Şimdi Ara

Vaio VPC F24P1E-B Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.mormani.com/urun/f5962052f24893ddc829cd29e54fb326/SONY-Vaio-VPCF24P1E-B-Intel-Core-i7-2670QM-2.20GHz-8GB-640GB-16.4-inc-Notebook-Siyah

Bu notebook'u almayı düşünüyorum da hakkında bilgisi olan var mı? Bu serinin kasalarının,fanlarının sorunlu olduğu falan yazılmış doğru mudur? GT540M ekran kartı FullHD ekranda sorun yaratır mı? Şimdilik bu kadar eğer alınmaz diyorsanız da bu fiyata (2bin tl civarı) hangi laptopları önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoJoPoo -- 28 Ekim 2012; 11:55:58 >

• yok mu yardımcı olacak kimse :/
  • Çok güzel bir üründür.Yeni windows 8 'li ürünleri beklemek istemiyorsanız kesinlikle alınabilecek bir üründür, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
  • teşekkür ederim.. mormani'de ürün kalmamış bu fiyata suan herhangi biryerde bulmam mümkün mü acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona bakmanız gerek açıkcası eski seri biteceği zaman fiyatı düşmüştü.
  • bu fiyata bulamiyorum ya bilen gören duyan var mi?

• ben de bu bilgisayardan almayı düşünüyorum bunun yerine başka bir bilgisayar alınabilinir mi ? sony olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luftschloss -- 11 Aralık 2012; 18:58:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarih çok eski ama alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim haziran 2012 den beri kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim.Özellikle ekran kalitesi harika.Fan konusuna gelecek olursak i7 işlemcili bilgisayarların çoğunda fan sesi mevcuttur çünkü bu işlemcilerin ısı olayı biraz fazladır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.