alıntı: halitkin

teşekkür ederim, siz de güle güle kullanın.

bu arada birşey sormak istiyorum. bazen laptopun fanı kısa süreli olarak çalışıyor ve sonra yine duruyor. günde bir kaç kez tekrarlayan bir durum. bu normal midir, sizde de aynısı oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 5 Mart 2011; 22:41:01 >
  • Beyler merhaba. Bir sorum olacak cevabıni biliyorsaniz. S serisinin devami sa ve sb geliyor. Sb mart ayi sonunda avrupa amerika ve bircok ulkede satisa cikiyor. Turkiyeye ne zaman geliyor acaba ve de fiyati ne olur?
  • valla hocam bunu sony centerlara sorman lazım. ben bilmiyorum kuzenimede alıcak bekliyorz..

quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Beyler merhaba. Bir sorum olacak cevabıni biliyorsaniz. S serisinin devami sa ve sb geliyor. Sb mart ayi sonunda avrupa amerika ve bircok ulkede satisa cikiyor. Turkiyeye ne zaman geliyor acaba ve de fiyati ne olur?
  • arkadaşlar bir laptop almayı düşünüyorum. Vaio s serisinden. Film seyredebileceğim oyun oynayacağım pratik hafif ve pili uzun gitsin istiyorum. 13" olmalı. 2500 tl ye kadar alabilirim. vaio s serisinden hangisini tavsiye edersiniz?cevaplarsanız sevinirim.
  • 1-oyunları kaldırabilecek 2- 13" olmalı 3- pili uzun sure gitmeli 4- fil seyredebılmeliyim 5- hafif olmalı sizce s serisinin hangi modelini almami tavsiye edersiniz[/s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

valla hocam bunu sony centerlara sorman lazım. ben bilmiyorum kuzenimede alıcak bekliyorz..

quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Beyler merhaba. Bir sorum olacak cevabıni biliyorsaniz. S serisinin devami sa ve sb geliyor. Sb mart ayi sonunda avrupa amerika ve bircok ulkede satisa cikiyor. Turkiyeye ne zaman geliyor acaba ve de fiyati ne olur?

Yeni seride umarim suanki eksiklikler tamamlanir.Daha hafif , usb3 , bt3 , gelismis 3g destegi , ekran karti olarak nvidia 54x veya ati 67xx secenekleri.Optik surucu yerine iki adet hdd takilabilme ozelligide daha iyi olur acikcasi ve son olarak parmak izi ile yuz tanima ozelligi malum guvenlik her zaman onemlidir.

• arkadaşlar vpcs13s9e/b nin mi yoksa vpcsb1s1e/s mi oyun ve film için hangisini tavsiye edersiniz ben pek ekran kartından anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar soruma cevap verecek kimse yok mu?
  • yeni kasa s serisi ne zaman geliyo ??? gelse de alsak :)
  • SONY Vaio VPCSB1S1E/S

bu modelin rengi beyaz gözüküyor, acaba siyahı var mıdır ?
    yoksa siyah almak istesek daha pahalı olanını mı almak zorundayız ?
    umarım değildir çok saçma :/
  • en ucuzu o en düşük modelde o içlerinde. bunun siyahı yokdur. siyah olsun istiyorsan bir üst modelini alıcan. ayrıca beyaz degil rengi metalik gümüş. bu renk sony kullandım gayet şık ve güzel bu renkde.
  • arkadaşlar 13s in mi ekran kartı iyi yoksa yeni s serisinin mi ekran kartı iyi ?
  • yeni çıkan s serisinin en düşük modelini baz alırsak ikisinin de ekran kartları özellik olarak aynı. tek farkı eski s serilerinde nvidia varken yenilerinde ati kullanılmıs
  • SONY Vaio VPCSB1S1E/S

vatan bilgisayara gelse de indirim falan denk getirip alsak :)
  • bu modeli araştırdık bugün. 2.275 dediler. ben pek anlamam bu işlerden ama nasıl sizce alıyımmı?
  • bi de yeni kasa s serisi var evet ona da 2.900 dediler. aralarındaki 700 tl lik fark neden kaynaklanıyor acaba?
  • 700 TL lik fark gene olarak blueray ve 3G desteğinden kaynaklanıyor..

2275 TL'lik olan gayet güzel,
    ben yaklaşık 6 aydır 13.3" kaliteli bir laptop arıyorum, çok da acelem yok
    piyasadaki tüm laptoplara da baktım nerdeyse sadece toshiba R700 serisi hoşuma gitti, o da çok pahalı...
    onun dışından sony yeni S serisi tam aradığım gibi...

magnesyum&aliminyum kasa -> hafif ve az ısınır
    değiştirebilir grafik var, onboard ve ati -> uzun pil ömrü
    minimal tasarım -> şık görüntü
    marka sony -> ekran kalitesi nispeten iyidir

gibi avantajları var...

kaliteli ve taşınabilirliği yüksek bir laptop arıyorsanız tam sizin için :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.