Şimdi Ara

vaio VPCSB mi yoksa VPCCA3S1E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce vpcsb mi yoksa vpcca3s1e mi
    ikisininde ram i sanırım 4gb
    benim için ekran kartının iyi olması lazım çok fazla dizi film seyrettiğim için görüntü kalitesinin iyi olması lazım sanırım ikisininde fiyatı 1800 gibi bir şeyler
    oyunlar için iyi midir mesela battle field 3 ü çalıştırırlar mı
    sizce hangisini almalıyım şimdiden teşekkürler

• quote:

benim için ekran kartının iyi olması lazım

bunların 2sininde ekran kartları yetersiz bf3için, 1800liralık bütçeye daha farklı marka yada daha farklı modellere bakmanı öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

benim için ekran kartının iyi olması lazım

bunların 2sininde ekran kartları yetersiz bf3için, 1800liralık bütçeye daha farklı marka yada daha farklı modellere bakmanı öneriyorum

ne olabilir sizin bildiğiniz bir model var mı
  • bende aşağıdaki model var, o bile anca oynatıyor. işin içine özellikle oyun girdiğinde oyun amaçlı notebook bakman lazım, sonylerde bu çok pahalıya patlar

http://www.sanalmarketim.com/urun/c7a96b71d19ecf417724055ce4af57e8/SONY-VPCF23P1E/B-Core-i7-2670QM-6GB-640GB-GT540M-16.4#34;-Full-HD-Blu-Ray-Win-7-Prem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

bende aşağıdaki model var, o bile anca oynatıyor. işin içine özellikle oyun girdiğinde oyun amaçlı notebook bakman lazım, sonylerde bu çok pahalıya patlar

http://www.sanalmarketim.com/urun/c7a96b71d19ecf417724055ce4af57e8/SONY-VPCF23P1E/B-Core-i7-2670QM-6GB-640GB-GT540M-16.4#34;-Full-HD-Blu-Ray-Win-7-Prem.

teşekkürler fakat evde bu pc nin aynısı var fakat babamın pc si oyun yüklememe izin vermiyor o yüzden başka modeller daha iyi olur iki bin lirayı geçmezse çok iyi olur daha fazlasını aldırabileceğimi sanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.