Şimdi Ara

VAKIF ÜNİVERSİTELERİNDE SIRALAMALAR - Lütfen yardım! -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce çok mu değişecek? Genellikle kontenjanlarında pek oynama olmuyor.

Mesela, Atılım Üniversitesi - Uluslararası Ticaret Ve Lojistik 2012 sıralamasında 57 binle (3) kontenjan
    2013 sıralamasında 90 binle (4) kontenjan

Benim sıralamam 100 bin. Gelme ihtimali sizce kaçtır? Gerçekten çok sinirlerim bozulmuş durumda, bölümü çok istiyorum.

• Up
  • Up
  • Atilim yazacaktim bende vazgectim adamlar 3.5 ortalamanin altinda bursu kesiyor..

ugrasamam onlarla

buyuk ihtimal gelir ya gecen sene 90 binse bu senede 100 olur herhalde sans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 22 Temmuz 2014; 14:29:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Burs kesme yok hocam :D O eskidenmiş, aradım görüştüm ben. Hazırlık + 4 sene boyunca kesmiyorlarmış. Dersten kalırsan falan ücretini veriyormuşsun, oda malum özel olduğundan olsun bir zahmet :D
  • Tryagain4 T kullanıcısına yanıt
    1 sene garanti değil ama. Ya kalırsan? :) Yani Atılım o konuda cimri. Istanbuldaki özellerin çoğunda ömür boyu geçerli o burslar. Kimisi 2 yıl kalma hakkı veriyor.

• osmanaladag44 O kullanıcısına yanıt
    Lise gibide değil biliyorsun :D 1 dersten kalırsın, 2 dersten kalırsın :D 10 dersten kalacak halin yok. Ayrıca '' Ya Kalırsan'' a bakıyorsak devlettede kalma ihtimalimiz var, ondada 1 senemiz yanıyor :D
    Ayrıca, çalışan adam niye kalsın. 5 sene boyunca gezeceksek okumayalım zaten. ;)
  • Sıralama hakkında tahmin yapabilecek arkadaşlar var mı acaba, up!
  • Tryagain4 T kullanıcısına yanıt
    Doğru tabi. Benimki sadece bir önermeydi. :) Haklısın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.