Şimdi Ara

KTÜ TIP HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konu altında bilgi verir misiniz bilgiye açım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 5 yıl trabzonda yaşadım.Hatta kendim de trabzon fen çıkışlıyım üst devrelerden tanıdıklarım var.Şehir ve kampus hk.cevaplayabilirim

• %30 ing

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

şehir ve kampüs hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur hocam trabzon'a hatta karadeniz bölgesine hiç gitmedim

• cidden mi ya... tüh

• %100 mu olması gerekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt
    evet hocam bi tekrar bakın isterseniZ

sıralamanız kaçtı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp okuyan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Tıp okuyan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok ilginç ingilizce olduğu ile ilgili bir şey hiç duymamıştım ama akreditesi var acaba ondan mı

sıralamam 18.4k hocam illa geleceğinden değil de üstlerden yazmak istersem düşük de olsa gelme ihtimali var patlamayalim simdi

• ktü dişteyim, merak ettiklerini sorabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam bir hocam daha sordu ona pmden izah ettim.Size de buradan edeyim.İlk önce ikliminden başlayayım.Ailem memur olduğundan ülkemizin dört bir yanında yaşama şansı buldum ama iklim olarak karadenizden daha sıkıntılı bir iklim görmedim.Temmuz ortasında bir bakmışsınız sel olmuş hiç şaşırmayın.Haftanın en az 4 gününün kapalı olduğu bir yerden bahsediyoruz.İnsanlar güneşsizlikten depresyonda.Bu durum bir süre sonra size de yansıyor ve siz de depresif bir ruh haline bürünüyorsunuz.Şehir dışardan anlatıldığı kadar güzel degil.Karadeniz sahil bandında bence samsun ve orduya nazaran daha kötü.Şehirleşme iyi değil.Her yer yokuş düz olan bir yer neredeyse yok.İnsanlara gelince dediğim gibi depresif ve delidolu insanlar ama temel fıkralarında anlatıldığı gibi saf insanlar değiller.Ayrıca şiveyle konuşan yok denecek kadar az.Çoğunluk istanbul ağzıyla konuşuyor.Sosyal imkanlar olarak anadoludaki taşra yerlere göre üstündür.Bir kere trabzonspor insanların yaşamına çok büyük ölcude yön veriyor.Eğer onlardan değilseniz dışlanabiliyorsunuz.Ama yine de keyifle yaşayabilieceğiniz bir yer.Kampüs ve tıo fak. hakkında ise kampüs şehir çıkışına doğru havalimanının civarlarında kurulu.Ve devasa bir alana kurulu.Tıp fakültesi hastanesi bölge hastanesidir.Yani çevre illerden bir çok hasta ktüye gelir.Bu da vaka görme açısından size avantaj.Kampüs genel olarak güzel, beğendiğim bir kampüs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.