Şimdi Ara

Vaio Windows 7 Kullanıcılarına Destek Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 kullanıcılarına, Windows 10 desteği yok!

Sony tarafindan Windows 7 ile uretilen cihazlar icin Windows 10 surucu ve program destegi verilmeyecektir.

http://www.sony.com.tr/support/tr/content/cnt-hn/prd-comp/windows_10_information/VPCEB4S1E

• Ben windows 7 ye de yükseltme olacağını biliyorum. Buraya bir bak.

http://www.sony-asia.com/microsite/support/win10/tr/index.html

Vaio destek telefonla da öğrenebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Bu doğrudan bana Sony'nin attığı mailden alıntıladığım cümle. (altta resmini paylaştım)

Yükseltmeyi bireysel olarak yapabiliriz ama program desteği yok. Yani laptop üzerindeki ses sistemini etkin olarak kullanamazsın mesela. Vaio yazılımları da (Vaio Care) gibi çalışamaz hale gelir. Ben bir kere korsan Windows 8'e geçmeye yeltendim, temiz kurulum yapmama rağmen Vaio programları olmayınca bilgisayara bir haller olmuştu :)

Vaio Windows 7 Kullanıcılarına Destek Yok!

• Haydaa!! Sony windows 7 li bilgisayarlarının desteğini çekmiş gerçekten. Windows 10 şu an bütün markalar için sorun. Windows 7 candır. Çok bir şey kaybetmezsin bence çünkü yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Öyle de merak ediyor işte insan
  • Onların desteği de çok lazımdı.Windows 8 çıktığında 29 TL yükseltme keyi aldım.O key ile windows 8'i temizden kurdum.Geçen de 8'den 10'a geçerken yükselttim.Sonra artık temiz kurulum ile şu an windows 10 pro artık key bile girmeden otomatik aktifleşiyor.Driver'lar da 7'nin bütün driverları sorunsuz çalışıyor.Bilgisayar da 4-5 yıllık EB4X1E.Ek olarak ram 8 gb ,128 gb Samsung 850 evo ssd taktım,şu an canavar gibi.
    http://i.hizliresim.com/lyZoNl.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 30 Ağustos 2015; 19:39:18 >
  • Benim Vaio'ya geldi ama hala win 7 kullanıyorum, 10'a geçmek pek istemiyorum. Yükseltme simgesi gözümün önünde duruyor
    VPCEH serisi
  • IORI kullanıcısına yanıt
    Yükseltme gelebilir, bana da geldi yükseltme. Desteği yok. Desteğin yoksa donanımların yazılımları çakışır, çalıştıramazsın. Örneğin ses sistemini kullanamazsın, ayarlarını yapamazsın. uyumluluk sorunu çıkar.
  • Yükseltme yapmayalım mı o zaman? Oldu ki yükselttik tekrar Win 7'ye dönme imkanı var mı? Kutudan win7 cd çıkmadı çünkü
  • IORI kullanıcısına yanıt
    Onun bir kuralı var Windows sayfasından bakabilirsin. Sanıyorum 1 yıl içinde geri dönme hakkın var sonrasında yok.

Eğer yükseltme değil temiz kurulum yapacaksan da sistemin yedeklendiği diske zarar verme, fabrika ayarlarına geri çekebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.