Şimdi Ara

///\\\ VAIO S SERİSİ FAN CLUB ///\\\ Yeni Resim Eklendi !!! İlk Sayfada !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
6
Favori
13.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çalışırken ve oynarken yüksek performans
    Intel® i5 işlemci, 4 GB bellek, NVIDIA® grafik kartı ve VAIO everywair 3G ile ince ve hafif

Çok geniş bir LED ekranda yüksek kontrastlı görüntüler izleyin
    VAIO everywair 3G mobil geniş bant ile çevrimiçi olun
    Magnezyum alaşım kaplaması ve yaklaşık 2 kg ağırlığıyla kolayca taşınabilir
    Gelişmiş HDD Korumasıyla değerli verilerinizi koruyun
    Pil Tipi Lityum-İyon (Panasonic pil)

http://www.sony.com.tr/product/vnp-s-series/vpcs13s9e-b

///\\\ VAIO S SERİSİ FAN CLUB ///\\\  Yeni Resim Eklendi !!! İlk Sayfada !!!

Kendi Resimlerim :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 1 Ocak 2011; 8:38:43 >

• 1. tercih oldukça güzel.
  • Evet arkadaşlar. Oyun oynamayacağımdan dolayı 1. tercihi seçtim ve cihazım geldi. Ürün aynen teknik özelliklerinde anlatılan gibi ve gayet güzel.
    Cihaz ile ilgili detaylı resimleri paylaşırım burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 14 Aralık 2010; 8:01:00 >
  • urunun ses kalitesinden ve oyun performansindan bahsedebilirmisiniz lutfen.bende boyle bir cihaz dusunuyorumda...
  • Ürün gerçekten çok güzel. Bikere gövdesi gerçekten çok kaiteli. Ekrana diyecek bir söz yok zaten.
    Üzerinde gelen VAIO uygulamarı çok faydalı. Toshiba gibi birsürü gereksiz program kurmamışlar.
    4 gündür kullanıyorum herhangi bir sorun yaşlamadım. Gayet memnunum. Oyun için birşey diyemem
    zira oyun için almadım. Klavyesini çok beğendim bu arada çok ergonomik.

Bu akşam fotoları ekleyeceğim kısmetse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 14 Aralık 2010; 8:01:37 >
  • bugün vatandan almayı planlıyorum ne kadara almıştın sen birde fan sesi falan varmı sessiz ortamda duyuluyormu verdiğimz paraya daha iyisi yoktur dimi:)
  • Fan sesi yok. Ancak işlemciye çok yüklenilirse devri yükseliyor. Sessiz çalışıyor fanı rahatsız etmiyor.
    Cihazdan memnunum. Özellikle gövde kalitesini seveceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aklimin tek takildigi sey bununla solidworksu kullanabilirmiyim.
  • ben de intel core i5 işlemcili cw serisi laptopumu satıp bunu almayı düşünüyorum.

merak ettiğim klavyesi alttan aydınlatmalı mı ve türkiye'de hangi renk secenekleri bulunuyor? gri almayı düşünüyorum ve su ana kadar hep siyahına rastladım çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkin -- 16 Aralık 2010; 12:11:58 >
  • Aydınlatma yok arkadaşlar. Ama kaliteli bir klavyesi var.
    Bende siyahını aldım. Gri göremedim malesef
  • 3g olayı nedir?
    cep telefonu sim kartımızdan ayrı bir simt kart daha mı alacaz bunun için? içinde sürekli bulunması için. çünkü telefondan çıkar tak yapmak olmaz ..

bir de sony nin bazı ekranlarında xblack yazıyor. mesela sony vaio z lerde. bu kalitesi yüksek bir ekran mıdır? mesela sizin aldığınızdaki xblack midir?

teşekkür ederim..

sony vaio y veya s serisi alabilirim ben de
  • Hocam 3G modemi var cihazın. Cihazında aynı cep telefonu gibi imei numarası var.
    Eğer benim gibi seyahat eden ve ayrıca Turkcell VINN taşıyıp tak-sök yapmayı sevmiyorsanız
    içindeki sim kartı buna direk takabilirsiniz. Zaten mobil 3g internet aldığınızda
    usb modemin içinde sim kartı geliyor. Bu sese değil sadece veri iletişimine açık oluyor.
    Ayrı bir numarası oluyor. Bence güzel bir alternatif.

