Şimdi Ara

///\\\ VAIO S SERİSİ FAN CLUB ///\\\ Yeni Resim Eklendi !!! İlk Sayfada !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
6
Favori
13.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfun olmez

Sony Vaio S Serisi 15,5'' - SVS15116GAB

Intel® Core™ i7-3612QM Processor 2.10 GHz with Turbo Boost up to 3.10 GHz
    Ram: 4 GB (On Board) DDR3L SDRAM
    HDD: 750 GB (Serial ATA, 5400 rpm)
    Powerful discrete graphics: NVIDIA® GeForce® GT 640M LE 2 GB (SPEED MODE)
    Intel® HM77 Express Chipset
    Intel® HD Graphics 4000(STAMINA MODE)
    Full HD 1920x1080 display with Anti-reflective glossy finish & IPS panel

http://www.sony-mea.com/product/svs15116ga

Bilgisayarı alalı bir hafta oldu gayet kullanışlı, tavsiye ederim.

Vaio'nuz hayırlı olsun hocam, bende sizin aldığınız modelin i5 işlemcili ve beyaz renkli olanını almayı düşünüyorum. Ancak bu GT 640M ekran kartlı ve 3.nesil işlemcili modelleri satan bi yer bulamadım. Acaba siz vaionuzu nereden ve ne kadar aldınız?

• Bende MacBook Pro ve Sony Vaio S (2012) arasında kaldım. Visual Studio ağırlıklı bir kullanım olacağı için Vaio biraz daha ağır basıyor.. Fakat bu yeni seriden satan bir yer bulamadım Türkiye'de. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? En baz modeli arıyorum, harici ekran kartı olmak zorunda değil..
  • Hayırlı olsun.Fan sesli daha nice kullanımlara...
  • İmzamdaki ürün (VPCSB3Z9E) hakkında bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim.
    Özellikle gündemdeki windows 8 temiz kurulumu ile alakalı...
  • üç yıldır VPCS12X9E kullanıyorum çok ta memnunum, aldığımdan beri pili üzerinde takılı ve devamlı şarjda olduğu halde çıkarttığım zamanlarda en az 2,5 - 3 saat kullanım ömrü var, vaio gerçekten iyi bir bilgisayar... fakat geçen hafta assist tuşundaki yedeği yanlışlıkla sildim orjinal yazılımını nasıl tekrar elde edebilirim, recovery cd'sini bulsam yükleme işi nasıl olacak ? veya bunun cd'sini nasıl ve nereden bulabilirim... Cihan Elektronik'te varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

İmzamdaki ürün (VPCSB3Z9E) hakkında bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim.

bende bu laptoptan alıyorum. görüşlerinizi öğrenebilir miyim? bir de en uygun fiyatı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

üç yıldır VPCS12X9E kullanıyorum çok ta memnunum, aldığımdan beri pili üzerinde takılı ve devamlı şarjda olduğu halde çıkarttığım zamanlarda en az 2,5 - 3 saat kullanım ömrü var, vaio gerçekten iyi bir bilgisayar... fakat geçen hafta assist tuşundaki yedeği yanlışlıkla sildim orjinal yazılımını nasıl tekrar elde edebilirim, recovery cd'sini bulsam yükleme işi nasıl olacak ? veya bunun cd'sini nasıl ve nereden bulabilirim... Cihan Elektronik'te varmıdır ?

PC başlarkan alt+f10 ile olabilir mi :)

quote:

Orijinalden alıntı: RedGhost

quote:

bende bu laptoptan alıyorum. görüşlerinizi öğrenebilir miyim? bir de en uygun fiyatı nedir acaba?

En uygun fiyatı nedir biblemiyorum, ben 2012 şubatta almıştım Vatan'ndan 2300 civarına... İndirim vardı baya...

Cihaz performans açısından çok iyi. Bir sorunu veya eksikliği bence yok ya da bana hissettirmiyor.
    Fan hızı ayarlanabiliyor; sessiz - normal - yüksek performans. O yüzden dert etmeyin, S serisi için tek eleştiri fan sesine sanırım ama o da sorun değil dediğim gibi...

