Şimdi Ara

Vaio vpcf23p1e İnternet tarayıcısı açıkken windows çöküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son birkaç gündür böyle bir bela var başımda. Örneğin chrome'u açıyorum, herşey normal. Ancak görev çubuğuna tıkladığımda, ya da pencereyi küçültüp masaüstüne ya da herhangi bir klasöre vs tıkladığımda windows ve vaio bileşenleri (vaio gate, vaio care) donuyor. Tarayıcıyı kapatıncaya kadar hiçbirşey çalışmıyor. Tarayıcıyı kapatınca anında düzeliyor. Bütün tarayıcılarda aynı problem var. Hepsini denedim aşağı yukarı.

Daha öncede saçma sapan bi şekilde wireless kesilip duruyordu (wireless bağlı gözüküyordu ancak internete girmiyordu. 1dk sonra falan kendiliğinden düzeliyordu). Bir iki güncelleştirme falan yaptım o azaldı gibi şimdilik. Ve bütün bu problemler ilk formattan sonra başladı. Formattan önce sorunsuz sıkıntısız gül gibi geçiniyorduk vaio ile. Tekrar tekrar formatlıyorum 3-5 saat normal çalışıyor sonra yine aynı şeyler.

Bayağı bi gugılladım ancak bi çözüm bulamadım. Yardım edin ey dostlar.

• formatı recovery'lemi atıyorsun eğer öyleyse virüs ihtimalini değerlendirdin mi? combofix programını kurup güvenli modda başlatın tarama yapın birde güvenli modda sorun varmı aynı şekilde bakmış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

formatı recovery'lemi atıyorsun eğer öyleyse virüs ihtimalini değerlendirdin mi? combofix programını kurup güvenli modda başlatın tarama yapın birde güvenli modda sorun varmı aynı şekilde bakmış olursun.

Internet download manager kuruluydu sistemde. Crackli bir şekilde. Nedense cracki bozulmuş, ondan dolayı oluyormuş. Sistem geri yükleme yapmıştım, sorun düzelmişti. Aynı zamanda idm uyarıda vermez olmuştu. Herhalde idm nin bi etkisi var diye düşünüp kaldırdım programı. Şu anda hiçbir sıkıntı yok gibi. Ama yinede emin olamıyorum.

Sistemi nod32 ile taratmıştım daha önce. Temiz çıkmıştı.

Umarım yine tekrar etmez. Teşekkürler yanıt için :)

Idm ye alternatif bir indirme yöneticisi bulmak lazım birde.

• o lanet program kullanılır mı her türlü uyuzluğu yapabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.