Ekranı kesinlikle mükemmel. Açıkcası çoğu ekran yanında vasat kalır. Ancak dediğim gibi
    bunu tarif etmek zor. En güzeli teknosa gibi bir yerde hepsine yanyana bakmak ve karar vermeniz.

quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

3g olayı nedir?
    cep telefonu sim kartımızdan ayrı bir simt kart daha mı alacaz bunun için? içinde sürekli bulunması için. çünkü telefondan çıkar tak yapmak olmaz ..

bir de sony nin bazı ekranlarında xblack yazıyor. mesela sony vaio z lerde. bu kalitesi yüksek bir ekran mıdır? mesela sizin aldığınızdaki xblack midir?

teşekkür ederim..

sony vaio y veya s serisi alabilirim ben de

• Doğru tercih güzel ürün.
  • sanırım z serisine en yakın ürün bu özellikler bakımından..
    ekran boyutu vs.. gibi. oyun oynamaycak olan benim gibi birisine yeterli olacaktır.

pil süresi de uzun süreli olsa çok güzel olur bu ürün.
  • Pili hiç deneyemedim genelde şirkette masamda aldığımdan beri.

quote:

sanırım z serisine en yakın ürün bu özellikler bakımından..
    ekran boyutu vs.. gibi. oyun oynamaycak olan benim gibi birisine yeterli olacaktır.

• quote:

sanırım z serisine en yakın ürün bu özellikler bakımından..

z serisinden pek farkı yok dediğin gibi. z serisi 13.1 inch s serisi ise 13.3 inch. bir de z serisi karbon fiber malzemeden üretiliyor s serisi ise megnezyumdan. onun dısında birkac teknik özellik daha yüksek tabi z serisinde. zaten fiyat olarak aralarında 3 milyar fark var. z serisi alacak parası olmayanlar için iyi bir alternatif s serisi.

pil süresi 3 saat diye geciyor. cok uzun degil ama kısa da degil.

x black ekrana gelince çift ledli ekran anlamına gelir. yani cok parlaktır. sloganı da siyah rengi siyah olarak görürsünüzdür hatta. ancak parlak olmasına rağmen gözü asla yormaz. bu acıdan bakıldıgında piyasadaki en iyi ekran sony vaio ekranıdır. sadece apple macbook yarısır ekran konusunda. diğer markalar yanına bile yaklaşamaz. biraz da bu yüzden çok uzun süre şarjı dayanmaz. çünkü ekran ne kadar parlak ve net olursa şarj o kadar kısa gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkin -- 19 Aralık 2010; 19:09:40 >

• Şirkete iki tanede Z serisi aldık tanesi 5800 liradan. Onlarda gördüğüm en önemli özellik ve güzellik üzerinde 4 tane SSD diskin Raid0 ile gelip 256gb alan sağlıyor olması.
    Performansda gerçekten çok başarılı hem SSD hem Raid 0 uçuruyor. Intel'in raid işlemcisi var.

Bu cihazın Z serisinden tek eksik kalır yanı bu SSD olayı. Şahsi fikrim tabiki.
  • Ekranın küçük olması sorun yaratıyor mu?
  • İşyerinde 23" lcd ye takıyorum. Taşıdığım zamanlarda ekran ile ilgili bir sorun yaşamıyorum.

Bu arada pili 3 saat civarı gidiyor. Test etme şansım oldu soran bazı arkadaşlar olmuştu.
  • ben de kesin olarak s serisi almayı düşünüyorum ancak öncesinde emin olmak istediğim bazı konular var. çünkü son zamanlarda sony eski kalitesini bozdu ve sorunlu cihazlar üretebiliyor. bu bağlamda:

1- fan sorunu var mı? yani işlemciye yüklenildiği anlarda rahatsız edici bir fan gürültüsü oluyor mu ?
    2- uzun süre açık kaldığında ısınma oluyor mu?
    3- macbook'larda oldugu gibi touchpad'de çoklu dokunmatik destegi var mi?
    4- malzeme kalitesi nasıl? dokunulduğunda plastik hissi veriyor mu?
    5- herhangi bir oyun yükleyip ekran kartını test etme şansınız oldu mu?

bunların dısında uzun süreli bir kullanıcı olarak sizin şikayetçi olduğunuz yön ya da yönler var mı?

bir de son olarak nereden aldığınızı öğrenebilir miyim? sony centerlardan mı aldınız yoksa istanbul bilişimden mi ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.