Şimdi Ara

VAKIF GERİ DÖNÜYOR -İmparatorluk #1 Toz Gibi Yıldızlar Geldi- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toz gibi yıldızları görünce oldukça sevindim mutlaka alacağım benim gibi asimov arşivi yapan biri iseniz kaçırmayın
  • Vakıf'a başladım bugün. Tatilim bitene kadar çıkanları bitiririm umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthaki Yayınlarıtwitter
    İthaki Yayınları
    https://twitter.com/ithakiyayinlari/status/1017392120813031426

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 17:37:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün çıktı kitap, Kitapyurdu da açsa siparişi de alıp beklemeye geçsem.
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Ön sipariş ile ilknokta.com'dan almıştım, dün göndermişler. Biraz önce mailleri kontrol ederken gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Ön sipariş ile ilknokta.com'dan almıştım, dün göndermişler. Biraz önce mailleri kontrol ederken gördüm.
    İlknokta'da ücretsiz kargo sınırı yüksek diye Kitapyurdu'nu tercih ediyorum, artık çok fazla kitap almıyorum tek seferde okuması gözümde büyüyor sonra.
    Yıllardır bekledim biraz daha bekledim sorun değil.
  • 20'sinde Karanlık Kitaplar serisine Dracula çıkıyor. Bende dracula çıkınca yanında Toz Gibi Yıldızlar ile sipariş vericem, iki kere kargo ücreti ödemiyim diye haftayı beklemek zorundayım:)
    Siparişin yanına kargo ödeyen kitaplar bölümünden 5 TL'lik bir kitap ekleyerek satın alabilirsin. Böylece kargo ücreti boşa gitmemiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Siparişin yanına kargo ödeyen kitaplar bölümünden 5 TL'lik bir kitap ekleyerek satın alabilirsin. Böylece kargo ücreti boşa gitmemiş olur.
    Laf olsun diye de kitap almayı sevmiyorum işte sonra kenarda kalıyor o kitaplar içime dert oluyor.
    İlknokta'da %35 indirimli şu an, Kitapyurdu'nda %20 + %5 indirim var bana. Yanına aldığım 2. kitap Kitapyurdu'nda İlknokta'ya oranla çok daha yüksek indirimli olduğundan kargoyu dahil etmeden bile Kitapyurdu daha ucuz kaldı. Verdim siparişimi bakalım pazartesi-salı gibi gelir herhalde.
    O durumda Kitapyurdu'ndan almanız daha mantıklı olacaktır.

• Bu seri kaç kitap acaba? Hepsi çıktıktan sonra toplu almayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Bu seri kaç kitap acaba? Hepsi çıktıktan sonra toplu almayı planlıyorum.
    3 kitap.
  • Uzun bir süre kitaba para yatırmadım. Nişan hac derken bayağı 2.3.planda kaldı. Ekim gibi bu seriyi de alır arşivlerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vakıf serisinin halihazırda basılmış 3 kitabı Vakıf serisinin belkemiğidir. Ama basılacak daha 4 kitap var. Bunlardan ikisi 3 kitabın sonrasını anlatıyor.Geri kalan ikisi de ilk kitap Vakıf'ın da öncesindeki olaylara değiniyor. Seldon kongreleri falan. Okuyanlar bilirler. Bu arada "Toz Gibi Yıldızlar" İmparatorluk serisi içinde basılacak. İmparatorluk serisi içindeki hiçbir kitap birbiriyle direkt bağlantılı değil. Yani İmparatorluk serisinin ilk kitabı ile ikinci kitabı arasında direkt bir bağlantı yok. Belki çok küçük bir ucundan dolaylı bir bağlantı olabilir. Sonuç olarak Asimov'un bütün bilimkurgu kitapları aynı evrende geçer. Robot serisi de buna dahildir. İmparatorluk serisinden asla bir Vakıf serisi performansı beklemeyin ama ben yine de keyifli olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk kitap guzeldi ama serinin ikinci kitabında anlamsız cümleler, garip kelimeler, hatta birkaç yerde de baglacini yanlis yazmalar vs kitabın akıcılığını etkilemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

3 kitap.

Alıntıları Göster
    nasıl seri 3 kitap?

4.kitabı çıkmadı mı şimdi bu serinin en son?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

nasıl seri 3 kitap?

4.kitabı çıkmadı mı şimdi bu serinin en son?

Alıntıları Göster
    Vakıf 7 kitap, şimdi ilk kitabı çıkan İmparatorluk serisi 3 kitap. 4. kitabı çıkan bir şey yok.
  • 2.kitabın yarısındayım da seri benim için hayal kırıklığı olarak gidiyor şu ana kadar.

Bildiğin uzayda geçen entrika olayları üzerinden ilerliyor, bilim kurgu namına bir şey yok gibi.

Her chapter da karakterlerin değişmesi de ayrı bıkkınlık verici, allahtan kindle da okuyorum da dönüp bakıyorum kim kimmiş diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

2.kitabın yarısındayım da seri benim için hayal kırıklığı olarak gidiyor şu ana kadar.

Bildiğin uzayda geçen entrika olayları üzerinden ilerliyor, bilim kurgu namına bir şey yok gibi.

Her chapter da karakterlerin değişmesi de ayrı bıkkınlık verici, allahtan kindle da okuyorum da dönüp bakıyorum kim kimmiş diye
    Asimov kitaplığına hoş geldiniz.

Asimov'un çoğu kitabı böyle. İmparatorluk , Robot ve Vakıf. Üç seri de politik polisiye çizgisinde ilerliyor. Aslında Vakıf'da 3 kitap arasında benim de en sevmediğim kitap Vakıf Ve İmparatorluk'tu. Olaylar yavaştı ve insanı heyecanlandıran sahneler yoktu. Ben yine de en azından üçüncü kitabı da bitirmeni öneririm.

Maalesef Vakıf serisi gerçekten bilimkurgu adına bi'şey vermiyor. Katil uşak tarzındaki kitapları seviyorsanız okuyun derim. Ama Yıkıma Giden Adam veya Cesur Yeni Dünya gibi bir bilimkurgu değil Vakıf. Asimov'un kitapları hep böyle.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.