• quote:

quote:

üç yıldır VPCS12X9E kullanıyorum çok ta memnunum, aldığımdan beri pili üzerinde takılı ve devamlı şarjda olduğu halde çıkarttığım zamanlarda en az 2,5 - 3 saat kullanım ömrü var, vaio gerçekten iyi bir bilgisayar... fakat geçen hafta assist tuşundaki yedeği yanlışlıkla sildim orjinal yazılımını nasıl tekrar elde edebilirim, recovery cd'sini bulsam yükleme işi nasıl olacak ? veya bunun cd'sini nasıl ve nereden bulabilirim... Cihan Elektronik'te varmıdır ?

quote:

quote:

En uygun fiyatı nedir biblemiyorum, ben 2012 şubatta almıştım Vatan'ndan 2300 civarına... İndirim vardı baya...

Cihaz performans açısından çok iyi. Bir sorunu veya eksikliği bence yok ya da bana hissettirmiyor.
    Fan hızı ayarlanabiliyor; sessiz - normal - yüksek performans. O yüzden dert etmeyin, S serisi için tek eleştiri fan sesine sanırım ama o da sorun değil dediğim gibi...

Hocam fan sesi nasıl ayarlanıyor, biraz bilgi verebilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vaio Control Center programı aracılığıyla yapılabiliyor. Aşağıdaki resimde var mesela... (Kırmızı ile belirtilenin altında)

///\\\ VAIO S SERİSİ FAN CLUB ///\\\  Yeni Resim Eklendi !!! İlk Sayfada !!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vaio Control Center programı aracılığıyla yapılabiliyor. Aşağıdaki resimde var mesela... (Kırmızı ile belirtilenin altında)

///\\\ VAIO S SERİSİ FAN CLUB ///\\\  Yeni Resim Eklendi !!! İlk Sayfada !!!

Teşekkür

• Merhaba arkadaşlar sony vailo yeni s serisinden almak istiyorum. İlk baş sony center aradım ürünün yeni çıktığını ve Türkiye'de olmadığını 15-20 gün sonra geleceğini söylediler. İnternette bir kaç sitede satışını gördüm sonra müşteri hizmetlerini aradım istediğim modeli söyledim ürünün daha gelmediğini ve ne zaman geleceği hakkında bir bilgi olmadığını ve bulduğum sanal mağzaları söyledim oralara satışlarının olmadığını söylediler bizim garantimiz dışında yurt dışından getirtmiş olabileceklerini söylediler. Sony center biliyorda müşteri hizmetlerimi bilmiyor ne zaman geleceğini çelişkide kaldım. Bu arada alacağım model;

http://www.sony.com.tr/product/vn-s-series/svs1512v1e

• merhaba arkadaşlar. VPC-SB1Z9E modeli bilgisayarımın harddiski çöktü. recovery dvd si vardı fakat onlarıda kaybettim. bende yeni bir windows 7 cdsi ile temiz bir kurulum yaptım sitesinden driverlerini indirdim kurdum lakin eskisi gibi stabil çalışmıyor. benim modelin aynısından bilgisayarı olan arkadaşım varsa elinde recovery dvd leri mevcutsa bana bir kopyalarını gönderebilirse çok memnun olurum. makul bir ücrette ödeyebilirim. lütfen acil yardım edin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun olmez

Sony Vaio S Serisi 15,5'' - SVS15116GAB

Intel® Core™ i7-3612QM Processor 2.10 GHz with Turbo Boost up to 3.10 GHz
    Ram: 4 GB (On Board) DDR3L SDRAM
    HDD: 750 GB (Serial ATA, 5400 rpm)
    Powerful discrete graphics: NVIDIA® GeForce® GT 640M LE 2 GB (SPEED MODE)
    Intel® HM77 Express Chipset
    Intel® HD Graphics 4000(STAMINA MODE)
    Full HD 1920x1080 display with Anti-reflective glossy finish & IPS panel

http://www.sony-mea.com/product/svs15116ga

Bilgisayarı alalı bir hafta oldu gayet kullanışlı, tavsiye ederim.

Kardeş bunu nereden nasıl kaç paraya aldın bilgilendirebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: tunademir45

merhaba arkadaşlar. VPC-SB1Z9E modeli bilgisayarımın harddiski çöktü. recovery dvd si vardı fakat onlarıda kaybettim. bende yeni bir windows 7 cdsi ile temiz bir kurulum yaptım sitesinden driverlerini indirdim kurdum lakin eskisi gibi stabil çalışmıyor. benim modelin aynısından bilgisayarı olan arkadaşım varsa elinde recovery dvd leri mevcutsa bana bir kopyalarını gönderebilirse çok memnun olurum. makul bir ücrette ödeyebilirim. lütfen acil yardım edin :(

Dostum bende sb1b9e var.. İşini görürse yardımcı olabilirim..

• Arkadaşlar bende sb1b9e modelini kullanıyorum.. Cihaza ssd almayı düşünüyorum.. Ssd kullanan arkadaşların ne almam gerektiği hakkında tavsiyelerini bekliyorum.. Yani kısacası cihaz en iyi performansı hangi ssd'le verir?

• quote:

Orijinalden alıntı: skas

quote:

Orijinalden alıntı: tunademir45

merhaba arkadaşlar. VPC-SB1Z9E modeli bilgisayarımın harddiski çöktü. recovery dvd si vardı fakat onlarıda kaybettim. bende yeni bir windows 7 cdsi ile temiz bir kurulum yaptım sitesinden driverlerini indirdim kurdum lakin eskisi gibi stabil çalışmıyor. benim modelin aynısından bilgisayarı olan arkadaşım varsa elinde recovery dvd leri mevcutsa bana bir kopyalarını gönderebilirse çok memnun olurum. makul bir ücrette ödeyebilirim. lütfen acil yardım edin :(

Dostum bende sb1b9e var.. İşini görürse yardımcı olabilirim..

çok teşekkür ederim ama bugün bir boşluk buldum servise gittim bilgisayarı 50 tl karşılığında fabrikadan çıktığı hale getirdiler recovery kısmıda geri yüklenmiş şimdi bende recovery dvd setimi oluşturdum. bu model elinde olupta sorun yaşayan arkadaşım olursa artık yardımcı olurum. saygılar.

• Öncelikle Vaio s serisinde assist tuşu ile windows açılmasada format atılıyor benim bildiğim, bilgisayarı assist tuşuna basarak açarsanız bunu farkedersiniz. 2 senedir kullanıyorum bu cihazlar harika.. Bundan sonra S serisinden devam, şaşmak yok :)
  • Arkadaşlar Sony SVE1512Y1ESI Vaio Notebook aldım. Gayet güzel fakat yavaş. Tavsiye eder miyim? Sanırım etmem. Yani imkanınız varsa bi 200 lira daha verip daha iyisini almak mümkündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre.kr

Arkadaşlar Sony SVE1512Y1ESI Vaio Notebook aldım. Gayet güzel fakat yavaş. Tavsiye eder miyim? Sanırım etmem. Yani imkanınız varsa bi 200 lira daha verip daha iyisini almak mümkündür.

O cihaz E serisi oluyor aslında. SonyVaio E
    Evet E serisi S serisi kadar kaliteli değil o konuda birşey diyemiyeceğim orta segment oluyor kendileri ancak cihazın özelliklerine baktım çokta kötü olmamalı aslında.
    Neyden şikayetçisiniz??
  • Çok yavaş. Bilgisayarıma tıklıyorum 5-6 saniyeye anca açılıyor. Ekran kartının iyi olmadığını öğrendim. O da sinirimi bozdu. Zaten Nvidia kullanırım. Adam ille de bu iyi deyince bizimkiler de bunu aldılar. Öyle kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.